עבור לתוכן

ציטים בפוקר בפייסבוק??

Featured Replies

פורסם

האם באמת יש צ'יטים לtexas holdem poker בפייסבוק??

פורסם

האם אתה באמת עד כדי כך חסר חיים...

ולתשובה - לא.

פורסם
  • מחבר

אז איך אתה מסביר את זה שיש אנשים שיש להם 70 מיליארד???

זה בכלל לא הגיוני

פורסם

הגיוני בהחלט.

אני אישית מכיר בחור שיושב על החרא הזה כל היום, ועושה מזה כסף (מוכר את הצ'יפים שהוא מרוויח).

פורסם

^^^

בטח הוא מיליונר !

או לחלופין - אני לא מכיר כל כך הרבה אידיוטים שיסכימו לקנות צ'יפים של פוקר באינטרנט !

פורסם

דבר ראשון יש מי שהיה שם מההתחלה ואז יש לו הרבה כסף, או שיש דילים בכל מיני אתרים מפופקים של 10 מיליון ב10 דולר או משהו כזה... ואז אתה לוקח את ה10 מיליון, שם הכל על יד אחת, כולום בשלוחן שמים גם 10 מיליון כל אחד ואז אתה מרוויח and so on and so forth....

פורסם

אז איך אתה מסביר את זה שיש אנשים שיש להם 70 מיליארד???

זה בכלל לא הגיוני

לפני כמה זמן היו טורנירים והפרס היה איזה 900 מיליארד והיו איזה 50 טורנירים כאלה...

פורסם

יש תוכנה לאייפון שאתה קונה אותה ואז גם יש לך פוקר באייפון וגם נותן לך צ'יפים פעם ראשונה שאתה נכנס.

פעם היה באג בתוכנה וכל פעם שהיית נכנס זה היה מביא לך צ'יפים עכשיו תיקנו את זה וזה מביא לך רק פעם ראשונה...

(הייתי נכנס ויוצא רק בשביל הצ'יפים :P)

פורסם

לא כזה קשה להגיע למיליארידם..בחדרים הגדולים עפים שם צ'יפים חופשי.. רק צריך לשחק שם בונקר

פורסם

אם יש לך אייפון פרוץ אתה יכול להתקין פוקר לפייסבוק כזה שנותן לך צ'יפים בפעם הראשונה שאתה נכנס (אם אין לך פרוץ אז אתה משלם על האפליקציה) (יש של 10K 5K ו40K) ואתה יכול גם להתקין את כולם...

פורסם

אין צ'יטים, אבל המשחק לא מציאותי בעליל...

אבל בכל זאת זה ממכר וכיף |:

היה לי פעם 700M, אמרתי או שאני דופק קופה או שאני מספיד הכל, נכנסתי לשולחן של 400M והלך \:

פורסם

יש לי תוכנה לאייפון שמביא לך 5 מיליון

קיבלתי את הכסף אבל יום למחר אחי הפסיד\חילק את הכל.

פורסם

יש לי תוכנה לאייפון שמביא לך 5 מיליון

קיבלתי את הכסף אבל יום למחר אחי הפסיד\חילק את הכל.

ממהה??איךך?

תספר :D

ננצל את האייפון קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים