עבור לתוכן

איזה לוח אם ל+athlon xp 2600?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם.

עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.

פורסם

לא כדאי לך לקנות AXP2600, שכן ה2500 שמבוסס על ליבת הBarton מציג ביצועים עדיפים בקצת על הAXP 2600, וגם עולה פחות.

בקשר ללוח, הייתי ממליץ לך לקנות את הלוח של Epox - לוח שמציג ביצועים מעולים יחד עם יכולות OC מעולות:

Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0)

[הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

פורסם

תלך על לוח עם ערכת שבבים של Nforce 2 שהוא המוביל בשוק, ומציג את הביצואים ויציבות הטובים בשוק.

Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0)

שעולה 480.

הלוחות של ASUS יקרים מידי ומציעים ביצועים בינוניים.

הלוח של ABIT מציג ביצועים מעולים בOC, הוא גם בא עם כרטיס קול איכותי. הוא כרגע מציא את הביצועים הטובים למחירו.

ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0)

פורסם

ETC

טעות, הכרטיס קול שמגיע עם NF-7 הוא הפשוט ביותר

הכרטיס שמגיע עם NF7-SL הוא הסאונדסטורם שהוא היותר טוב

אני אישית הייתי מציע לך EPOX 8RDA3

פורסם

ABIT NF7 SL

תעשה חיפוש

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

אני חושב שבסופו של דבר אני אלך על ה GA-7N400-L1 של GIGABYTE, מכיוון שאני מעוניין בלוח אם יציב ואינני מעונין בAC.

יש לי כרטיס מסך מסוג ge-forc, ואני מעונין לדעת אם הוא תואם ללוח האם ולא יווצרו לי בעיות בעתיד בגלל כרטיס המסך...

פורסם

אין בעיות איתו .

(לחצי מהעולם יש GeForce , אז זאת תהיה טעות ליצור לוח אם שלא תומך בכרטיס ..)

עריכה :

גם ללוח אם שלקחת יש סאונד .. האביט עדיף .

פורסם

ABIT NF7 SL

לוח מצוין גם לאוברקלוק וגם בלי הוא יציב מאוד

וכרטיס קול משובח

פורסם

כן אבל שמע עדיף לך לקנות AMD 2500 BARTON הוא עולה קצת פחות והוא יותר חזק...

פורסם
  • מחבר

lol, עשיתי עוד קצת סקר והחלטתי לבחור ב Abit NF7 SL ובמעבד 2500+.

תודה על התגובות !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים