עבור לתוכן

כמה שאלות על C5 שנים 2006/7

Featured Replies

פורסם

שלום

המשפחה שלי חושבת להחליף את הרכב שיש לנו עכשיו לרחב בין השנים 2006 או 2007. בהתחלה חשבנו על טויוטה קורלה בשנים אלה אבל ראינו שהסיטרואן C5 היא יותר זולה מהטיוטה וגם מבחינה נתונים יבשים טובה יותר,מוגנת יותר מאובזרת יותר נפח מנוע גדול יותר,הבדל של צריכת דלק לא גדול בהרבה. עכשיו יש פה "עוקץ"? או שהיא באמת זולה יותר מהטויוטה?

אם אתם יודעים אך עליות התחזוקה שלה?

ומה דעתכם מה עדיף מבחינת תחזוקה נוחות ובטיחות

ומה ההבדל בין SX לSX PK

אני יודע שזה לא ממש הפורים הכי מתאים לזה אז אם אתם מכירים פורום טוב למכוניות אני פתוח להצעות.

פורסם

sk וsk- pk הם חבילות איבזור.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=21539&Year=2006

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=21540&Year=2006

לרוב ההבדלים במחירים נובעים מ"אפקט העדר".

כמה קונים טויוטה, ממליצים אז גם השאר קונים.

הטויוטה נחשב לרכב אמין.

הC5 פשוט פחות מוכרת בארץ, בכלל רוב המדינה מלאה בקוראניות וביפניות, זה לא אומר שהצרפתיות פחות טובות!

למידע נרחב יותר אתה יכול לפנות לפורום של רכבים, אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן למרות שזהו לא פורום מתחרה. אשלח לך כתובת בפרטי.

פורסם

תשובה מקצועית לא תקבל כאן, אלא רק ב CARAFORUM.

-

ובאופן קצת יותר כללי, יש עייניין של היצע וביקוש כמו הסביר מעלי TOMBER1

שמושך ישראלים רבים לקנות יפניות\קוראניות, לדעתי יש לי לזה סיבה, זה לא קורה סתם.

וגם מקפיץ בצורה מטורפת את המחירים של המכוניות ה"מבוקשות".

האמינות ברכבים האלה גבוהה יותר, והם בדר"כ יותר חסכניות, גם אם נראה לך שזה רק עוד נניח ליטר על כל ק"מ,

מה שנראה זניח בהתחלה מצטבר והופך במדינה שלנו עם מחירי הדלק לאלפי שקלים.

בתקציב דומה היתי הולך על מיצובישי לנסר 06-07 שגם לא יקרה מדי,

לעומת הטויוטה\הונדה המקבילות שכן יקרות משמעותית.

פורסם

אתה משווה נהיגה בלאנסר לC5?

לא יודע מה יש ב06/07, אבל נהגתי על C5 2009 בתור רכב חלופי במשך שבועיים, גם ברמת גימור של חברת ליסינג זה פשוט תענוג, ברמה של פאסט לא פחות אם לא יותר.

אל תשווה רכב שמשווק בתור רכב מנהלים\משפחתי יוקרתי, לרכב קבוצה 2-3 פשוט, הגימור פשוט שונה לגמרי.

פורסם

את הכסף שתחסוך אתה כנראה תשקיע במוסך.

זה כמו שתשווה מאזדה 3 שנתון 08-07 לבין רנו מגאן שנתון 08-07

אתה תראה שיש הפרש של עשרות אלפי שקלים בין שני המכוניות.

הכל בגלל האמינות הבעיתית של הצרפתיות.

פורסם

את הכסף שתחסוך אתה כנראה תשקיע במוסך.

הכל בגלל האמינות הבעיתית של הצרפתיות.

בעיית האמינות היחידה היא בראש של ישראלים. אני יכול להבטיח לך מוסכים של יפניות לא מתפרנסים רק מהחלפת פילטרים, רצועות ושמנים. "בעיות אמינות" של רכבים אירופאים מבוססות בעיקר על דעות קדומות, ספקולציות חסרות ביסוס ושמועות מפה לאוזן. אפקט העדר.

פורסם

יש לי C5 2004 מלבד העובדה שהיא מכוערת, זה האוטו הכי נוח שיש היום בשוק, אני אומר את זה מניסיון על נהיגה ממושכת ברכבים הבאים:

BMW X5, PASSAT 2007 ועוד הרבה רכבים יקרים בהרבה, לא מצאתי בולמים יותר טובים מהסיטרואן.

פורסם

בעיית האמינות היחידה היא בראש של ישראלים. אני יכול להבטיח לך מוסכים של יפניות לא מתפרנסים רק מהחלפת פילטרים, רצועות ושמנים. "בעיות אמינות" של רכבים אירופאים מבוססות בעיקר על דעות קדומות, ספקולציות חסרות ביסוס ושמועות מפה לאוזן. אפקט העדר.

+1 גדול.

אגב, ת'רד שפתחתי בקארס פורום עם השוואה בין הונדה סיביק ל-C5:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290320

פורסם

הישראלי הממוצע חושב שאם הרכב שלו מגיע למוסך אז דפקו אותו . זה לא ככה. אמינות מבחינתי זה לדעת שאם אחרי שקניתי את הרכב ויש בו נגיד בעיה היצרן ידאג ליידע אותי על זה בלי להתחמק. אמינות זה לדעת שיש למכונית שלי כתובת לכל בעיה.

אני לא מבין גם למה שמים את כל הצרפתיות בסל אחד. סיטרואן זה ממש לא רנו. ופרט לכך שי דגמים שונים בתוך כל יצרן.אני יודע בוודאות שרנו מגאן 2007 היא דגם מאד אמין שלא מאכזב ויש לא מעט ישראלים שיכולים להעיד על זה.

הבעיה שבארץ אתה תמיד שומע "לחבר שלי יש ... והוא כל הזמן במוסך ..." "לסבתא של דוד של שכנה שלי יש ושבוע אחרי שהיא קיבלה את המכונית היא נתקעה לה ..."תמיד סיפורים כאלה שאתה לא יודע מאיפה הם התחילו.

הכי טוב לשאול בעלי מכוניות . אני מכיר שני בעלי מגאן משנתון 2007 - לאחד אין תלונות והשני מאד מרוצה.

לגבי סיטרואן אני לא רוצה ליפול למכלודת של שמועות. אני לא מכיר אף אדח שיש לו סיטרואן אז אני לא אומר בזכות או בגנות. פיז'ו - מעולם לא הייתה לי אבל חבר טוב מאוהב במכונית שלו .

פורסם

הבעיה העיקרית עם הצרפתיות (בתור בעל פג'ו לשעבר ובעל C4 כיום) היא שהחלפים יותר יקרים מאשר בקוריאניות/יפניות. ובעיה נוספת היא אכן העובדה שהמחיר שלהן צונח הרבה יותר מהר עם הזמן. מלבד זאת הייתי מרוצה מהפג'ו ואני מרוצה מה C4.

פורסם

נכון, אבל זו דאגה של רוכש רכב חדש. אחרי 3-4 שנים הרכב עבר את ירדת הערך המשמעותית ביותר. אם הוא ימכור את הרכב עוד מספר שנים הרכב יהיה שווה קצת פחות מרכב יפני, אבל לפחות יהנה מנוחות נסיעה חסרת תחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים