עבור לתוכן

צריך עצה בנוגע להמשך לימודים אקדמאים.

Featured Replies

פורסם

כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי.

חשבתי על כמה אופציות:

1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר.

2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה.

לימוד עצמי עבורי אינה בעיה.

תודה מראש על העצות.

פורסם

לא נראה לי שהאו"פ מציעה לימודי הנדסת מכונות או אלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

רשמתי הנדסאי.

פורסם

רשמתי הנדסאי.

:xyxthumbs:, בהצלחה!
פורסם
  • מחבר

אז יש המלצה ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה או מכונות,האם יש ביקוש ?

פורסם

אפשר לבדוק מה הביקוש במודעות-דרושים (יש מספיק גם ברשת),

ואולי גם לשלוח קו"ח עם פרטיך - למעט כתובת, שם, ומס' טלפון (לגבי הכתובת והשם - תמציא משהו, מס' טלפון - תוכל לקנות כרטיס-SIM משולם-מראש של אחת הרשתות, או "מספר נוסף זמני" אם ברשת שבה אתה מנוי מציעים שירות כזה) + ציון "הנדסאי אלקטרוניקה/מכונות", וכך לבדוק, במידה מסויימת, גם מה התנאים בפועל.

פורסם

לפי מודעות דרושים אין כל כך ביקוש להדסאים ללא ניסיון, ואם תלמד הנדסאי בסופו של דבר תמצא את עצמך לומד תואר ראשון.

כיום ישנם הרבה מוסדות (בעיקר מכללות) אפשר מאפשרות לימודים "גמישים" של 3 פעמים בשבוע כולל סמסטר קיץ לאנשים שעובדים במשרה מלאה.

בדרום אני יודע שיש את מכללת סמי שמעון.

פורסם

ממש לא חכם ללמוד הנדסת תעשיה וניהול באו"פ

http://www.openu.ac.il/programs/29.html

157 נק ....

אנשים עם תואר סנדרטי של 112-108 נק לוקח להם בממוצע 5 שנים לסיום התואר

אם חשבת על האו"פ תחפש תואר אחר של 110 נק +-

פורסם

מציע לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה מחליט, ולחפור קצת יותר עמוק כדי להבין מה המשמעות של כל אחד מהמסלולים ש"זרקת"...

פורסם

אני חושב שאתה עושה טעות ...לרדת לרמת הנדסאי ממהנדס .גם עם זה לא במקצוע נדרש.

פורסם

אני חושב שאתה עושה טעות ...לרדת לרמת הנדסאי ממהנדס .גם עם זה לא במקצוע נדרש.

מחזק... בלי תואר כיום די קשה להתקדם, תנסה פשוט למצוא מקום מתאים יותר ללימודים בשבילך,

תבדוק ברופין לדוגמא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים