עבור לתוכן

הולך כנראה לראות אווטר, יעוץ קטן

Featured Replies

פורסם

עבר הרבה זמן מאז שהלכתי בפעם האחרונה לקולנוע באמת אז צריך לשאול כמה דברים

אני מחר עובר דרך חיפה ואני די פנוי אז חשבתי ללכת בצהריים להקרנה של אווטר, זה ישרוף לי 3 שעות בכיף

1. ללכת להקרנה רגילה או 3D

2. מישהו מכיר ביקורות על אולמות קולנוע? אני הולך ללב המפרץ כנראה הבחירה היא בין אולם 1 לאולם 17

3. אם כבר החלטתי לבוא ולראות סרט... אולי שווה לקחת VIP? "להתפנק" עד הסוף

או האם לוותר על ההקרנה ולחכות ליציאה ל"בתי הקולנוע" הנבחרים

פורסם

בתור אחד שפוקד את הYesPlanet לעיתים קרובות - ממליץ לך ללכת על התלת מימד. אכן נחמד ביותר.

בנוגע לVIP, עדיין לא ניסיתי, זה למס' מצומצם ביותר של אנשים, 100 שקל לכרטיס. מגישים אוכל ושטויות. אנסה את זה כשיהיה סרט ממש טוב ששוה לשרוף עליו 200 שקל עליי ועל החברה...

פורסם

על האולמות ביס פלאנט ברמה מאוד גבוהה יחסית למה שאני הכרתי והייתי ביס פלאנט לא מעט (15-20 פעם ככה).

לא הייתי בויאייפי או בתלת מימד, אבל אני תמיד מקבל חוויה מספקת גם מהאולמות הרגילים.

פורסם

אישית לא רואה סרטים בקולנוע כי אין קולנוע שמציג סרטים באיכות טובה מעדיפה לראות תסרט בבית על HD באיכות טובה עם סאונד טוב על LCD איכותי

פשוט כי רואים הרבה יותר טוב [הייתי בלב המפרץ באולם ה"HD" שהוא לא באמת HD] הייתי ביס פלנט ב3D דיי התאכזבתי מהאיכות תמונה

אבל מעניין תעדכן איך נראה האווטר ביס פלנט

פורסם

איזה יופי של דיון! בידיוק דיברתי עם אבא אם ללכת ל3D או לא...

תעדכן מעניין לשמוע

ותהנה בכל מיקרה :)

פורסם

חזרו

שלחתי בן שלי קטן/11/עם אבא שלי גדול/70/

עוד לא החלטתי מי יותר נהנה מהסרט.

הקרנה בקניון לב המפרץ אולם ב-3D

אני אישית יחכה להורדה במגה...דרך אתר התינוקות לא ננקוב בשם.

פורסם

אישית אני מעדיף בקולנוע על הבית.

בנוסף שאלה על זה, האם ב3D יש כתוביות בעברית?

פורסם
  • מחבר

הייתי, ראיתי, נהנתי

סרט טוב, מקבל אצלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

לגבי השאלה, יש כתוביות ב3D

פורסם

פעם ראשונה אני רואה ביקורת אוהדת כל כך גם התגובות לא רעות בכלל , עוד חויות אישיות למישהו ? אולי זה סתם PR ???

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3821693,00.html

פורסם

היה פשוט סרט ענק, כפי שנאמר בביקורת אומנם העלילה דיי צפוייה אבל כל השאר מכפר על זה. הלכנו כמה חברים לגלובוס מקס בקיריון(הקרינו את זה בIMAX 3D) וכולנו נהננו. שווה את ה45ש"ח.

פורסם

^

וואו!!! 45 שקל!? :o פעם אחרונה שהייתי בקולנוע להארי פוטר 6 כרטיס עלה 35! :-X (שגם זה יקר כי סרט ממוצע פעם עלה 30)

פורסם

עדיף קיריון מאשר לב המפרץ או שזה אותו דבר ? מה גודל האולם בקיריון ? בלב המפרץ זה בערך 350 מקומות .

פורסם

כרטיס עלה 45ש"ח בגלל שזה IMAX 3D (רגיל עולה 35), שווה לדעתי לשלם 10ש"ח יותר ולראות אותו בתלת מימד.

בקשר לגודל האולם, 11 שורות ובערך 25-30 מושבים בשורה, תעשה את החשבון לבד. ישבנו שורה אחרונה ולדעתי זה היה המקום האופטימלי לצפות בסרט כי המסך פשוט ענק. יחסית להקרנות אחרות באותה השעה (14.30) היו דיי הרבה אנשים, בערך 80% מהאולם היה מלא.

פורסם

מישהו היה במקרה באווטאר בסינמה סיטי תלת מימד ויכול להגיד איך היה?

פורסם

איך זה יכול להיות שלא שיחררו טריילר ב3D :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים