עבור לתוכן

ביקורת על Call of Duty 4: Modern Warfare גרסת הWII

Featured Replies

פורסם

normal_32450_call_of_duty_modern_warfare_reflex-orig.jpg

לפני שאני יתחיל בביקורת עצמה אני יתחיל אם הקדמה קטנה

כן -Call of Duty 4 הגיע לWII באיחור של שנתים

לא -גרסת הWII לא ניראת גרוע בזמן אמת כמו שתמונות מסוימות ברשת מנסות להגיד

כן-המולטיפליר המקוון במשחק הספציפי הזה טוב בWII וכולל הרבה דברים שקימים בגרסאות הHD

וכן יש הרבה שחקנים שמשחקים במשחק ברשת

ועוד דבר שאני רוצה להוסיף אני אומנם לא מבקר מקצועי -אבל בניגוד לחלק ממבקרים שמחשיבים את עצמם מקצוענים

ונותנים למשחקים מסוימים ציונים ישר בהשקה בלי אפילו לבחון את המולטי המקוון לאורך זמן שיאול COD6 שיאול

אני שיחקתי בCOD4 גם בגרסת הסינגל (ועברתי אותה ) וגם במולטי המקוון מספיק זמן כדי לבדוק את טיב המשחק

בביקורת אני גם יפריד בין הסינגל למולטי המקוון

ודבר אחרון למי שיש או PS3 או PC חזק או XBOX360 לא צריך להתעניין בגרסה הזאת כי יש לו הרבה FPS טובים אחרים כולל גרסה הרבה יותר טובה של COD4

למעשה מלבד השליטה שאני מאוד אוהב בWII במשחקי FPS כל הדברים האחרים טובים יותר בגרסאות האחרות

וזה לא משחק כמו מטרואיד שאין לו מקבילים אמיתים נכון להיום בפלטפורמות הHD

בכל מקרה למי שבכל זאת רוצה השוואה בלי לשחק בגרסה הזאת אז בבקשה -

http://www.gametrailers.com/video/console-comparison-modern-warfare/59230

עכשיו לביקורת עצמה

הסינגל

500x_custom_1257987838350_screen.jpg

מי ששיחק באחת מהגרסאות של COD4 בעצם יקבל פה את אותו משחק רק אם גרפיקה וסאונד ירודים יותר אבל אם שליטת WII

בעניין השליטה אקטיוויזיון אפשרו לשחק הרבה אם ההגדרות כמו בקונדואיט

למי שלא שיחק בCOD4 אז זה משחק מלחמתי בעולם המודרני אם הרבה דגש על פעולה ודברים מתוסרטים

הסינגל עצמו די קצר אבל מי שרוצה יכול לשחק ברמות קשות יותר או למצוא דברים שפותחים אפשרויות נוספות במשחק

חוץ מהסינגל עצמו יש גם מצב "ארקיד" שבניגוד למה שחשבתי בהתחלה זה לא יריות מסילה אלה סינגל רגיל שאפשר לצרף לו חבר בתור כוונת נוספת

ויש לו זמן וניקוד שמזכיר משחקי ארקיד

מבחינתי זאת הייתה אכזבה

בכל מקרה הרשים אותי איך הכניסו את כל המשחק לWII בלי לסרס אותו לגמרי והצליחו לשמר על המשחקיות בצורה טובה

כן אכזב אותי שיש חלקים במשחק שהפרימים לא זורמים מספיק חלק ובשלב מסוים אחד היו גם בגים בגרפיקה שלחלק מהבתים הייתה רצפה לבנה

אבל רוב המשחק זורם מספיק טוב ומי שמכיר את הגרסאות האחרות יראה שהכל נשמר פה כולל השלב בצרנוביל וכל השטויות האחרות

מבחינת כיף -אני די הייתי מאוכזב מהסינגל בCOD4 הגרסה הרגילה ואני מאוכזב גם מהגרסה הזאת

סך הכל הסינגל הרגיש לי קצר מידי ולא מספיק מגוון

בגרסה הזאת בגלל שזה פורט ישיר ולא גרסה מיוחדת לWII היה חסר לי התאמה של המשחקיות לקונסולה

בסך הכל זה יותר טוב מהקונדואיט אבל רחוק שנות אור ממשחקים כמו מטרואיד פריים 1-3 שהיום אפשר לקנות את כולם ביחד אם שליטת WII ובמחיר של משחק רגיל -ככה שמי שרוצה סינגל בWII

COD4 לא הבחירה הכי טובה בשוק -למעשה אני חושב את אותו הדבר על COD4 גרסת הHD כי לטעמי הסדרה הייתה בשיא בCOD2 אבל היום יש משחקי סינגל הרבה יותר טובים

מה שכן אני באמת חושב שהסינגל של COD4 גרסת הWII יותר טובה מהסינגל בCOD6 שמבחינתי זה אחד מהסינגלים הכי מחורבנים שיצאו לסדרה

בכל מקרה זה משחק שאפתני להכניס לWII ובסך הכל הצליחו -חסר אומנם הגרפיקה והאפקטים של הHD אבל כמו שאמרתי בהתחלה למי שיש פלטפורמה יותר חזקה לא צריך להתעניין במשחק הזה יותר מידי

מולטי מקוון

פה המשחק באמת פורח

אומנם המולטי לא מושלם אבל הוא מאוד כיף וכולל הרבה דברים שקימים בגרסאות הHD

כן יש כמה בעיות מסוימות שאחת מהם תיפתר אם מספיק אנשים יקנו את המשחק והיתר כניראה ישארו

הבעיה הגדולה ביותר מבחינתי זה שמערכת שאמורה לסדר קרבות אם יריבים בערך באותה רמה לא עושה את זה מספיק טוב כניראה

