פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים בגלל חששות יתר בנוגע לאמינות הסאב שמגיע עם הסט הזה... החלטתי לרכוש סאב של רוקפורד בעל הספק עבודה של 250 וואט בקוטר זהה לסאב המקורי (שמונה אינץ') ולהחליף ביניהם.תענוג!הנמוכים מורגשים יותר, ואני כבר לא מפחד לקחת את הסט הזה ל90 אחוזים מהיכולת.תמונות בקרוב 8)
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים יופי, תראה מה עשית. עכשיו אני צריך לבוא שוב לבדוק את הסט מחדש! : סתם, אני באמת אבוא לבדוק, כמה הנזק?
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים עכשיו נשאר לך רק "לשדרג" את הסטאילטים ברמקולים נורמאלים . מה עשית עם הסאב של לוגיטק?
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים עכשיו נשאר לך רק "לשדרג" את הסטאילטים ברמקולים נורמאלים . וגם תחליף את ההגברה הנוכחית שלהם (שלא תתמודד עם רמקולים "נורמליים") עם איזה Power בעל 4 ערוצים ונראה מה יצא. :
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים הוא כבר שידרג תסאב ואתם אומרים לשדרג תסטאילטים ואז להחליף תהגברה : עם כל ההצעות האלה אפשר כבר היה לקנות מערכת אחרת
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים דבר ראשון , מה הכוונה חששות יתר ?דבר שני , מה עשית עם הסאב של הלוג'יטק ? דבר שלישי , לא יודע למה , אבל לפי דעתי זה בזבוז כסף סתמי .
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים למה בזבוז? לדעתי רעיון טוב.חוץ מזה לסאב של לוג'יטאק היה decay מעצבן כזה, צריך לראות מה עם זה.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים באמת רוקפורד מה שעשית לא ממש חכם קודם שורפים את הסאב ואז קונים חדש, לא להיפך. 8) מה עשית עם הסאב של לוגיטק?? ??? מקווה שמכרת למישהו כי זה הכי הגיוני, למה שיעמוד בצד סתם ככה .
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים יפה..הוא בסך הכל משדרג את המערכת לאט לאטפשוט אני לו את כל הכסף עכשיו אז הוא מחליף חלק חלקובנתיים הוא שומע מוזיקה.יש לך תמונה?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר רוצים לשלוח את הת'ראד לדיסקברי שיחקרו את העניין?...ובאג, אל תדאג, הסאב נמכר בקרוב.והקדמתי תרופה למכה, זה די מובן מאליו שהסאב לא יעמוד בכל העומס...ולמי שממש סקרן, השדרוג מסתיים כאן. הסטליטיים לא יוחלפו ברצפתיים של Tannoy, ויחידת ההגברה הפנימית לא תומר לרסיבר של אונקיו.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר טוב... לבינתיים דיגיטלית אין לי והוואבקאם המעפנה נכחדה איפשו, אז הנה תצלום של האלמנט עצמו.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים OMFG אם אפשר את התמונה של האלמנט של לוגיטק רק לשם השוואה 8). וכמה עלה לך הסאב הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.