עבור לתוכן

מתלבט בין 360 לPS3 אבל יותר כמדיה סנטר

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

השבוע צריכה להגיע לי טלוויזיה חדש לחדר (37 אינץ' סידרת סקהרלט של LG) ועל הדרך אחי טס ללונדון ואחרי שבדקתי את המחירים

של הקונסולות שם (זה מגוחך שההפרש כזה גדול), החלטתי ללכת על אחת מהן, עכשיו הקטע זה שמשחקים לא הכי מעניין אותי

ז'א אני מן הסתם ישחק אבל בגלל חוסר בזמן זה לא יהיה העיקר, עיקר התלבטות שלי היא שאני לא מכיר את הנתוני מדיה של 2 הקונסולות

פרט לזה שלPS3 יש בלו ריי, האם אחת מהן או שניהן יכולות לשמש כסטרימרים? האם ניתן לנגן כל סרט דרכן? האם הארד דיסק של כל קונסולה

יכול לאחסן סרטים? אם יש לי הארד דיסק חיצוני אחת מהקונסולות תדע להשתמש בו?

אני אשמח לתשובות ועוד הערות או הארות חכמות (לקחתי בחשבון סטרימר רגיל וגם את האפל טי וי, אני כן מעוניין באופציה למשחקים)

תודה!

פורסם

שתיהם די שווים בתיאוריה בקטע הזה (חוץ מהכונן , ותכף אני אסביר את הבתאוריה)

א. שתיהן יכולות להשתמש כסטרימרים מצויינים , הPS3 עובד יותר טוב עם תוכנה שנקראת PS3 MEDIA SERVER - שהיא לטעמי התוכנה הקלילה , האיכותית , התומכת ביותר וזו שמעדכנת אוטומטית את התוכן בדיסק הקשיח בצורה הנוחה ביותר.

ב. עם תוכנות STREAMING - כל מה שהמחשב שלך מסוגל לנגן - גם הPS3/XBOX - מקסימום עושים בזמן אמת המרה.

ג. לגבי הXBOX אני 95 אחוז בטוח , הPS3 בוודאות מאחסן סרטים על הדיסק הפנימי.

ד. שתיהן יכולות לקרא דיסקים חיצוניים (FAT32 לרוב , קצת יותר מסובך לדברים אחרים) בכל גודל

עוד דברים - הXBOX בא ללא רשת אלחוטית.

והכוננים הם REGION LOCKED לסרטים (בבלו ריי רוב הסרטים הם REGION FREE , אבל בDVD לפי הREGION שבו תקנה).

בPS3 הם REGION FREE למשחקים , בXBOX לא.

ליביו

פורסם

בכל מה שנוגע לMedia Center, אל תפזול אפילו לכיוון הXbox 360, עד לא מזמן היו לי שתי הקונסולות (ומחשב חזק מאוד ככה שאין בעיה מהבחינה הזאת בstreaming), ומכרתי את ה360, הPS3 לוקח את ה360 בכל מה שנוגע לmedia center, streaming וצפייה בסרטים בכללי.

בPS3 אתה יכול להעתיק סרטים ישר מהמחשב אל תוך הדיסק קשיח עם תוכנות streaming או DOK/דיסק קשיח חיצוני, תומך בהרבה (הרבה) יותר פורמטים, הרבה יותר מהיר בכל מה שמדובר בStreaming מהמחשב.

ליביו - אני רוצה לתקן אותך, בתיאוריה הם לא דיי שווים, הם גם לא כל כך רחוקים

בפועל - הXbox 360 כמה וכמה ליגות מתחת לPS3.

פורסם

האם ה-PS3 מסוגל להריץ סרטים שבקונטיינר mkv עם תרגום srt(לשניהם אותו שם של הקובץ) מתוך HD חיצוני של 3.5 אינץ'?

פורסם

לא.

וגם הXBOX לא.

אבל בסטרימינג זה עובד יופי בלי לגעת בכלום (כולל MULTIPLE AUDIO STREAMS וכתוביות)

ליביו

פורסם
  • מחבר

יש לי פשוט אופציה להביא אותם מאנגליה בהבדלים זנחים של 300 שקל ואני ממש ממש ממש מתלבט בהנחה שמשחקים זה באמת עניין שולי

כי פשוט אין לי כ'כ זמן ועיקר השימוש שלי הוא לסדרות נבחרות או סרטי HD מהמחשב...

פורסם

ליביו אמר שזה לא מזרים mkv=HD.

פורסם

להבהרה.

אפשר להזרים הכל מהמחשב - כולל MKV עם כתוביות וכמה פסי קול.

אבל אם תעביר את זה על דיסק (לא בSTREEMING) לPS3 או לXBOX - הם לא יקראו את זה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

טוב קיצר תודה אנשים, אני הלך לי על הPS3 כי הוא יותר אמין בהרבה והמשחקים העתידיים נשמעים מעניינים, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים