עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרונות - 2GB + 2GB + 1GB + 1GB - ניתן ?

Featured Replies

פורסם

אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...)

השאלה שלי היא -

אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם :

* שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB

+

* עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB

אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן).

אשמח לתשובה,

תודה רבה ושבוע טוב לכולם :)

פורסם

זה לא רלוונטי לנפח. רק לתדר ולתזמונים.

רק אל תשכח לבדוק שהלוח שלך תומך בזיכרונות שאתה מוסיף ובנפח הסופי.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ?

הנה כל הפרטים שאני יכול לתת לך - אני אשמח אם תוכל לענות לי.

לוח אם : ASUS P5WDH

כרטיסי זכרון נוכחיים : OCZ 1GB כל אחד, תדר מהירות 667.

כרטיסי זכרון חדשים : PATRIOT 2GB כל אחד, תדר מהירות 800.

ברור לי שהתדר יהיה אחיד 667 ולא 800.

פורסם
  • מחבר

יש, סבבה !!!

תודה רבה, אני לא אצטרך נכון לשנה-שנתיים הקרובות יותר מ-8GB (אני מקווה חחחחח)

שוב - תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אתה ב-XP? לשימושים הממוצעים לא צריך יותר מ-2GB.

פורסם
  • מחבר

כן אני עם XP אבל הוא ממש התחיל להיות לי איטי וזז בקושי, אני צריך לקנות, קניתי כבר אבל קרה לכרטיסים משהו (לא חשוב כבר מה), אני אשדרג בקרוב לעוד זכרון... וגם ככה אני מתכנן לעבור לוינדוס 7, למרות שה-XP ממש מערכת הפעלה טובה, מקווה שאני אסתדר עם השינויים ש-7 מביא עימו.

פורסם

Windows 7 - 64bit, כן ?

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון, שזה עובד, בהרכב 2+2+1+1 כי ככה זה אצלי, 6GB על WIN7 64BIT, אבל צריך לשים לב לשני פקטורים:

1. שים לב שהזיכרנות שאתה מוסיף הם בעלי LATENCIES דומים לקיימים, אחרת זה לא יעבוד.

2. שיב לב שהזיכרונות שאתה מוסיף צריכים להיות בעלי אותו מתח עבודה כדי להבטיח יציבות ותקינות.

פורסם

גם אצלי זה ככה, 6GB שהם 2+2 ועוד 1+1, עובד מעולה הבעיה היחידה שטיפה מציקה לי, זה יותר נפשי אבל... מפריע לי שכולם עובדים ב667MHZ ולא 800MHZ למרות שניראה לי שההבדל מינורי זה עדיין מציק ואני לא מצליח לחכות ליום שאני יעיף את ה1+1 ויביא במקומם 2+2 (800MHZ).

אבל זה אני..

פורסם
  • מחבר

כן בוודאי בעזרת השם אני הולך להתקין Window 7 - 64 Bit.

וואי עכשיו באמת הכשלתם אותי ;D

מה הכוונה בזה :

1. שים לב שהזיכרנות שאתה מוסיף הם בעלי LATENCIES דומים לקיימים, אחרת זה לא יעבוד.

2. שיב לב שהזיכרונות שאתה מוסיף צריכים להיות בעלי אותו מתח עבודה כדי להבטיח יציבות ותקינות.

אני חייב לעוף לעבודה אני אבוא ואני אפרט לגבי הזכרונות הקיימים איזה דגם בדיוק.

תודה שוב :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין את כל המלל הזה ? !!!!

Windows XP אינו תומך ביותר מ 3GB אז מה הקישקוש של 8GB :lol:

פורסם

זה לא קשור לXP, תתקין גרסאת 64 ביט והיא תתמוך יופי ב 8

פורסם

יש פה אנשים שלא מבינים על מה הם מדברים, שזה בסדר, אבל למה אתם חייבים להכשיל אחרים?

נתחיל מזה שWIN XP 64 ביט תומך יופי גם ב16GB, ואילו ויסטה 32 ביט לא תתמוך אפילו ב4GB. יש מבין שאין שום קשר לXP\לא XP, יוסי58?

נמשיך בזה שYZ101 אולי צודק לגבי המתחים, אם כי מאוד נדיר שיהיו בעיות מהסוג הזה עם DDR2 800MHZ ובד"כ זה משהו שצריך להתייחס אליו רק בDDR3 שכן שם קיימים הפרשים משמעותיים יותר במתחים - אבל הטענה בנוגע לתזמונים היא בולשיט. פשוט כל הזכרונות יעבדו לפי התזמונים האיטיים ביותר, וייתכן שיהיה צורך להגדיר את התזמונים הללו ידנית דרך הביוס, אבל מכאן ועד ל"לא יעבוד" הדרך היא מאוד ארוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים