פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים היי, אני רוצה לקנות אקס בוקס אבל ראיתי שישנם המון דגמים אביזרים וכו', אבקש המלצה לאיזה כדאי לקנות ואיפה, בנוסף לקונסולה עצמה אני מעונין גם במתאם אלחוטי+וגיטרה טובה אלחוטית כמובן ואם יש עוד אביזרים מומלצים. תקציב עד 3000ש"ח. תודה!
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים היום יש רק 2 דגמים נפוצים אבל 3 אזורים אני ממליץ לך על 360 עלית מאזור PAL (אירופה) אני בכלל חושב שהיום הPS3 SLIM הרבה יותר משתלם כי יש לו "הכל בקופסה" והוא יותר מובדל מהPC בכל מקרה אם אתה הולך על ה360 ממליץ לך לקנות לא פרוץ ולקנות לו מנוי לLIVE זהב שתוכל לשחק מולטי מקוון
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מחבר אני לא משתמש במשחקים פרוצים.אפשר המלצה לחנות?+גיטר הירו האם אפשרי להוריד שירים ו או להוסיף באקס בוקס?+מבקש המלצה לגיטרה סבירה ולא מצ'וקמקת...תודה,גולן.
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים אם אתה לא הולך להשתמש בצרובים אז עדיף לך ללכת על PS3 כי יש לו משחקים יותר טובים
פורסם 2009 בדצמבר 1316 שנים מדיה גיים \אנגויסטיק \באג בכל מקרה מהמפרט שיש לך בצד לדעתי זה יהיה בזבוז כסף ללכת על ה360 הרבה מהמשחקים הכי טובים שלו אתה יכול לשחק באיכות טובה יותר במחשב שלך ואם תיקנה גימפאד 360 בהרבה משחקים תוכל לשחק כמו בקונסולה עצמה הPS3 יהיה בחירה הרבה יותר מוצלחת לדעתי כי הוא יותר מובדל במחשב ומגיע "הכל בקופסה" וכמובן גם מנגן בלו רי שכרגע כונני בלו רי למחשב עדיין יקרים מאוד ול360 אין בכלל
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר לא ידעתי שצריך מנוי בתשלום למשחקי רשת באקס בוקס אם לוקחים בחשבון את זה ואת ההבדלים בחומרה אז עדיף PS3...לפחות לפי ההיגיון שלי... יש מקומות לקנות את המשחקים יחסית בזול?(חנויות אוןליין וכו')
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים בחול:Videogamesplus.caplay-asia.comבארץzolgames.co.ilpcgames.co.ilליביו (מקווה שלא טעיתי בכתובות - הן מהזיכרון ולא מלינקים)
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים אתה גם יכול לקנות משומשים באיבי לPS3 אין הגנה אזורית למשחקי PS3 ככה שכל עוד אתה קונה משחקים אם אנגלית (לא יפנים) אין לך אף בעיה לקנות משומשים רק תבדוק את נושא האנגלית לפני קניה כי בWII יצא לי ליתקל במשחקים לארצות מסוימות כמו גרמניה וספרד שלא היה להם אנגלית בכלל יכול להיות שגם סוני עושה דברים כאלו כדי לעשות הבדלים במחירים בין אזורים שונים ככה שתבדוק לפני הקניה
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר אתה יודע אולי מה ההבדל בין מנוי GOLD ל SILVER באקס בוקס לייב?נאמר לי שברגע שנגמר ה GOLD אוטומטית עוברים ל SILVER (אם לא מחדשים) ועדיין אפשר לשחק אוןליין חופשי, זה נכון?הדילמה העיקרית שלי בנוגע לקונסולות זה ענין האוןליין-גם ככה אני מתכוון לרכוש משחקים ולא צרובים.מחירי הקונסולות זהות כמעט, הבעיה היחידה של האקס בוקס היא המתאם שעולה 100$ והמנוי ללייב(אם זה באמת נכון).HELP!
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים בסילבר אתה לא יכול לשחק אונלין מקוון אתה יכול לעשות דברים אחרים אבל לא לשחק אונלין בPS3 זה בחינם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.