כי אין עדיין מספיק שחקנים ברשת

וככה בחלק מהקרבות קטלתי הרבה יריבים ובחלק טחנו לי את הצורה

עוד בעיה זה שהרבה פעמים הורגים מישהו והוא מפיל רימון שמזמבר אותכם

זה לא הבעיה המוכרת מCOD6 כי הרימון לא מתפוצץ על שטח גדול כמו שיצא לי לקרוא מדיווחים

זה בעיה אחרת ואני לא יודע אם אקטיוויזיון יתקנו את זה ברמת השרת או לא

בעיה אחרונה זה שמארח המשחק יוצא זה מוציא אותכם מהקרב ואז המשחק טוען משחק אחר אם מארח אחר וזה יכול להיות מעצבן מאוד כי יש אנשים בלי

כבוד למולטי שיוצאים במהלך הקרב

מה שאני כן אוהב זה שהגרפיקה באופן מפתיע רצה יותר חלק במולטי המקוון ורוב הזמן גם לא הרגשתי לאגים

אבל אני מעריך שזה קשור יותר למארח במקרה הזה

אהבתי גם את עניין הדרגות

את זה שיש מספיק מצבי משחק למרות שאני לא מכיר מספיק אנשים להקים קבוצה

בכל מקרה המולטי מאוד טוב כן הציק לי עוד דבר שאין תמיכה במקרופון של הWII דבר שיכל לאפוך את מצבי הקבוצות במולטי להרבה יותר טובים

אבל זה מה שיש והדטמאץ מאוד טוב ופשוט כיף לקטול אנשים אם השליטה של הWII

בכל מקרה למי שכן ישחק בגרסה הזאת הכינוי שלי כמובן קרירין באנגלית -אני לא שחקן מולטי גדול אז ברחמנות

ולמי שרוצה לראות סרטון מהמולטי של שחקן הרבה יותר רציני ממני אז בבקשה -

מי שרוצה ביקורת רצינית על המשחק אז בבקשה

http://www.gametrailers.com/video/review-modern-warfare/59410

אם מישהו ירצה לארגן מולטי של כמה שחקנים או קבוצה מוזמן ליצור קשר בפרטי

פורסם

קרירין - קצת מעליב את האינטיליגנציה שאתה מזלזל בהרבה ביקורות.

רובם בהחלט משחקים במשחקים כמה עשרות שעות טובות (ואם אתה שואל איך , אז הם עושים זאת חודשים שלמים לפניך) ולמדו קצת והשתפשפו היטב בתחום.

זה לא ילדים בני 15 שמשלמים להם פר מילה....

לגבי החלק השני - של זה יותר טוב ממה שסקרינשוטים מראים - זה כמעט תמיד נכון - משחק בתנועה נראה הרבה יותר מרשים מסקריןשוט סטאטי.

יחד עם זאת - שיחקתי לא ממזמן את 4 לPS3 כי לקחתי מאחי הקטן , ושבוע שעבר שיחקתי בגירסאת הWII.

נראה כמו משהו שצריך לרוץ על האייפון שלי.

בלי להעליב - אבל זו איכות שאפילו הPS2 משתווה לה.

ואם אני מגזים - אז יאללה - מקסימום גיימקיוב.

גם המולטי נכה למדי כשמשווים אותו כמכלול.

בכלליות - אני קצת לא מבין למי הם הוציאו את הגירסא הזו (שבאמת יקנה ולא יצרוב אותה)

כל גיימר רציני כבר שיחק / מעדיף את הגירסא הזו למחשב / PS3 / XBOX ורובם שיחקו בה לפני כמעט שנתיים.

מי יהיה הקהל שלה עכשיו? קהל אהבי הSHOOTERים שיש להם רק WII?

ליביו

פורסם
  • מחבר

ליביו משחקים שמתבססים בעיקר על אונלין אתה לא יכול לבדוק ישר בהשקה

גם אם הם מקבלים את המשחק כמה חודשים לפני

שמדובר על משחק שיש לו מאות אלפי עד מיליוני שחקנים שהרבה מאוד מהם משחקים ברשת אתה צריך לחכות ולראות איך המולטי פועל לאורך זמן

ולא איך המולטי פועל בבטה אם קצת מאוד שחקנים

בCOD6 הרבה מהמבקרים נתנו ישר את הביקורת ביום ההשקה וזה לא המשחק הראשון שזה קורה לו

בעניין הגרפיקה של הגרסה הזאת יש לי PS2 ולWII יש תאימות של גימקיוב ואני לא מסכים אתך

מבחינת סגנון כזה שאפתני יחסית לחומרה לא ראיתי גרפיקה טובה יותר בפלטפורמות ה128 ביט -אולי חוץ מגרסת COD5 לWII

אולי לקונדואיט ומטרואיד 3 יש גרפיקה חלקה יותר ומלוטשת יותר אבל הם משחקי מסדרונים

ואם תלך להילו 2 יש לו גרפיקה מצוירת יותר והרבה פחות פיצוצים ואקשן

ככה שמהבחינה הזאת COD6 עושה עבודה מאוד טובה -כן היה חסר עבודה על חלקים מסוימים אם פרימים לשניה לא מספיק טובים

וכמה תיקוני באגים פה ושם אבל בסך הכל מבחינה טכנית זה משחק מאוד שאפתני לדחוף לWII

בעניין התחרות מול גרסאות אחרות אמרתי את זה בהתחלה

אין פה סיבה באמת טובה שתיתן עדיפות לWII ולמי שיש פלטפורמת HD לא צריך לשחק בגרסה הזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים