עבור לתוכן

Antec 200 Vs Antec 300

Featured Replies

פורסם

מחפש מארז זול ל HTPC , לא מעוניין במארז קטן מ MID ...

איזה מבין שני אלו עדיף ? סה"כ ההפרש ביניהם עומד על 40 ש"ח ...

פורסם

ה300 איכותי בהרבה מה200.. ה200 מארז מאוד פשוט והייתי אומר אפילו מקביל למארז ג'נרי טיפוסי.

לכן הייתי הולך על ה300

אבל לHTPC? יש סיבה למה אתה בוחר מארז ATX רגיל לHTPC?

פורסם
  • מחבר

המארז לא עומד מתחת למסך אלא בצד מאחורי הספה , חוץ מזה יש לי שני מאווררים כחולים מה CM690 "לקישוט" נוסף ...

בקיצר אני אוסיף את ההפרש , למרות שיש דברים שאני אוהב ב 200 , כגון ההחלפה של הקשיח והחיתוך בלוח אם ...

פורסם
  • מחבר

אממ לא חשבתי בכיוון שלו בכלל ... (כבר קניתי את ה 300 אבל אני עדיין יכול להחזיר אותו)

הוא נראה טוב אבל הוא מאוד "פתוח" מה שלפי דעתי ימשוך אבק , גם לא מצאתי עליו ביקורות ...

פורסם

גם ה300 פתוח יחסית רק מרווח יותר.

אין מנוס מאבק :\ זהו הנמסיס של כול מחשב.

פורסם
  • מחבר

כבר פתחתי את ה 300 , לא מצטער על כך , בחנות גם ראיתי את ה 200 וה 300 , וה 300 בהחלט משדר יותר איכות ...

פורסם

ה300 איכותי מאוד,אין ספק בכך!

פורסם

ה 300 עושה עבודה טובה עם אבק יחסית לקירור שהוא נותן.

והוא לא כלכך פתוח - מקדימה יש פילטר ענק נשלף, מאחורה ומלמעלה המאוררים מוציאים אוויר ולכן לא נכנס אבק, רק בצד אפשר לשים פילטר 12" אם אתה חושש מאבק.

מה שכן - כל מחשב שלא יהיה - אם הוא מקורר טוב עם מאוררים בריאים ולא מכבים אותו אף פעם - תמיד יכנס אבק והוא יתמלא תוך כמה זמן. צריך פשוט לכבות את המחשב כשהוא לא בשימוש של כמה שעות (או עם WIN7 בימינו פשוט שמים על SLEEP).

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה של אופציית ה SLEEP , שמתי את המאווררים על מינימום וגם הרכבתי שני מאווררים כחולים ואיטיים של CM מקדימה.

ברור שאין מנוס מאבק , פעם בחודש ניתן לו איזה וויש עם השואב ...

בקשר למאוורר הצד - פשוט אפשר להחליף את הצדדים של הפלטות ...

פורסם

:lol: נכון, לא חשבתי על זה.

אני גם כן הוספתי שני מאוררי ANTEC כמו האחורי רק עם LED, כולם על LOW. מדובר בחיית קירור רצינית עם ה 4 מאוררים הללו.

מה שמשפיע על האבק זה המאוררים שמכניסים אוויר ביחד עם יחס הלחץ בין המוציאים למכניסים. הוספת שני הקידמיים ששמת תשפיע קצת על האבק. אבל אני חייב לציין - שאצלי המחשב מכובה בלילה, בממוצע אני חושב ש60 אחוז מהמזמן הוא כבוי. ובפנים נכנס מעט מאוד אבק, שום דבר שנערם, החומרה כמעט נקייה לגמריי והאבק לא ממש נראה לעין. את הפילטר הקידמי אני מנקה פעם בחודשיים בערך.

בצד יש לי מאורר עם פילטר, אבל האמת היא שהמאורר כבוי וכמובן בכל זאת האבק מצטבר על הפילטר.

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב , נראה שעשיתי את הבחירה הנכונה ;D , המארז גם די שקט , רק כאשר עובד הדיסק הקשיח או ה DVD שומעים אותו ...

פורסם

תהיה בטוח שכן.

המארז הזה מדהים אותי כל פעם מחדש, השילוב של מחיר עם יכולות, גודל קומפקטי ואיכות בנייה - פשוט לא ייאמן, אפילו המערכת שלי נכנסת שם ללא טיפה של סבל...

פורסם

ה300 איכותי בהרבה מה200.. ה200 מארז מאוד פשוט והייתי אומר אפילו מקביל למארז ג'נרי טיפוסי.

במה ההבדל ביניהם מתבטא ? כי מבחינת הנתונים שלהם באתר של אנטק לא ראיתי הבדלים כמעט.

ההבדל היחיד ששמתי לב הוא העיצוב החיצוני (ה - 300 נראה רגיל/סולידי וה - 200 נראה מכוער לדעתי).

פורסם

אז עשיתי טעות מרה כשרכשתי את הCM690 בזמנו במקום ה300...

אבל זה סיפור עצוב אחר..

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים