עבור לתוכן

צריך המלצה לתוכנה שימושית

Featured Replies

פורסם

קיבלתי משימה להביא לצוות תוכנה חדשה ויעילה היא לא חייבת להיות קשורה לעיסוק הצוות. כעיקרון אני מתעסק בבדיקות תוכנה ותיכנות.

יש המלצות לתוכנות שימושיות?

שמעתי על resharper חקרתי קצת את התוכנה אבל לא מצאתי בה שום דבר מיוחד... אם מישהו יכול להגיד לי מה מיוחד ושימושי בה אני ישמח

תודה רבה

פורסם

resharper זו תוכנה שפשוט אמורה "להעצים את חוויית השימוש" ב-visual studio. בגדול היא לא עושה מה שלא קיים כבר ב-visual studio, אלא שהיא עושה את כל מה שאפשר לעשות שם הרבה יותר טוב, לדוגמה:

חיפוש - ב-VS אפשר לחפש את כל המקומות בהם משתמשים במשתנה מסוים. עם resharper אתה יכול לצמצם את החיפוש לכל המקומות שבהם קוראים מהמשתנה, כל המקומות בהם כותבים למשתנה, לחפש רק בתוך קלאס מסוים או בתוך חבילה מסוימת, וכו'.

ל-resharper יש גם המון אפשרויות מאוד חזקות ל-refactoring ויצירת קוד אוטומטי. לדוגמה, אתה יכול לקחת קלאס וליצור ממנו באופן אוטומטי ממשק (כשכמובן אתה יכול לבחור איזה מהפונקציות אתה רוצה שייחשפו בממשק ואיזה יישארו רק בקלאס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים