עבור לתוכן

העברת הגדרות אאוטלוק 2003

Featured Replies

פורסם

לאאוטלוק 2007 במחשב חדש על אותו user בארגון.

זה יוצר לי personal חדש כשאני עושה פתיחה של הקובץ pst אבל האנשי קשר+יומן+ כל ההגדרות האחרות לא מסתנכרנות לי אוטומטית.

בקיצור, מה עושים כדי להעביר את כל האנשי קשר+יומן+לוח שנה+מיילים ישנים ????

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תספק יותר פרטים

מדובר בסביבה עם exchange אני מניח?

פורסם
  • מחבר

קיים מחשב נייד חדש שאני מעוניין להעביר אליו את כל האנשי קשר+המיילים+יומן+לוח שנה(בקיצור כל מה שקשור לאאוטלוק)

האוטלוק מהמחשב הישן הוא 2003 והחדש 2007

היוזר נמצא על השרת של הארגון אך משום מה אני לא מצליח לשייך לאאוטלוק החדש את כל מה שקשור אליו אלא רק בתיקייה חדשה הנקראת personal

ז"א כשאני למשל מנסה לשלוח מייל חדש ולוחץ על "אל" אמור להופיע לי רשימה של כל המשתמשים אך זה לא מופיע לי למרות שאם אני נכנס ללשונית אנשי קשר הם מופיעים לי שם.

פורסם

אני חושב שיש לך בלבול מסויים פה...

אם מדובר על חיבור לשרת Exchange בארגון הוא אמור להשתמש ב GAL ולא באנשי קשר אישיים כדבר ראשון.

איך אגב ייבאת את הPST?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש לך בלבול מסויים פה...

אם מדובר על חיבור לשרת Exchange בארגון הוא אמור להשתמש ב GAL ולא באנשי קשר אישיים כדבר ראשון.

איך אגב ייבאת את הPST?

עשיתי פתיחה של קובץ נתונים לאאוטלוק לא הייתה אפשרות של ייבוא.

זה לא שרת excange !!!

מה אמורים לעשות כדי לייבא את כל התוכן הישן??יש איזשהוא מדריך לזה.??

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק הקטע שאין לי את האופצייה של ייבוא/ייצוא היא מסומנת שכאילו אי אפשר לבחור אותה אז עשיתי רק פתיחה של קובץ נתונים

בגדול זה נתן לי את החומר הישן אבל כשאני רוצה לשלוח מייל לא מופיעה לי הפנקס רשימות אוטומטית או שהלוח שנה חסר

כל אופציה מופיעה רק אם בוחרים personal

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם חברים אני יוכל לבדוק את הדברים רק כשאני יגיע לארגון שאני עובד בו ביום שני ולראות אם זה מסתדר

תודה בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים