עבור לתוכן

איך אתם משווים ביצועי חומרה של מחשבים ?.

Featured Replies

פורסם

עד היום בדקתי ביצועים עם שתי תוכנות :

ביצועים כלליים בדקתי עם תוכנה geekbentch

ביצועים גרפיקה ב 3d mark .

התקנתי מחשב ללקוח שלי המחשב מבוסס מעבד אינטלי e7500 עם 4 גיגה זכרון וכרטיס מסך ati 4580 .

בדקתי ביצועים עם pc wizard 2008 וקיבלתי תוצאה כללית שתאמה לתוצאה שהתקבלה על מחשב אחר עם מעבד e5200 עם כרטיס 9500gt ו 3 גיגה ram .

העניין הזה קצת בילבל אותי כי אין פה שום הגיון ואני כנראה מפספס משהו.

הייתי שמח מאוד לשמוע איך החברה פה בודקים ומשווים ביצועים .

אשמח לכמה דוגמאות של תוכנות עם תוצאות שקיבלתם וכמובן מה המפרט פחות או יותר.

חג שמח.

איציק

פורסם

תלוי מה אתה רוצה להשוות. כלומר, לא להשוות רכיבים.. (מעבד, כרטיס מסך וכו'..)

הכוונה להשוות ביצועים בשימושים מסוימים. אם אתה רוצה להשוות ביצועים בגיימינג אז כמו שאמרת 3DMark. למרות שזה לא מקצועי ועדיף להשוות עם גרסת benchmark של איזשהו משחק. זה לא רק להשוואה של כרטיס מסך אלא של כל המערכת מבחינת יכולות גיימינג.

אם אתה רוצה לבחון יכולות עריכה- אז תבצע פעולות עריכה באילו תוכנות שאתה רוצה להשוות - ב-2 מערכות - ותשווה את התוצאות.

פורסם
  • מחבר

תלוי מה אתה רוצה להשוות. כלומר, לא להשוות רכיבים.. (מעבד, כרטיס מסך וכו'..)

הכוונה להשוות ביצועים בשימושים מסוימים. אם אתה רוצה להשוות ביצועים בגיימינג אז כמו שאמרת 3DMark. למרות שזה לא מקצועי ועדיף להשוות עם גרסת benchmark של איזשהו משחק. זה לא רק להשוואה של כרטיס מסך אלא של כל המערכת מבחינת יכולות גיימינג.

אם אתה רוצה לבחון יכולות עריכה- אז תבצע פעולות עריכה באילו תוכנות שאתה רוצה להשוות - ב-2 מערכות - ותשווה את התוצאות.

קשה להשוות בין 2 מערכות זהות כי בד"כ יש רק אחת לכן יש תוכנות כמו geekbentch שנותנות ציון ושמשווה בין ביצועים של חומרות זהות ושונות ומעלה לאתר .

לכן עניין אותי אם החברה פה עושים השוואות או שאולי רק בודקים טסטים של אתרים כמו toms hard ware וכו.

בנוסף קיבלתי תוצאות מוזרות מאוד ולכן זה עוד יותר מסקרן

פורסם

אתה יכול להריץ בדיקות ב-SiSoft Sandra שדרך התוצאות נותנת לך השוואה לתוצאות של מערכות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים