עבור לתוכן

עזרה| מתלבט בין PS3 ל-XBOX360

Featured Replies

פורסם

מה המצב?

אני מקווה שזה המקום הנכון...

אני רוצה לקנות PS3 או XBOX360, ואני לא יודע מה עדיף...הרוב אומרים לי ש-XBOX, כי יש לו יותר משחקים ויש לו פריצה.

אבל מצד שני ה-PS3 יותר מתקדם, טכנולוגיה יותר חדשה, יש לו BLU-RAY, עכשיו אולי זה לא עוזר כל כך אבל עוד כמה חודשים הטכנולוגיה תתקדם ו-XBOX כבר יהיה ישן...לא?

אז מה עדיף?

תודה, אביב.

פורסם

אם יש לך מחשב חזק עדיף PS3 כי יש לו יותר משחקים נחשבים שלא יצאו למחשב בשנים הקרובות

אם אין לך מחשב חזק יש את השאלה הגדולה אם אתה מעוניין במשחקי אונלין ודברים מסביב ?

אם אתה לא מעוניין באונלין וכן רוצה קונסולה פרוצה אז לדעתי ה360 עדיף

אם אתה כן מעונין באונלין זה אומר גם ככה קונסולה לא פרוצה ובמקרה כזה לדעתי הPS3 עדיף

(ב360 פרוץ יש סיכוי גבוה לקבל באן מהשרותי רשת לקונסולה עצמה -ובמקרה כזה נשארים רק אם סינגל )

פורסם
  • מחבר

חח עכשיו אני עוד יותר מתלבט...

מצד אחד אין לי מחשב כל כך חזק (הוא סבבה כרגע, הצלחתי לשחק בו ב-Borderlands וב- MF2) אבל הכול התחיל מזה שרציתי לקנות מחשב חדש, ואז החלטתי קנות קונסולה במקום...

אז אני כן רוצה לשחק ברשת, אבל יותר חשוב לי שיהיה מגוון רחב של משחקים, אני לא רוצה לקנות משחק ב400-500 ש"ח ואז להתקע איתו אחרי שסיימתי אותו...

הקטע הוא שהרבה אנשים אומרים לי ש-XBOX יותר כדאי, וה-PS רק יותר מתקדם בגלל הטכנלוגייה של הבלו ריי, אז השאלה היא האם כדאי לי לקנות אותו בגלל הבלו ריי ( שכרגע לא משנה כל כך אבל אולי בעתיד הלא רחוק זה מה שילך בשוק..)???

אגב, עוד שאלה בנושא, יש לך מושג אולי אם מייקרוסופט מתכוונת בעתיד הקרוב להוציא קונסולה חדשה שכן תומכת בבלו רי..? (ואז שווה לחכות..)

ועוד שאלה (מצטער על השיגוע), בלי קשר למה שאני אחליט לקנות בסוף, אני מתכוון לקנות את זה בארה"ב, האם תיהיה עם זה בעייה מבינת שיטת השידור??NTSC ו-PAL???

פורסם

אם אתה רוצה לקנות מארצות הברית אז זה עוד יותר נוטה לכיוון הPS3

בנוגע למשחקים יש משומשים באיבי ויש משחקים יחסית ישנים בזול ואתה גם יכול להחליף משחקים אם אנשים אחרים

אם אתה רוצה חדשים קונים בחול

בכל מקרה הרבה מאוד מהכותרים הנחשבים של הPS3וה360 כוללים מצב אונלין כדבר הראשי שהסינגל עצמו קצר

זה לא כמו בPS2

ומשחקי אונלין טובים אפשר לשחק הרבה

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם XBOX מארה"ב? מה אפשר לעשות.?

תודה

פורסם

ל360 אין ספק כוח אוניברסלי שזה אומר שאם אתה קונה מארצות הברית אתה צריך להוציא הרבה כסף על ממיר מתח בומבסטי (במאות שקלים לא הזולים ב50 )

או לחלופין ספק כוח אירופי שגם עולה יקר בארץ

לחלק מהמשחקים יש הגבלה אזורית מה שיגביל אותך בהשגה של משחקים

ואם אני לא טועה לא תוכל לעשות משתמש לאיזה אזור שתרצה כמו בPS3 מה שיוצר הגבלה נוספת

בארצות הברית מחיר הXBOX360 עלית והPS3 סלים זה אותו המחיר ובמצב כזה לטעמי הPS3 עדיף בהרבה כי הוא כולל דברים יותר חשובים בקופסה

ויותר "ידידותי " לתוספות לא של סוני עצמה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך! :xyxthumbs:

פורסם

מבחינה כלכלית אני חושב ש PS3 משתלם יותר. ה 360 עולה יותר זול אבל ה PS3 מגיע עם יותר בקופסא ואלו דברים חשובים. כמו כרטיס רשת אלחוטי.

השלטים באים עם סוללות נטענות מהמפעל. וכו'

אם אתה לא ממש הולך על כותרים ולא מתקין ציפ אז אני לא רואה סיבה ללכת על 360. (למרות שלי יש 360 ללא ציפ)

פורסם
  • מחבר

אם אני הולך על האקס בוקס, ואני רוצה לפרוץ אותו, מה יהיה יותר זול לדעתכם, לקנות בחו"ל ואז לקנות פה את מה שמסביב + פריצה. או לקנות הכול בחבילה אחת בארץ...?

פורסם

אני חושב שזה לא ממש משתלם לך להביא מחול. אני חושב שבסוף תגיע +/- לאותו מחיר.

אבל אין לי כוח לחשב את זה סלח לי.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, עזרתם לי מאוד, תודה.

פורסם

תראה 360 פרוץ שזה אומר סיכוי טוב לקבל באן מכל השרותי רשת לדעתי זאת קונסולה מסורסת

הלב של ה360 זה ברשת ולא בסינגל

פורסם

אני חייב להסכים עם קרירין במקרה הזה. לפי דעתי רוב החן של הקונסולה זה המולטי זאת חוויה שבלעדיה מבחינתי לפחות הקונסולה סתם עוד בלוק שמדליקים כשהחברה באים.

פורסם

אכן - הקפיצה הרצינית של הPS3 והXBOX מהדור הקודם (כולל WII) זה חווית המולטיפלייר , עידכוני הONLINE והDLCים (בתשלום וחינמים).

באותה רמה כמו הקפיצה הגרפית.

פתאום לשחק בקונסולה קודמת מרגיש ממש לבד...

אפילו אם זה רק TROPHIES וCHAT עם חברים ברקע....

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אקנה אקס בוקס, לא פרוץ, ישחק קצת במולטי, אראה איך זה, ואז תמיד תיהיה לי את הבחירה אם לפרוץ או לא...

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים