פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים Wii2K SportsMajor League Baseball 2K10 - MarchActivisionHow To Train Your Dragon - March 23The American Game Factory, Inc.Build-A-Bear Workshop - Friendship Valley - March 17Atlus U.S.A., Inc.Shiren the Wanderer™ - Feb. 9CapcomTATSUNOKO VS. CAPCOM™: ULTIMATE ALL-STARS - Jan. 26City Interactive USACombat Wings: The Great Battles of WWII - Feb. 16Chicken Riot - Feb. 9Collision StudiosCity Builder - FebruaryD3PublisherFamily Party: 30 Great Games™ Winter Fun - FebruaryDeep Silver, Inc.Let's Play Ballerina - MarchLet's Play Garden - MarchDisney Interactive StudiosAlice in Wonderland - MarchHudson EntertainmentRooms: The Main Building - SpringCalling - SpringKonamiWalk it Out - Jan. 10Yu Gi Oh! Duel Trancer - Q1DanceDanceRevolution - Q1Majesco EntertainmentData East Arcade Classics - JanuaryThe Daring Game of Girls - FebruaryPizza Delivery Boy - MarchNintendoEndless Ocean: Blue World - Feb. 22SEGA of AmericaSuper Monkey Ball Step & Roll™ - Feb. 9Sonic & Sega All-Stars Racing™ - MarchSouthPeak GamesSled Shred™ featuring the Jamaican Bobsled Team - Feb. 1Fast Food Panic™ - Jan. 5Storm City EntertainmentBermuda Triangle: Saving the Coral - FebruaryUFO Interactive Games, Inc.Arcade Shooter: Ilvelo - Q1Rock Blast - Q1Jaja's Adventure - Q1UbisoftNo More Heroes 2: Desperate Struggle - late JanuarySleepover Party - Jan. 12Racquet Sports - MarchRed Steel 2 - Q1XSEED GamesThe Sky Crawlers: Innocent Aces - Jan. 5FRAGILE DREAMS: FAREWELL RUINS OF THE MOON - March 16WiiWare™Akaoni Studio S.L.Zombie Panic in Wonderland - Q1Broken RulesAnd Yet It Moves - Q1CapcomPhoenix Wright™:Ace Attorney™ - JanuaryMega Man® 10 - MarchGhostfire GamesRage of the Gladiator - Q1Hudson EntertainmentMilitary Madness: Nectaris® - Q1Nabi StudiosToribash - Q1NintendoWarioWare™ D.I.Y. Showcase - Q1Press Play ApSMax & the Magic Marker - Q1Team MeatSuper Meat Boy - Q1Nintendo DS/Nintendo DSi2K SportsMajor League Baseball 2K10 - MarchActivisionPercy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief™ - Feb. 2How To Train Your Dragon - March 23Aksys GamesWorld Cup of Pool - Feb. 9The American Game Factory, Inc.Build-A-Bear Workshop - Welcome to Hugsville - March 17Atlus U.S.A., Inc.Shin Megami Tensei®: Strange Journey™ - March 10Capcom Entertainment, Inc.Ace Attorney Investigations™: Miles Edgeworth - Feb. 16City Interactive USAAnimal Country: Life on the Farm - Feb. 16Art of Murder - March 16Deep Silver, Inc.Let's Play Flight Attendant - MarchLet's Play Ballerina - MarchLet's Play Garden - MarchDisney Interactive StudiosSonny With a Chance - SpringAlice in Wonderland - MarchGameMill PublishingEscape the Museum - Jan. 12Hidden Mysteries: Buckingham Palace - Feb. 9Hudson EntertainmentRooms: The Main Building - SpringDECA SPORTS™ - SpringKonamiScene It! Twilight - Q1Puzzle Chronicles - Jan. 10Majesco EntertainmentSuper Speed Machines - FebruaryThe Daring Game for Girls - FebruaryDawn of Heroes - FebruaryATV Revolution - MarchNintendoGlory of Heracles - Jan. 18Pokémon HeartGold Version and Pokémon SoulSilver Version - March 14WarioWare: D.I.Y. - March 28America's Test Kitchen: Let's Get Cooking - March 28Natsume Inc.Squishy Tank™ - FebruaryCheer We Go! ™ - MarchPopCap GamesBejeweled Twist™ - Q1SEGA of AmericaSands of Destruction™ - Jan. 12Infinite Space™ - MarchSonic & Sega All-Stars Racing™ - MarchSonic Classic Collection™ - SpringSouthPeak GamesCrime Scene™ - Feb. 1Dementium II™ - Feb. 2Fast Food Panic™ - Jan. 5Sushi Go Round™ - Feb. 1Montessori Music™ - March 1Storm City EntertainmentBermuda Triangle: Saving the Coral - FebruaryMyst - FebruaryATV Quad Kings - MarchT.A.C Heroes: The Big Red One - MarchTECMOMonster Rancher® DS - MarchAGAIN™ - MarchTelegames, Inc.Puzzle Overload™ -SpringSolitaire Overload Plus™ - SpringTHQDaniel X: The Ultimate Power - Jan. 12Tomy CorporationLovely Lisa™ and Friends (enhanced Nintendo DSi content) - FebruaryUbisoftImagine Reporter - Jan. 20Imagine Party Planner - Jan. 13Imagine Sweet 16 - Feb. 10Imagine Gymnast - March 10XSEED GamesKORG DS-10 Plus - Jan. 19Ragnarok™ DS - Feb. 16Nintendo DSiWare™EADowntown Texas Hold'em Poker - Q1Surviving High School™ - Q1GameloftLegends of Exidia - Q1Let's Golf - Q1Real Soccer™ 2010 - Q1Gangstar 2: Kings of L.A. - Q1NintendoTrajectile™ - Jan. 4Number Battle™ - Jan. 25Starship Defense™ - Jan. 18Touch Solitaire - Jan. 11X-Scape™ - FebruaryLink 'n' Launch™ - FebruarySubatomic StudiosFieldrunners - Q1WayForwardShantae: Risky's Revenge - Q1בין הרמות של זבל יש כמה פנינים -אני מת כבר לראד סטיל 2 http://news.vgchartz.com/news.php?id=6207
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים עברתי על כל הרשימה.אין שם משחק אחד שאמרתי - יוצא ואני קונה בטוח.(אפילו למחשב יוצאים כותרים יותר מעניינים מבחינתי....)ליביו
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר לי יש כמה משחקים שמעניינים אותי הבעיה שהמשחקים שהכי מעניינים אותי ל2010 לא יוצאים ברבעון הראשון מונסטר אונטר 3 \גלקסי 2 \וזלדה חדש (אם יצא ב2010 ) לא יוצאים רבעון ראשון אבל בכל זאת ראד סטיל 2 \טטאנקו נגד קאפקום\NMH2 \יוצאים רבעון ראשון ויש את FRAGILE DREAMS: FAREWELL RUINS OF THE MOON יכול לצאת טוב למי שאוהב אנימה ומשחקי אימה יפנים מוזרים תראה טרילר http://www.youtube.com/watch?v=GMnzLkE5wPUבכל מקרה זה רק רבעון ראשון ונינטנדו לא מוציאה אף אחד מהגדולים שלה ברבעון הזה אפילו מטרואיד M נשמר למועד מאוחר יותר
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר יוצאים 2 phoenix wright יש גרסה בפיתוח לWII וגרסה בפיתוח לDS לא יודע איך יהיו המספורים שלהם ואם הם יהיו דומים או גרסאות שונות אבל זה לא הפעם הראשונה שסדרה מהDS מגיעה גם לWII -סך הכל הקהל יעד די דומה
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים כן זה פורטים למי שאין לו DS ויש לו WIIאני מדבר על זה שהאידיוטים דפקו את העלילה והוציאו את הapollo justice הנכה הזהאני רוצה שהם יחליטו שזה היה סוף אלטרנטיבי ויוציאו משהו חדשזה לא הגיוני שמשהו כל כך אדיר נגמר במשחק שלישי!!!
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר לא יצא לי לשחק באף אחד מהם אז אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל אם זה באמת יהיה רק פורט בטח ימכרו את זה בזול
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים אז למה אתה מחכה?! רוץ לשחק! רק אני מזהיר אותך, אחרי שתסיים את שלושת המשחקים אתה גם תרצה שיצא רביעי!
