עבור לתוכן

גאג'טים מגניבים ??

Featured Replies

פורסם

בנוגע לאוזניות אני לא צריך משהו מיוחד ..גם ככה אני לא שומע טוב בכלל .. :\

בדיקת שמיעה? רכישת מכשירי שמיעה?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות/ לעשות:

*לתת להורים/אחים/ לי את הכסף ועוד כמה שנים כשתצטרך אותו אותו האיש יחזיר לך.. (אני כמובן לא אחזיר את הכסף.. ;))

*אייפון דור ראשון ביד שניה/ אייפוד טאץ' מהדור הכי חדש 32 ג'יגה.

*נטבוק

*להיתפרע בקניות באיביי/ בדיל אקסטרים/ פוקאל פרייס, תמיד יש שם דברים מגניבים

*תרומה לארגון צדקה

*קניית מניות

*השקעה בתחום שאתה אוהב

*לארגן מסיבה מטורפת בבית

*להזמין פרוצה אייכותית

*לקנות מצלמה טובה

*המון בגדים

*לקנות 1500 סוכריות על מקל שעולות שקל (יחזיק המון זמן! ;D).

*אם אתה משחק WOW או במולטי ב-360 תקנה לך כמה חודשים נוספים

*נעליים טובות של חברה שאתה אוהב (למעשה כמה זוגות, או זוג לתקופה..)

*משהו שחסר לך ואתה רוצה בבית

*כורסאת מסאג' או כורסא רגילה נוחה

*ללכת לספא ששוודית תעשה לך מסאג'

*לקנות/ לבנות טיסן

*מיטה זוגית

*טבעת נישואין לאישה העתידית ::)

*לעלות למצפה בעזריאלי ולזרוק משם שטרות של 20 או מטבעות של שקל ולעשות טוב לאנשים ברחוב.

*לטייל ברחבי ת"א/ חיפה/ ירושלים או עיר מלאה בנזקקים או הומלסים ולתת להם את הכסף בשטרות של 200.

*לקנות כספת ולא לדעת את הקוד ולהכניס לשם את שארית הכסף שנותר ולפרוץ אותה עוד 5 שנים

*לשמור את הכסף בצד למתי שתזדקק לו (הכי יעיל וטוב!).

ועוד ועוד ועוד....

זה לא נגמר, תחליט בעצמך על רעיון יצירתי ולך עליו,

בהצלחה! :xyxthumbs:

חחחחחחחחחחח אתה גדול אחי!

אבל כמה דברים .. אם אני אתן לאמא תכסף אני אבקש אותו בדיוק עוד יומיים ליציאה ביום שישי ..

אני לא אקנה אייפון כי יש לי 5800 ..

נטבוק - סיכויים הכי גבוהים כרגע שאני אקנה את הווינד ..

להשתגע בדיל אקסטרים או איביי.. נשמע מפתה אבל..לא :)

אני לא בחור שתורם :\ אם הייתי עשיר הייתי תורם .. אבל סה"כ רק כל כמה חודשים יש לי ככה איזה 2000 שקל כי אני מוכר תדבר שקניתי, מוסיף קצת כסף וקונה עוד משהו ..

במניות אני לא מבין ..

ואני בטוח שאין לך כח לקרוא אם אני אגיב על כל דבר .. אבל בעיקרון זה או שאמא תקנה לי (בגדים,נעליים, מיטה וכד') או שזה לא בשבילי ..

בדיקת שמיעה? רכישת מכשירי שמיעה?

חחחחחחחחחח רעיון טוב דווקא .. אם היה איזה טיפול לאוזניים הייתי עושה .. למרות שבטח עד התיקלוט הבא שלי האוזניים יהרסו שוב :(

פורסם

הווינד כבר לא בליגה של הנטבוקים כיום. היום (ובתחילת מהפכת הנטבוקים) אסוס שולטים בעיקר בתחום. תתעדכן קצת בפורום מחשבים ניידים בת'רד על נטבוקים. כל יומיים אסוס מוציאה נטבוק חדש, אחד עם יותר זמני סוללה, אחד יותר דק, אחד יותר חזק וכו'..

שכחתי שאתה גם "מדג'דג'", אתה יכול לקנות לך איזה חלק יותר טוב או משהו דומה או לקנות ציוד פירוטכני חדש יותר וכו' וכו'..

בכל מיקרה, תעשה עם הכסף מה שנראה לך לנכון! ;)

עריכה: שים את הכסף בפק"ם או אג"ח או איך שלא קוראים לזה- חשבון נעול שאתה לא יכול לגעת בו והוא גדל לאט לאט ואז מאוחר יותר (עוד כמה שנים) לפי בחירה אתה יכול להוציא את הכסף.

פורסם

קח שיעורים לפסנתר

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העידכון ..

ובנוגע לציוד DJ .. הכל פשוט יקר .. פלטת DJ הכי פשוטה היום לא יורדת מ5K לזוג קומפקטים ומיקסר ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים