עבור לתוכן

זקוק להמלצה ללוח אם לצ'יפ core-i7 950

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם :)

ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950.

אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז...

בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל)

המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D

כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה :)

בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות :)

תודה רבה!

עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב USB 3?

פורסם

למה בחרת דווקא במעבד הזה?

לגבי הלוח- יש X58 עם USB3 אבל המחירים גבוהים.

אתה יכול לקנות את ה-X58 הכי זול שתמצא.. על הביצועים זה לא משפיע.

פורסם
  • מחבר

האמת, בחירת המעבד באה בעיקבות סקירת שוק של מחיר \ ביצועים

ומעבר בין ה950 ל960 מקפיץ את המחיר באופן דרסטי.. אז הלכתי על ה950, אשמח לשמוע המלצות אחרות אם יש לך :)

יש המלצה לגבי החברות השונות?

אני זוכר שASUS הם חברה טובה אבל לאחרונה אנשים אומרים לי הרבה דברים על GIGABYTE..

לאור העובדה שאני לא יודע אם החברות הנ"ל נחשבות לטובות בתחום הלוחות אם, אשמח לשמוע גם המלצות על חברה טובה :) (מצטער על הטירחה..)

תודה שוב!

פורסם

אין ליצרן שום משמעות.

אתה יכול לקנות את ה-X58 הכי זול שתמצא.. על הביצועים זה לא משפיע.

פורסם

בכל מיקרה ,אני ממליץ לך לקנות את ה920 ולעשות לו o.c ,תקבל את אותם ביצועים בדיוק בפחות מחיר .

פורסם

I7 920 + לוח שתואם את המטרה, אם מדובר על OC, לוח של אסוס P6TD או ג'יגהבייט X58 EXTREME יהיו בחירה טובה.

מעבד 950 לא ממש משתלם, במחיר שלו אתה יכול לקנות לוח טוב + מעבד 920 ולהוסיף קירור מתאים ולהגיע ל3.8-4.0 ב-OC

מהם שימושי המחשב?

פורסם

לפותח התרד ... בפברואר צריך להכנס מעבד חדש - I7 930 שיחליף את ה 920 , והוא גם יהיה באותו תג מחיר בו נמצא ה 920.

אפילו התדר שלו יהיה 2.8GHZ לעומת 2.6GHZ. אז אין טעם לקנות 920 940 או 950 !

פורסם
  • מחבר

לפותח התרד ... בפברואר צריך להכנס מעבד חדש - I7 930 שיחליף את ה 920 , והוא גם יהיה באותו תג מחיר בו נמצא ה 920.

אפילו התדר שלו יהיה 2.8GHZ לעומת 2.6GHZ. אז אין טעם לקנות 920 940 או 950 !

דבר ראשון, תודה רבה לכל העונים! :)

דבר שני, האם באמת שווה לחכות עד פברואר? הרי בעידן שלנו כל חודש יוצא משהו חדש יותר ומהיר יותר.. ובנוסף, אם הוא יוצא בפברואר, האם הוא גם יגיע לארץ בפברואר? או רק מאוחר יותר? (גם זה שיקול...) אני לא לחוץ על לקנות מחשב עכשיו, כך שאין לי בעיה לחכות.. השאלה היא האם באמת זה שווה את ההמתנה?

בנוסף, אני רוצה לקנות קירור מים כי ממש חשוב לי השקט כך שOC אני מאמין שלא תיהיה בעיה אבל רעיונית אני לא אוהב OC.. המחשבה על הרצת רכיב כלשהו מעבר למוגדר בדרך כלל מזמינה צרות לעתיד (שחיקה מהירה יותר וכדומה..) ובמיוחד שמדובר בהוצאה כספית כל כך גדולה.. אני די מפחד מדברים כאלה.

mtng:

המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל (VM) ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב בכלל והמעבד בפרט.. אז רצוי שיהיה חזק ;D

אם אתה זקוק לעוד כמה פריטים אז גם אפרט :)

פורסם

לא אמרתי לך לחכות ... פשוט אני אומר לך שתהיה ירידת מחירים בפברואר ...

בכל מקרה אם יש לך מערכת נוכחית שלא עושה לך כל כך חיים קשים אז למה לא לחכות ? שיקולים שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים