עבור לתוכן

מחשב נייד ביצועיסט עד 4000~ לסטודנט 13/14 אינץ'

Featured Replies

פורסם

אחרי המתנה של חודש וחצי לדל סטודיו 14זד http://www.laptopmag.com/review/laptop/dell-studio-14z.aspx התבשרתי היום מדל ישראל שהוא לא יעשה עלייה.

אני מחפש תחליף דומה:

ביצועים: core 2 duo אני מחפש משהו שאולי יחליף את המחשב דסקטופ שלי

איכותי: מקלדת נורמלית, טאצ'פד נוח ומסך שלא מבייש (לא לכל אוסף רכיבים אפשר לקרוא לפטופ)

רצוי מסך גרפי ראוי אם כי לא הנייד לא מיועד למשחקים. מקסימום פוטושופ ועריכת וידאו לייט.

רצוי קל : אין לי בעיה ללא כונן אופטי

*ואם יש פה מתכנתים - יש לכם ניסיון מול ויז'ואל סטודיו במסך 13 אינץ? האם זה נוח?

אשמח לעזרה

פורסם
  • מחבר

אני זקוק לתשובה בדחיפות....

פורסם

אין לי המלצה ספציפית למחשב, אבל לגבי ויזואל סטודיו, אפשר בהחלט לעבוד עם מסך 13", אבל זה לא הכי נוח בעולם. כמה שהמסך יהיה יותר גדול יהיה לך יותר נוח לראות יותר קוד, לדבג, לפתוח חלונות (properties, watch, toolbox, immediate, stack trace וכו'). אם זו המשימה העיקרית שלך, שקול מסך יותר גדול, אפילו 14" יהיה שיפור.

פורסם

כמה שהמסך יהיה יותר גדול יהיה לך יותר נוח לראות יותר קוד, לדבג, לפתוח חלונות (properties, watch, toolbox, immediate, stack trace וכו')

ת'כלס גודל המסך לא קובע, לפחות לא ישירות. מה שקובע היא הרזולוציה. ברוב מסכי ה-13", 14" ו-15", לפחות אלה שבתקציב המדובר, הרזולוציה היא אותה רזולוציה, כך שבהגדרות ברירת המחדל, הם יציגות בדיוק אותה כמות טקסט ויספקו בדיוק אותו שטח לפתיחת חלונות. הדבר היחיד שישתנה יהיה הגודל הפיזי של האלמנטים על המסך (טקסט וסמלים ב-13" יהיו יותר קטנים לעומת 15").

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: תודה על ההתיחסות ל-VS.

1) יש למישהו המלצות למחשב נייד טוב לפי הקריטריונים?

2) יש למישהו מושג מה יגידו לי בדל אם אני אקנה את dell studio 14z ואני אצטרך לממש את האחריות שלהם?

פורסם

יגידו לך שלא תקבל אחריות.

מחשבים ניידים שאינם מסדרה עסקית לא מקבלים אחריות בינלאומית רגילה.

חייבים בארץ לפנות לדל בשביל לעשות את האחריות.

פורסם
  • מחבר

דנדן, אם אני קונה את ה14Z ופונה לדל עם המסמכים של דל ארה"ב - הם לא ישרתו?

פורסם

מה לא מובן במה שכתבתי?

בארץ, לא תקבל אחריות על המחשב הזה.

בארה"ב כן תקבל.

פורסם
  • מחבר

לאנשים שיש להם פחות מ-3000 תגובות ולא מכירים את תחום הניידים\אחריות ניידים, לעיתים קשה להבין דברים שלך אולי נראים שגרתיים. אנא סבנלות.

אני אמקד את השאלה שלי - מה אני צריך לעשות בשביל שיתמכו בלפטופ שלי בארץ? להמיר את האחריות\ לקנות אחריות מחדש\ אין מה לעשות?

פורסם

אחזור שוב פעם על מה שכתבתי קודם.

מחשבים מהסדרה העסקית של DELL מקבלים אחריות בינלאומית.

הדגם שאתה רוצה לא שייך לסדרה העיסקית, לכן אין לך אחריות בינלאומית.

על מנת לקבל אחריות בארץ, אתה צריך לדבר עם דל ולקנות אחריות בארץ, אבל הם מוכרים אחריות רק לדגמים שנמכרים בארץ.

כלומר לZ14 אין מה לעשות, לא תהיה אחריות

פורסם
  • מחבר

הסיבה ששאלתי היא משום ששאלתי את התמיכה של דל (1-800) והם אמרו לי דבר מנוגד - "דל מכבדת אחריות בינלאומית של המוצרים שלה" כששאלתי לגבי הדגם הספצפי הם אמרו לי שזה לא בעיה. אולי יצטרכו להזמין חלקים.

למרות שאני רוצה להאמין להם. תשובה שלך נראית לי ריאלית יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים