עבור לתוכן

העברת דיסק קשיח ממחשב למחשב אחר מבלי לפרמט

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מחשב עם E6750 ו8500GT. אח שלי קיבל מחשב חדש נייד ויש לו גם מחשב נייח הרבה יותר חזק משלי ואני צריך את המחשב רק בשביל סימולטור בגלל שיש לי מחשב מדיה סנטר חזק מאוד למשחקים. אז אח שלי הציע לי את המחשב הנייח שלו עם הQX9770 ו8800GT שיריץ לי את הסימולטור הרבה יותר טוב. הבעיה היא שיש לי על המחשב בחתימה הרבה תוכנות שאני לא רוצה לוותר עליהן. איך אני יכול להעביר את מה שיש לי במחשב למחשב של אח שלי? האם אפשרי לקחת את הדיסק מהמחשב שלי ולשים אותו במחשב של אח שלי בלי לפרמט?

פורסם
  • מחבר

הסימולטור זה דבר ענקי שההתקנה שלו זה דבר מסובך מאוד ויש לי גם מלא תוכנות שאני צריך. אם אני מחבר את הדיסק מהמחשב שלי למחשב של אח שלי אני יכול להעביר קבצים?

פורסם

אם העברתה ולא עובד תעשה התקנה תיקון של חלונות.

פורסם
  • מחבר

אם אני אחבר את שני הדיסקים למחשב ואשתמש בכלי שיש בווינדוז windows easy transfer זה יעבוד טוב?

פורסם

הכלי הזה מעביר מסמכים והגדרות (אינטרנט, רקעים וכו') הוא לא מעביר תוכנות.

פורסם
  • מחבר

אז איך כדאי להעביר קבצים?

פורסם

אמרו לך איך הכי פשוט-

לחילופין תהגר מכונן לכונן עם תוכנה. יש כמה תוכנות מומלצות בסטיקי כוננים קשיחים. (כמו Paragon או EASEUS)

פורסם

הוא רוצה להעביר דיסקים בין מחשבים שונים לא להחליף דיסק באותו מחשב. תוכנות GHOST למינהן לא יעזרו לו.

פורסם

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור אני יכול לנתק את הדיסק מהמחשב שלי, לחבר למחשב של אח שלי ואז להשתמש בתוכנה להעברת קבצים מדיסק לדיסק? אבל זה יעבוד בכל מקרה גם אם לאח שלי יש ווינדוז ויסטה הום פרימיום ולי יש אולטימייט?

פורסם

אתה בסה"כ רוצה להעביר קבצים?

אז פשוט תחבר אותו ותפעיל את המערכת. ב-BIOS רק תוודא שהוא יגש קודם לדיסק הקשיח שלו ולא לדיסק שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אני אעביר קבצים זה יעבוד כאילו זה מותקן על המחשב השני? אני רוצה להעביר תוכנות ומשחקים ועוד דברים.

פורסם

הכלי הזה מעביר מסמכים והגדרות (אינטרנט, רקעים וכו') הוא לא מעביר תוכנות.

כדי שזה יהיה ברור - אי אפשר להעביר בעזרת כלי כזה או אחר תוכנות שמותקנות לך על המחשב. האפשרות היחידה שלך האי לעשות תיקון

לחלונות כפי שהזכירו כאן (לדעתי זה לא כ"כ מומלץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים