עבור לתוכן

מחפש בנרות דרך כלשהיא לשנות את האיי פי :/

Featured Replies

פורסם

שלוםם!

יש לי אינטרנט בכבלים (012 ומת"ב..), ואני ממש ממש רוצה וצריך לשנות את האייפי שלי (הוא כרגע קבוע..).

מה עלי לעשות כדי לעשות זאת? האם לבקש זאת מהחברה? האם יש תוכנה כלשהיא שעושה את זה?

אוףף חיפשתי בכל כך הרבה מקומות ולא מצאתי (וכן עשיתי כמה פעמים חיפוש כאן בפורום על זה ולא מצאתי :/)

תודה!

פורסם

אני מצטער גבר, אבל רק אם תכבה את המודם ל10 דקות (ויש אומרים ל72 שעות), הIP יתחלף.

ככה זה גם אצלי.

פורסם

אין תוכנה שיכולה לעשות את זה עבורך..

אני יודע שבאיי די אס אל אתה יכול לסגור את המודם לכמה דקות ולפתוח אותו מחדש והאיי פי שלך ישתנה

אני מניח שבכבלים זה שונה אז ככל הנראה אתה צריך לפנות לחברה

פורסם

יש מיתוסים על תוכנות שעושות את זה. בחיים לא נתקלתי באחת אמיתית, ואני די סבור שלא קיימת אחת כזאת.

בכל מקרה, אם כן, היא פשוט תנתק לך את החייגן (אם קיים כזה) ותחבר אותו שוב. דבר שגם ככה לא רלוונטי לגביך, כי אין לך חייגן.

פשוט תתקשר לחברת הכבלים שלך, ותגיד להם שאתה מעוניין לשנות את האייפי שלך.

אני מאמין שהם יסכימו לעשות זאת בלי יותר מידי בעיות.

פורסם

לא יודע אבל לי יש ADSL...

וכל מה שאני צריך לעשות זה לנתק את היאנטרנט (לא את המודם) וכשאני מתחבר שוב אז האייפי שלי שונה...

פורסם

לא יודע אבל לי יש ADSL...

וכל מה שאני צריך לעשות זה לנתק את היאנטרנט (לא את המודם) וכשאני מתחבר שוב אז האייפי שלי שונה...

הוא לא שאל על ADSL :P

אם מדובר בחיבור בלי חייגן (DHCP) נראה לי שאין מה לעשות. הכבלים מזהים אותך לפי כתובת ה-MAC (כתובת יחודית של כרטיס רשת) שאותה אי אפשר לשנות. מה שאני מציע הוא לנסות לדבר עם חברת הכבלים, או לקנות כרטיס רשת חדש (30-40 ש"ח)

אצלי בערוצי זהב ו-012 (ובעבר גם בזק-בינלאומי) ה-IP אף פעם לא מתחלף, אפילו אם המודם סגור לתקופת זמן ארוכה (כמה שעות או יום). הפעם היחידה שבה התחלף לי ה-IP היתה כשהחלפתי כרטיס רשת :)

פורסם

הפעם היחידה שבה התחלף לי ה-IP היתה כשהחלפתי כרטיס רשת :)

למה הIP יתחלף אם תחליף כרטיס רשת ???

הרי הDHCP מזהה את הMAC של המודם. לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים