עבור לתוכן

מכירת ps3 רוצה לדעת מה השווי שלו

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי 2 סוני 3 אני מעוניין למכור אחד.

הוא 160 ג'יגה שתי שלטי dualshock אחד רגיל ואחד בצבע כחול,עם כבל hd ומדבקה מיוחד לסוני שהזמנתי מחול אז הסוני הוא לא רגיל . משחק skate 2 pes

רוצה לדעת כמה לדרוש עליו לפני שאני מוכר

פורסם

שמע , גם היה מבצע שחילקו לאחרונה PS3 דרך מפעל הפיס , וגם החליפו דגם לSLIM - הייתי אומר שאם אתה מצליח עם 2 שלטים ומשחק למכור ב1500 - זה יהיה מוצלח.

פורסם

גם אני חושב ככה -וכדי לך לנסות לדחוף אותם מהר כי שהSLIM יתחילו להגיע לשוק המשומשים בכלל יהיה קשה לך למכור אותם בסכום נורמלי

היום SLIM חדש עולה בארץ בערך 2000 שקל וזה חדש ואם אחריות

פורסם
  • מחבר

גם אני חושב ככה -וכדי לך לנסות לדחוף אותם מהר כי שהSLIM יתחילו להגיע לשוק המשומשים בכלל יהיה קשה לך למכור אותם בסכום נורמלי

היום SLIM חדש עולה בארץ בערך 2000 שקל וזה חדש ואם אחריות

אבל הסלים נחשב לגרסה פיחות טובה בגלל שהורידו בו דברים והזמני טעינות שלו גבוהים יותר וכל מיני דברים

וזה 160 ג'יגה שתי שלטי דואל שוק עם מדבקה מיוחדת מהחברה .

פורסם

דול שוק 3 משומש תוסיף עוד 100 למחיר אם הוא במצב טוב

גרסת הSLIM טובה יותר בדברים מסוימים ולא יצא לי לשמוע על בעיות בזמני טעינה

ובגדול זה לא משנה מה יותר טוב -מה שמשנה זה מה שהשוק רוצה והSLIM חדש יותר וזה מה שסוני משווקים ומפרסמים היום

מדבקה מיוחדת ? לא הבנתי מה זה אמור לגרום למחיר בכלל ?

רק אם יש לך דגם באמת נדיר תוכל למכור אותו במחיר גבוה יותר אבל בארץ אין הרבה שוק לדברים כאלו וגם ככה הקונסולה עצמה יותר יקרה

בארצות הברית יש שוק לגרסאות נדירות אבל שם PS3 רגיל עולה 300$ בערך והמשלוח לארצות הברית גם ככה יקר

פורסם

לא הורידו לו שום דבר חשוב והזמני טעינה ה"ארוכים" יותר זה פלוס שניה או 2 פה ושם (וד"א - יש גם מקומות שהוא טוען יותר מהר בשניה או 2)

אבל אתה יכול לשכנע את עצמך כמה שבא לך.

בנוסף לזה שהסלים חדש וחסכוני יותר - הוא בא עם אחריות - גם בתור משומש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים