פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים לאאוטלוק 2007 במחשב חדש על אותו user בארגון.זה יוצר לי personal חדש כשאני עושה פתיחה של הקובץ pst אבל האנשי קשר+יומן+ כל ההגדרות האחרות לא מסתנכרנות לי אוטומטית.בקיצור, מה עושים כדי להעביר את כל האנשי קשר+יומן+לוח שנה+מיילים ישנים ????תודה מראש לעוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר קיים מחשב נייד חדש שאני מעוניין להעביר אליו את כל האנשי קשר+המיילים+יומן+לוח שנה(בקיצור כל מה שקשור לאאוטלוק)האוטלוק מהמחשב הישן הוא 2003 והחדש 2007 היוזר נמצא על השרת של הארגון אך משום מה אני לא מצליח לשייך לאאוטלוק החדש את כל מה שקשור אליו אלא רק בתיקייה חדשה הנקראת personalז"א כשאני למשל מנסה לשלוח מייל חדש ולוחץ על "אל" אמור להופיע לי רשימה של כל המשתמשים אך זה לא מופיע לי למרות שאם אני נכנס ללשונית אנשי קשר הם מופיעים לי שם.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אני חושב שיש לך בלבול מסויים פה...אם מדובר על חיבור לשרת Exchange בארגון הוא אמור להשתמש ב GAL ולא באנשי קשר אישיים כדבר ראשון.איך אגב ייבאת את הPST?
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר אני חושב שיש לך בלבול מסויים פה...אם מדובר על חיבור לשרת Exchange בארגון הוא אמור להשתמש ב GAL ולא באנשי קשר אישיים כדבר ראשון.איך אגב ייבאת את הPST?עשיתי פתיחה של קובץ נתונים לאאוטלוק לא הייתה אפשרות של ייבוא.זה לא שרת excange !!!מה אמורים לעשות כדי לייבא את כל התוכן הישן??יש איזשהוא מדריך לזה.??
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר זה בדיוק הקטע שאין לי את האופצייה של ייבוא/ייצוא היא מסומנת שכאילו אי אפשר לבחור אותה אז עשיתי רק פתיחה של קובץ נתוניםבגדול זה נתן לי את החומר הישן אבל כשאני רוצה לשלוח מייל לא מופיעה לי הפנקס רשימות אוטומטית או שהלוח שנה חסרכל אופציה מופיעה רק אם בוחרים personal
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים הרשימה של ה auto-complete לכתובות דואר לא נמשכת מספר הכתובת, אלא מאוחסנת בקובץ אחרקרא כאן:http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA011394511033.aspx
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר תודה רבה לכם חברים אני יוכל לבדוק את הדברים רק כשאני יגיע לארגון שאני עובד בו ביום שני ולראות אם זה מסתדרתודה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.