עבור לתוכן

[שאלה/עזרה] שאלה בקשר לזכויות יוצרים על תמונות/רקעים למחשב

Featured Replies

פורסם

אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף

"אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר."

האם זה בסדר?

פורסם

אני פותח חנות של מוצרים שגנבתי, ואני אומר שאם מישהו רואה משהו שגנבתי ממנו אז שיגיד לי ואני אחזיר לו את המוצר (ערכו ירד מהערך שהיה שווה לפני כן).

ובנוסף אני אומר שאני לא אחראי למה שאני גונב (לא בעיות שלי)...

חוקי?

ערן.

פורסם

אם אתה מעלה את כל הרקעים - אז זה לא תקף

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין באיזה צורה אני מזיק כאשר אני מעלה רקעים של אתר אחר לאתר שלי? דבר נוסף אם אני מוריד רקעים מפורום כל שהוא שמציע רקעים להורדה איך אני אמור לדעת אם יש זכויות יוצרים על הרקעים? (אני לא ינקוב בשם הפורום כי זה לא חוקי פה)

פורסם

אתה בתור מי שמעלה את הרקעים חייב לדעת מה מצב זכויות היוצרים על אותם רקעים. עד שאתה לא רואה שכתוב שחור על גביי לבן (או כל צבע אחר) שמותר להפיץ את התמונה, אתה פשוט לא מפיץ אותה. חד וחלק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אותו משתמש יכול לכתוב מה שהוא רוצה. גם אין לי שום דרך לדעת מאיפה הגיעה התמונה.

שאלה נוספת, מאיפה אני יכול להביא רקעים בלי זכויות יוצרים?

פורסם

תרד מזה האתר שלך מעפן ולא ייצא ממנו כלום.

כל סקרייפר פשוט טוב פי מליון מהגלריה המסכנה הזו עם המכוניות והבחורות שלך שנראית כאילו ילד בן 10 בנה אותה.

(זו ביקורת בונה, אל תקח את זה אישית :) )

פורסם

מאיפה אני יכול להביא רקעים בלי זכויות יוצרים?

התשובה בגוף השאלה... ::)

פורסם
  • מחבר

תרד מזה האתר שלך מעפן ולא ייצא ממנו כלום.

כל סקרייפר פשוט טוב פי מליון מהגלריה המסכנה הזו עם המכוניות והבחורות שלך שנראית כאילו ילד בן 10 בנה אותה.

(זו ביקורת בונה, אל תקח את זה אישית :) )

זה ממש לא ביקורת בונה. תלמד לכתוב ביקורות בונות. תכתוב מה רע באתר ומה צריך לשפר ולא "האתר מעפן"...

לגבי זכויות יוצרים, קצת בעייתי כי אם אין יוצרים אז אין תמונות ואם יש יוצרים אז יש זכויות יוצרים..בעייתי הנושא

פורסם

אוקיי אותו משתמש יכול לכתוב מה שהוא רוצה. גם אין לי שום דרך לדעת מאיפה הגיעה התמונה.

שאלה נוספת, מאיפה אני יכול להביא רקעים בלי זכויות יוצרים?

אם יש לך 20 מיליון משתמשים באתר וכל מליונית השנייה מישהו מעלה רקע, אז זה נושא בעייתי ואתה יכול להוריד ממך (בתור המארח) את האחריות על התוכן. אם אין לך 20 מליון משתמשים, אז אתה צריך לפקח על התוכן שמעלים.

לגביי השאלה הנוספת, תיצור בעצמך רקעים או שתרכוש מאנשים שיוצרים רקעים. ככה האנשים המבוגרים עובדים. :)

פורסם
  • מחבר

בקיצור רב אתרי הרקעים שכותבים משפטים דומים למה שאני כתבתי בהתחלה הם גנבים...ולמרות זאת לא עושים להם כלום אבל סבבה זה תמיד היה ותמיד יהיה כך

פורסם

בקיצור רב אתרי הרקעים שכותבים משפטים דומים למה שאני כתבתי בהתחלה הם גנבים...ולמרות זאת לא עושים להם כלום אבל סבבה זה תמיד היה ותמיד יהיה כך

אז אתה רוצה להגיד לי שלרצוח זה בסדר בגלל שאנשים רוצחים ולא נתפסים?

פורסם
  • מחבר

אז אתה רוצה להגיד לי שלרצוח זה בסדר בגלל שאנשים רוצחים ולא נתפסים?

לא אמרתי שזה בסדר...

אפשר לנעול

פורסם

יש אתר ראשי וגדול (שמשם אני ועוד הרבה אנשים משתמשים ברקעים :P) שברח לי שמו כרגע, אבל מה שקורה שם זה שאנשים מעלים רקעים שיש להם= תמונות שהם צילמו/ציירו שמתאימות להיות רקעים.

ייתכן והתמונות ארוכות או לא, אבל זה לא מטרת האתר.

סה"כ התמונות שם יפות מאוד וגם מרשימות, ברגע שאני אזכר אני אקשר לכאן.

פורסם

deaviantart אני מנחש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים