פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר שיניתי היה קצת שיפור אבל לא כמו שהיה לי מקודם שהיה לי את ה-IE6אולי כדאי IE7 או שזה כמו IE8??
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים Youtube הפסיקו את התמיכה בIE6, הגיעה הזמן לשדרג לדפדפן נורמאלי.http://www.whatbrowser.org/browser/אז למה אצלי זה עובד ?
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים זה לא אומר בהכרח שזה לא יעבוד בIE6, זה אומר שכשהם מוסיפים דברים חדשים באתר הם לא יתאימו את זה גם לIE6 בגלל מחסור בתמיכה בסטנדרטים, ואם יש באג מסויים באתר עם IE6 הם לא בהכרח יתקנו אותו, זה לא שהם לא נותנים למשתמשי IE6 להתחבר לאתר.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים זה לא יכול להיות אני רואם את האתרים ואת הכתב שונה מאוד ממה שהיה לי עד עכשיולא רואים טוב בכלל לא את הכתב ולא את התמונות!תיראו: זה טוב זה?תחזיק Ctrl ותגלול את הגלגלת, יש מצב שזאת הבעיה... (הזום)
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר תחזיק Ctrl ותגלול את הגלגלת, יש מצב שזאת הבעיה... (הזום)לא, זאת לא הבעיה.חזרתי ל-IE6 תאמינו לי הכי טוב, עכשיו פועל חלק הכל ומהיר וגם היוטיוב סודר.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים שתדע לך שIE6 כבר לא מעודכן\מתעדכן מבחינה בטיחותית, אז כדאי שיהיה לך אנטי וירוס טוב כי הדפדפן הזה חרא מבחינת הגנה.בנוסף לכך, קחו בחשבון שיוטיוב עושה מלא בעיות לאחרונה (לפחות לי) אז לא צריך להילחץ.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מצטרף לבעיות גם לי יש בעיה.פלאש עובד.בפיירפוקס היוטביוב לא עובדבאקספלורר כןכותב:An error occurred, please try again later
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים זה כבר שבועיים וכל החברים זה פועל...שחכתי לציין...לא בהכרח. לפעמים עוזר לנקות את ה-cache.ואיך אני מוחק את זה?
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים לפותח התראד, מתוך סקרנות, אתה יכול בבקשה להעלות צילום מסך של ה-IE6 "החד"?
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים ואיך אני מוחק את זה?Ctrl+Shift+Delשם תבחר מה שאתה רוצה למחוק, וכמה זמן אחורה.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים ptyahooלגבי הפלאש בFIREFOX ניסית הסרה של הפלאש והתקנה מחדש (אני מדבר גם הACTIVEX מהוספה/הסרה וגם את התוסף של FIREFOX )אחרי ההסרה תעשה REBOOT..ואז תתקין גם פלאש גרסה אחרונהACTIVEX וגם תוסף לפיירפוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.