פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אני שונא את הערבים האלו!!! ,טוב לפחות יש כמה חכמים בסדום,עשו משחק מחשב...(אבל עדיין מפגרים)http://www.spiegel.de/netzwelt/netzkultur/0,1518,grossbild-295179-267090,00.html
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אם למשהו סתם בא לכבוד השנה החדשה והטובה שבאה עכשיו לצרוח ולקלל את הערבים שעשו את התוכנה הזאת...אתם מוזמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכיף תפוצצו אותם במייל ותראו להם שישראל לא פראיירים!!!!הכתובות לשליחת ה"שנות טובות" שלכם:sales@specialforce.netfikr-sales@fikr.comrami@plutogt.comושוב אני מאחל לכולכם שנה טובה :-*
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אם למשהו סתם בא לכבוד השנה החדשה והטובה שבאה עכשיו לצרוח ולקלל את הערבים שעשו את התוכנה הזאת...אתם מוזמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכיף תפוצצו אותם במייל ותראו להם שישראל לא פראיירים!!!!הכתובות לשליחת ה"שנות טובות" שלכם:sales@specialforce.netfikr-sales@fikr.comrami@plutogt.comושוב אני מאחל לכולכם שנה טובה :-*וואלה רעיון גאוני, לעשות ספאמינג כמו ילדים בני 8. איזה גבר.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים וואלה רעיון גאוני, לעשות ספאמינג כמו ילדים בני 8. איזה גבר.זה מה שנקרה ספאם חוקי ;D ...ואפילו רצוי ,כל המרבה הרי זה משובח !
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים איזה תותח נפציץ אותם האימיילים שלנו בעברית!!!אני מקוה שהם ידעו לקרוא הם ערבים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.