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים אני מרגיש שאחרי שקניתי את הקונסולה יורקים לי בפרצוף. חוץ מ 2-3 דברים פה ושם שתפסו את העין שלי, הכל זבל, ערימה גדולה ומסריחה של זבל.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים בדיוק כמוני, ולכן אני כ"כ מאוכזב ממנה.בשנה החולפת לא קניתי אף! משחק לWII.לעומת בערך 15 לPS3 ואיזה 3-4 למחשב (פיסים + עוד דיגיטלים).וצריך תמיד להשאיר ברקע את העובדה שהWII זו הקונסולה עם הכי הרבה משחקים חדשים! (פשוט הרמה של רובם - יותר נמוכה מרוב משחקיי האייפון ששיחקתי שבתשלום - ואני לא מגזים)ליביו
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר ההצפה של הזבל היו בכל הקונסולות שמכרו הכי הרבה אבל אני לא מבין התלונות יצא ממש לא מזמן NSMB שמאוד טוב יצא סילינט איל שקיבל ביקורות מאוד טובות יצא COD4 בגרסה טובה (לא כמו בHD אבל טובה ) יצא RE יריות מסילה חדש שמי שאוהב את הסגנון יהנה מימנו מאוד יש כמה משחקים נחמדים לתחילת 2010 ובהמשך כמה גדולים כמו מונטר אונטר 3 \גלקסי 2 \ואולי זלדה חדש אולי אתם מחפשים כותרי "בלוקבסטר " כמו שיש בHD אבל לא תקבלו כאלו בWII מצד שלישי ואני אישית מאוכזב מרוב ה"בלוקבסטר " כי בדרך כלל הסינגל שלהם מאוד קצר
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים נודניק, אני לא מחפש משחקי "בלוקבאסטר" או בולשיט אחר, אני מחפש משחק ששווה לשחק בו, זה הכל.בשביל משחקי ה HD יש לי מחשב, ואני לא מצפה מה WII לדברים דומים.שוב נעבור על זה ש 80% מהמשחקים ה "טובים" ל WII הם עוד מחזורים או גרסאות מסורסות של דברים אחרים?COD4 זו גרסה מסורסת של משחק מ 2007. את המשחק הזה סיימתי..... ב 2007. אם אני ארצה לשחק בו שוב, אני אשחק בו- בגרסה הנורמלית שלו.על silent hill אני לא אגיד כלום כי אפילו לא ראיתי אותו.NSMB זה עוד סופר מאריו, שכבר יוצא מכל החורים, בלי שום אלמט של חידוש.הסיבה היחידה שאני לא מוכר את ה Wii היא שאני מחכה ל NMH2 ויש בי תקווה קלושה למשחק זלדה חדש שיהיה מוצלח ומעניין כמו הקודם.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים וזה עצוב שכ"כ מעט כותרים הם המעניינים שאתה כבר מדקלם אותם כמו מנטרה (ולחצי מהם אין תאריך יציאה עדיין).לגבי NSMB - במילה אחת אכזבה, בשתיים שעמום טוטאלי , בשלוש אין טיפת חדשנות בארבע הגירסא לDS טובה יותר (אני יכול להמשיך....)אתה יכול להזכיר אותו כמה פעמים שבא לך - אבל הוא פשוט לא משחק כזה טוב...http://features.metacritic.com/features/2009/the-best-games-of-2009/?tag=topslot;title;1והם רחמנים ... ברצינות...
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר NSMB משחק מאוד טוב הבעיה שלו שהוא יצא אחרי NSMB DS ואחרי גלקסי בWII ראד סטיל 2 \NMH2\טאטנקו נגד קאפקום צריכים לצאת טוב בעניין משחקים לHD שיחקתי בהרבה מהם רובם אכזבו אותי כי רובם מתבססים בעיקר על מולטי מקוון והסינגל שלהם חלש COD6 בכלל מסריח בסינגל וליביו אם אתה כל כך לא מרוצה אתה יכול למכור את הWII שלך גם ככה אם זלדה החדש יצא השנה זה יהיה רק בסוף השנה ויש סיכוי טוב שעוד שנתיים שלוש נינטנדו תוציא יורשת אם תמיכה אחורית ואולי אפילו אופסקל למשחקי WII
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.