פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים כל וידאו שאני רואה באתרים MAKO SPORT5 ועוד כל מיני אתרים ישראלים פשוט נתקע, שומעים את הקול רק והתמונה תקועה.זה לא רק מהיום זה תקופה ארוכה ככה, ביוטיוב אין את הבעיה הזאת לרוב חלק שם.מה זה יכול להיות זה בלתי נסבל..תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני דיי מאמין שזה קשור יותר לתוכנה ולא לאינטרנט, מה שכן אני לא יודע אם הSTREAMING שלהם הוא UDP ולא מבוסס פלאש מה שכן יכול לגרום לכך או שזה בכלל עניין של מקודד שפועל לא טוב/מוגדר לא טוב במחשב, הייתי מנסה למחוק את כל הקודקים ולהתקין רק את אלה שצריך ולא חבילות למינהם.תדביק פה סרטון שמקרטע לך ואני אראה אם זה קורה גם לי.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר אני רואה עכשיו דרך MAKO את הפרק 10 של האח הגדול וזה נתקע שוב, נראה לי שזה פלאש לא? אז זה לא קשור למקודדים.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר מחקתי את הקודקים שהיו לי ושיניתי את הבאפר ל 30 וזה עובד מצויין תודה רבה!אבל איזה קודקים להתקין?מחקתי את ה FFDSHOW הזה וHALI משהו זהו זה מה שהיה לי..
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אני מאד אבל מאוד ממליץ להתקין את הקודקים של SHARK 007 יש לגירסאות 64/32 ובתוכו הוא מכיל רק את מה שאתה באמת זקוק להם, ויש לך אפשרות לשלוט על כל קודק דרך הממשק שלו הוא לא כמו K-LITE שפשוט מתקין לך הרבה קודקים.אני משתמש בSHARK 007 64BIT ואני יכול להגיד לך שאני מאוד מבסוט ממנו כי הוא המינימום שאתה זקוק לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.