פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אם אני פותח אתר להורדת רקעים למחשב ואני משתמש ברקעים מכל רשת האינט' (לא יודע אם יש עליהם זכויות יוצרים או לא) ואני כותב בתחתית הדף"אם יש תמונות או רקעים כל שהם שזכויות היוצרים שייכים לכך אנה הודיעו לנו ואנו נמחוק אותם מהאתר. מנהלי האתר לא אחראים לכל תוכן באתר."האם זה בסדר?
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני פותח חנות של מוצרים שגנבתי, ואני אומר שאם מישהו רואה משהו שגנבתי ממנו אז שיגיד לי ואני אחזיר לו את המוצר (ערכו ירד מהערך שהיה שווה לפני כן).ובנוסף אני אומר שאני לא אחראי למה שאני גונב (לא בעיות שלי)...חוקי?ערן.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר אני לא מבין באיזה צורה אני מזיק כאשר אני מעלה רקעים של אתר אחר לאתר שלי? דבר נוסף אם אני מוריד רקעים מפורום כל שהוא שמציע רקעים להורדה איך אני אמור לדעת אם יש זכויות יוצרים על הרקעים? (אני לא ינקוב בשם הפורום כי זה לא חוקי פה)
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אתה בתור מי שמעלה את הרקעים חייב לדעת מה מצב זכויות היוצרים על אותם רקעים. עד שאתה לא רואה שכתוב שחור על גביי לבן (או כל צבע אחר) שמותר להפיץ את התמונה, אתה פשוט לא מפיץ אותה. חד וחלק.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר אוקיי אותו משתמש יכול לכתוב מה שהוא רוצה. גם אין לי שום דרך לדעת מאיפה הגיעה התמונה.שאלה נוספת, מאיפה אני יכול להביא רקעים בלי זכויות יוצרים?
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים תרד מזה האתר שלך מעפן ולא ייצא ממנו כלום. כל סקרייפר פשוט טוב פי מליון מהגלריה המסכנה הזו עם המכוניות והבחורות שלך שנראית כאילו ילד בן 10 בנה אותה. (זו ביקורת בונה, אל תקח את זה אישית )
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר תרד מזה האתר שלך מעפן ולא ייצא ממנו כלום. כל סקרייפר פשוט טוב פי מליון מהגלריה המסכנה הזו עם המכוניות והבחורות שלך שנראית כאילו ילד בן 10 בנה אותה. (זו ביקורת בונה, אל תקח את זה אישית ) זה ממש לא ביקורת בונה. תלמד לכתוב ביקורות בונות. תכתוב מה רע באתר ומה צריך לשפר ולא "האתר מעפן"... לגבי זכויות יוצרים, קצת בעייתי כי אם אין יוצרים אז אין תמונות ואם יש יוצרים אז יש זכויות יוצרים..בעייתי הנושא
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אוקיי אותו משתמש יכול לכתוב מה שהוא רוצה. גם אין לי שום דרך לדעת מאיפה הגיעה התמונה. שאלה נוספת, מאיפה אני יכול להביא רקעים בלי זכויות יוצרים? אם יש לך 20 מיליון משתמשים באתר וכל מליונית השנייה מישהו מעלה רקע, אז זה נושא בעייתי ואתה יכול להוריד ממך (בתור המארח) את האחריות על התוכן. אם אין לך 20 מליון משתמשים, אז אתה צריך לפקח על התוכן שמעלים. לגביי השאלה הנוספת, תיצור בעצמך רקעים או שתרכוש מאנשים שיוצרים רקעים. ככה האנשים המבוגרים עובדים.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר בקיצור רב אתרי הרקעים שכותבים משפטים דומים למה שאני כתבתי בהתחלה הם גנבים...ולמרות זאת לא עושים להם כלום אבל סבבה זה תמיד היה ותמיד יהיה כך
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים בקיצור רב אתרי הרקעים שכותבים משפטים דומים למה שאני כתבתי בהתחלה הם גנבים...ולמרות זאת לא עושים להם כלום אבל סבבה זה תמיד היה ותמיד יהיה כךאז אתה רוצה להגיד לי שלרצוח זה בסדר בגלל שאנשים רוצחים ולא נתפסים?
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר אז אתה רוצה להגיד לי שלרצוח זה בסדר בגלל שאנשים רוצחים ולא נתפסים?לא אמרתי שזה בסדר...אפשר לנעול
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים יש אתר ראשי וגדול (שמשם אני ועוד הרבה אנשים משתמשים ברקעים ) שברח לי שמו כרגע, אבל מה שקורה שם זה שאנשים מעלים רקעים שיש להם= תמונות שהם צילמו/ציירו שמתאימות להיות רקעים. ייתכן והתמונות ארוכות או לא, אבל זה לא מטרת האתר. סה"כ התמונות שם יפות מאוד וגם מרשימות, ברגע שאני אזכר אני אקשר לכאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.