עבור לתוכן

המדינה נגד הקורקינטים הממונעים

Featured Replies

פורסם

מיום ליום אני שונא יותר את המדינה הזאת

להחזיק מכונית מאוד יקר להחזיק קטנוע אפך גם להיות מאוד יקר

אופנים במקרה הטוב יגנבו לכם רק את הכיסא ובמקרה הרע את כל האופנים

אז נשאר קורקינט מסכן לא בדיוק מגנט בחורות

ומה המדינה עושה ? מוציאה את כל הקורקינטים שהם לא צעצועי ילדים מחוץ לחוק

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1622221

ולא אין לי קורקינט אבל חשבתי לקנות אחד בעתיד -פשוט כי בניגוד לאופנים אפשר לקפל אותו ולסחוב אותו שצריך

ואני מבין למה המדינה עושה את זה אין תשלום על ביטוח אין הרבה תשלום על דלק בחשמלים בכלל מטעינים וזהו

אין טסט אין רישיונות ממש כלי שנוא על פקידי האוצר

אז יופי הם קוראים לכלי מסוכן

מישהו שמע על הקמה רצינית של שבילי אופנים ?

בקיצור רוצים שכולם יקנו מכונית יזהמו את האוויר יפקקו את כל המדינה ידפקו את כל החניות העיקר שיזרום כסף לקופת המדינה

בסוף יוציאו גם חוק נגד נעלי הליכה :pissed: :pissed: :pissed:

• תגובות 49
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרירין יש משהו שאתה עושה בעולם הזה, שלא כולל התבכיינות ?

פורסם

-

פורסם

בכתבה בהארץ יש שם תגובה אחת מאוד מעניינת. על אחד שהבקר נהרס, ולא היו הגנות והקורקינט שלו התחיל להזרים דלק במקס' עד שקרה קצר.

זאת אחת הסיבות לכך וזאת אחת הסיבות למה הם כל כך מסוכנים. תאר לעצמך מצב שאתה רוכב על אחד כזה והוא מחליט על דעת עצמו להאיץ אותך ל 50 קמש.

אני לא רוצה לראות את הצילומים של זה. בא נגיד ככה בחול לא היו עושים לוויה עם ארון פתוח.

פורסם

לי יש קורקינט ממנוע דלק שמגיע ל60 קמ"ש פשוט תענוג לנסוע איתו בכביש ולתת אצבע לשוטרים שעוברים בכביש וצוחק אותם

הם לא יכולים לשלוח אותי לכלא \לקנס\לשלול רישיון, רק יכולים לקחת את קורקינט .

האמת לי לא אכפת לי שעשו את החוק זה אני שם על ז*ן שלהם שכל אחד דואג לתחת שלו ושיעשה מה שבא לו כמוני :xyxthumbs:

פורסם

כי לשוטרים ממש אכפת אם אתה נוסע על הקורקינט המגניב שלך או לא. אני בטוח שזה מעניין כל אחד ואחד מהם באופן אישי.

מי שיצחק אחרון יהיו החבר'ה של זק"א, כשהם יבואו לאסוף את שאריות המוח שלך מהכביש.

פורסם

כי לשוטרים ממש אכפת אם אתה נוסע על הקורקינט המגניב שלך או לא. אני בטוח שזה מעניין כל אחד ואחד מהם באופן אישי.

מי שיצחק אחרון יהיו החבר'ה של זק"א, כשהם יבואו לאסוף את שאריות המוח שלך מהכביש.

שאריות איזה מוח? :gguyz: :coolman:

פורסם
  • מחבר

היה עד היום רק מקרה מוות בישראל אם קוקרינט ממונע

וזה בגלל מישהו שנכנס ברכב חונה -ככה שהכלי לא כזה מסוכן

חוץ מזה אפשר לעשות הגבלות נורמליות כמו עד 25 קמש -ככה זה יצמצם מאוד את הסכנות אבל עדיין יאפשר למבוגרים להשתמש בכלי

פורסם

בכתבה בהארץ יש שם תגובה אחת מאוד מעניינת. על אחד שהבקר נהרס, ולא היו הגנות והקורקינט שלו התחיל להזרים דלק במקס' עד שקרה קצר.

זאת אחת הסיבות לכך וזאת אחת הסיבות למה הם כל כך מסוכנים. תאר לעצמך מצב שאתה רוכב על אחד כזה והוא מחליט על דעת עצמו להאיץ אותך ל 50 קמש.

אני לא רוצה לראות את הצילומים של זה. בא נגיד ככה בחול לא היו עושים לוויה עם ארון פתוח.

אחי תפוס איזה ענף כי אתה נסחף....

כולה קורקינט הלך הבקר!!! אווווו מי ישמע דהרת על 15645 קמ'ש, הלך הבקר? קפוץ ממנו... הוא יפול אחרי 2 מטר...אוווו אקסטרימי ממש

לדעתי היו צריכים להשקיע עוד 2 דקות בחקיקה, כי מה שחוקי היום סבתא עם הדרגנוע הזה עוקפת... (והם בכלל נוסעים תמיד במרכז הכביש משום מה)

לדעתי היה צריך למתוח קצת את המהירות המוטרת אך לחייב בקסדה

פורסם

אחי תפוס איזה ענף כי אתה נסחף....

כולה קורקינט הלך הבקר!!! אווווו מי ישמע דהרת על 15645 קמ'ש, הלך הבקר? קפוץ ממנו... הוא יפול אחרי 2 מטר...אוווו אקסטרימי ממש

אני חושב שאתה לא מבין מה זה 50 קמ"ש. זאת לא בדיוק מהירות שאתה מזנק ממנה. ואני לא בטוח מה יותר מסוכן להמשיך עם הקורקינט או לקפוץ ממנו.

פורסם

אחריות של אותו בן אדם שרוכב לרכב בזהירות, אפשר להתחלק במקלחת ולשבור את הראש, אז? אין מקלחות יותר?

כמה הרוגים יש בתאונות בכלל בכבישים? אולי נוציא את המכוניות מחוץ לחוק גם.

רוצים הגבלות? לגיטימי, אבל הגיוניות, אפשר לקבל פה נשק בגיל 18 אבל לרכב על קורקינט חשמלי לא?? טיפשי.

פורסם

אני חושב שאתה לא מבין מה זה 50 קמ"ש. זאת לא בדיוק מהירות שאתה מזנק ממנה. ואני לא בטוח מה יותר מסוכן להמשיך עם הקורקינט או לקפוץ ממנו.

שאין לך שליטה ומתחיל להשפריץ עלייך דלק עדיף קפיצה מאשר לדהור לאבדון

פורסם
  • מחבר

50 קמש זה אולי מוגזם לקורקינט אבל להגביל ל12 זה ממש בדיחה

אם ההגבלה הייתה נורמלית נגיד עד 30 קמש שבכביש מותר לנהוג בשיא המהירות (לפי התנועה ) אבל במדרכות צריך להוריד ל10 קמש זה היה סביר בהחלט

במה שמותר היום אם כל ההגבלות בעצם אומרים לך שמותר רק קורקינט לילדים -ובעצם דוחפים אותך לאופנים שיותר מסוכנים ויותר בעיה לניד אותם אחרי הנסיעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים