עבור לתוכן

צריבת תכנים שונים ב3 צורבים שונים בו זמנית

Featured Replies

פורסם

שלום

אני הייתי מעוניין לצרוב כמה דיסקים בו זמנית בתכנים שונים

בהתחלה יצא לי בפוקס שהצלחתי ע"י חיבור אחד הכוננים לPCI SATA והצורב השני לIDE שבלוח אם ,מה שהסתבר בסוף שאם שניהם מחוברים לבקר על הלוח אז הצריבות היו נדפקות,

יש לציין שמדובר בצריבת מדיות DL במהירות X4 עם LB מאוד ספציפי בצריבה ,המבינים ידעו בשביל מה מדובר. בכל מקרה צריבות אלו מאוד עדינות וכל נסיון על החומרה או התוכנה דורש דיסקים בעלי ערך כספי לא קטן..

הלוח הוא G31 של GIGABYTE ולכן אני לא מתפלא שהבקר של הIDE והSATA הוא אותו אחד

מה גם שאני חייב עוד יציאות SATA כי הכל תפוס אצלי בלוח להארדיסקים [1TBX4]

לאחרונה כנראה נדפק לי הכרטיס PCI SATA ודיסקים שלא נצרבו בכונן IDE פשוט התחילו להדפק בקצב סידרתי עם השגיאה

"שגיאת מידע בהתקן פלט קלט" או משהו כזה

בכל מקרה מה שאני שואל זה ככה:

*איזה חומרה אני יכול לקנות או איזה תוכנה אני צריך להשתמש או גם וגם כדי שאני אוכל לצרוב 2 או 3 דיסקים בו זמנית ללא בעיות ?

*עוד עצות יתקבלו בברכה.

בתודה מראש.

אסי

פורסם

אמנם לא ניסיתי 3 דיסקים בו-זמנית (כי יש לי רק שני צורבים), וגם לא ניסיתי לצרוב מדיות DL במקביל, אבל כן צרבתי מספר פעמים שני דיסקים במקביל בשני הצורבים שלי (DVD-R רגיל, במהירות 18X), ואף צריבה לא נדפקה. שני הכוננים שלי מחוברים לאותו בקר SATA בגשר הדרומי של ICH10R.

פורסם
  • מחבר

אמנם לא ניסיתי 3 דיסקים בו-זמנית (כי יש לי רק שני צורבים), וגם לא ניסיתי לצרוב מדיות DL במקביל, אבל כן צרבתי מספר פעמים שני דיסקים במקביל בשני הצורבים שלי (DVD-R רגיל, במהירות 18X), ואף צריבה לא נדפקה. שני הכוננים שלי מחוברים לאותו בקר SATA בגשר הדרומי של ICH10R.

היית צריך לעשות הגלה מסויימת לBUFFER או להגדיר משהו?

ועם איזה תוכנה השתמשת?

אגב 2 דיסקים שונים?

פורסם

לא עשיתי שום הגדרה מיוחדת. השתמשתי ב-Nero, פתחתי שני מופעים שונים של התוכנה, וצרבתי תכנים שונים על כל דיסק.

פורסם

סליחה שאני שואל, אבל מה הפואנטה של לצרוב בו זמנית 3 דיסקים ? ועוד DL, שרק בשביל זה אני מאתחל את המחשב.

פורסם
  • מחבר

זה עניין עסקי ועניין של זמן.. זה הכל

בכל מקרה התקנתי עכשיו WINDOWS 7 והוא פתאום לא זיהה לי את אחד הכוננים הקשיחים עד שנכנסתי לניהול דיסקים ועשיתי לו הקצאת אות

מה שמזכיר לי שהתעסקתי אם האותיות האלה וקצת אחרי התחילו הבעיות יכול להיות שהאקספי נתקע עם האותיות ששיניתי לו ולכן כל הבעיות התחילו לקרות ולא בגלל כל הכוננים או כרטיס הסטה.. אני מקווה שזה יפתור את הבעיה תודה בכל מקרה עד להודעה חדשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים