עבור לתוכן

בעייה בזיכרון כונן c

Featured Replies

פורסם

עזרה דחופה ....

יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים

לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך !

אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה)

עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום

סרקתי ב ccleaner

כלום לא עוזר

אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה

תודה

פורסם

דבר ראשון ברוך הבא

דבר שני - צא מהפניקה - בסך הכל מחשב

לעניין גופא - נסה למצוא איזה קבצים משתנים לך במחשב (בתוכנית החיפוש תגדיר תאריך) לפי זה תמצא את הקבצים

תתחיל לנטרל תוכנות בדרך השלילה תמצא מה "מזבל" את הדיסק

בנוסף הרצת MBAM ואנטיוירוס בוודאי לא תזיק

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה נשמה...

וואלה אני לא בפאניקה,אבל שאתה קונה מחשב חדש וכבר וצצה בעיה כזאת זה מעצבן

וניסיתי כרגע את מה שאמת קשה למצוא קבצים משתנים

האם יש קשר לשחזור או אתחול מערכת ,

הבעיה התחילה לאחר שהמחשב חזר מתיקון באייבורי (הם אומרים שזה קשור לווינדוס ולא אליהם)

כמה ייקח לי טכנאי על בעיה כזאת ?

פורסם

לא סיפרת לנו איזו מערכת הפעלה זו, אני מניח שזו או Vista או Seven, נסה לבדוק מה עם מצב שנת-החורך שלהן, הוא אמור לקחת שטח דיסק.

כמו כן, כמו שהציע gabriel6, נסה לבדוק אילו תוכנות יוצרות לך קבצי "זבל"- אילו תוכנות אתה מריץ בדר"כ על המחשב?

אתה מציין שהבעיה נעלמת כשאתה מפעיל-מחדש את המחשב, ואני מניח שהיא חוזרת בהמשך העבודה, חשבת על האפשרות שמדובר בקבצים שיוצרים לעצמם גיבוי? שיחוזר הקבצים של Windows עלול להשתמש בזיכרון, גם זיכרון המטמון (Cache) של הדפדפן שלך יכול להצטרף לחגיגה.

שיחזור המערכת:

נסה לצמצם את הגודל שאתה מקצה לשיחזור המערכת, לא מעבר לגבול סביר של נניח, 10%-20%, כדי להיות הכי בטוח שאפשר.

Cache

תקטין את השטח שהדפדפן משתמש בו כדי לאכסן קבצים זמניים.

אני קראתי פעם מאמר שטוען שלא צריך את זה יותר, כי דפי האינטרנט ממילא מתעדכנים כל הזמן, והחיבור לאינטרנט הוא כבר לא 64Kb, כך שחבל לבזבז מקום.

IE7/8:

כלים--> אפשרויות אינטרנט--> לשונית "כללי"--> האיזור "היסטוריית גלישה"--> שטח דיסק לשימוש.

FF:

כלים--> אפשרויות--> לשונית "מתקדם"-->תת-לשונית "רשת"--> האיזור "אחסון לא מקוון".

באופן כללי- תוכנות כמו Ccleaner עושות את העבודה של לפנות מקום בדיסק הקשיח.

http://www.ccleaner.com/

פורסם

לא יותר פשוט להרחיב את שטח המחיצה (אם כבר הולכים על חלוקה למחיצות)?

אם זה מחשב חדש אז אני דיי בטוח שמדובר על דיסק קשיח שהוא לפחות בגודל 320GB אם לא יותר.

אגב כל החומר שנוצר בנפח של הדיסק הקשיח הוא ממש רחוק מלהיות זבל חוץ רק מתיקיון של temp.

פורסם
  • מחבר

מדובר בווינדוס XP

ויש לי 500 ג'יגה

100 ב c

400 ב d

אני מאמין שאפשר לפתור את הבעיה בלי פירמוט אני מעדיף שלא בגלל העלות של להביא טכנאי

עוד משהו שיכול להיות קשור

שאני מכבה את המחשב או עושה ריסט מופיע לי לפעמים הודעה קטנה שנעלמת מהר (לכן לא הצלחתי לראות את כולה)

משהו על בעיה באתחול המערכת dll

פורסם

הבעיה התחילה לאחר שהמחשב חזר מתיקון באייבורי (הם אומרים שזה קשור לווינדוס ולא אליהם)

פה מתחילה הבעיה... בכלל לעשות עסק עם אייבורי (שבטח התגובה הראשונה שלהם עם קריאת הפוסט הזה זה לתבוע את אבי אבי - ככה זה שאתה בריון)

ונשמות יש רק בעולם המתים...

הקיצר - הייתי ממליץ לך לסרוק את הדיסק עם התוכנות שציינתי - 100 ג"ב זה בהחלט מספיק למערכת הפעלה ואפליקציות - משהו שם מזבל... MBAM בד"כ עושה עבודה טובה.

כמו כן אם יש לך תוכנות P2P - בדוק לאן הן "זורקות" את הקבצים (בברירת מחדל זה שומר על C)

כל טוב,

גבריאל

פורסם

תצלם הודעה ותסים תמונה בפורום,

זכרון וקונן - לא הולכים ביחד.

מקום פנוי וקונן - כן הולכים ביחד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך מצלמים, וההודעה מופיעה לפעמים

אם חסר קובץ dll אפשר להוריד אותו מאיפשהו ?

פורסם

כפתור מימין למעלה במקלדת בשם PRINT SCREEN

תדביק בתוך תוכנת עריכה תמונה - תשמור - תעלה ונראה

לגבי השאלה השניה - ישנם אתרים שאתה יכול להוריד מהם DLL

http://www.dll-files.com/

לדוגמא

בהצלחה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים