פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים לא יצא לי לראות סרט יחסית הרבה זמן ובטח שלא סרט טוב..לא הבנתי את הטרראם סביב ממזרים חסרי כבוד ונראה לי שאני יחיד בעניין הזה..בכל מקרה אם אפשר המלצה לסרט מאסט מהתקופה הלא רחוקה מאד.שבוע טויב
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים District 9עוד לא ראיתי את ממזרים חסרי כבוד אבל זה סרט של טרנטינו אז זה צריך להיות סרט טוב.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר האביר האפל יחסית רחוק ..סרט מעולה ד"א.הDistrict 9 זה לא בדיוק הסגנון שאני מחפששנה אחרונה בעיקר אם אפשר
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים The Hurt LockerZombielandLooking for Eric500 Days of SummerWorlds.Greatest.DadI love you menhangoverאנימציית השנה לדעתיגשם של פלאפל - סרט חביב למדי שמע לי
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר zombieland זה אימה משולב עם קומדיה?! בכללי אני לא מת על אימה..ואני יודע שרוב הסרטי אימה שמשולבים עם קומדיה עם בד"כ גרועים..על מה זה מדבר? hangover סרט חזק ! i love you men גם אהבתי..פול רד בכללי מלך וג'ייסון סיגל גם The Hurt Locker-סרט נחמד אם אתה מתגייס להנדסה קרבית יכניס אותך לוואסח Looking for Eric-אני אחכה כבר לסרט על זידאן
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים החדש של האחים כהן - שתורגם ל"יהודי טוב" !מומלץ בחום ! לא להוריד ולא לחכות לDVD ! זה אחד הסרטים שצריך לראות בקולנוע ! ממש גאונות צרופה שמתחרה בביג ליבובסקי. סרט חכם מאוד שדורש ממך לחשוב !
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר חח מה זה באמת? סרט ישראלי שהצליח להביא שחקנית נורמלית ? או סרט אמריקאי שירד בסטנדרטים ?
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים כל הסרטים של האחים כהן שגררו התלהבות ממש לא אהבתיהם סתם קונצנזוסראית את הסרט ?המלצה חמה מאד: אל תראו את קירות.למעשה - רוב הסרטים שיצאו השנה מזלזלים בצופה באופן בוטה מאוד. נראה לי שהוליווד חושבת שסרטי מבוגרים רואים ילדים בני 8. שום סוף רע, רק שני סרטים שהפעלתי בהם את השכל. מלא סרטים עם אפקטים ממוחשבים שפשוט לא נראים מציאותיים ! אני מתגעגע לפיצוצים שהיו בterminator 2 ! אז זה היה משנה ומרטיט. היום רק הסרטים הזרים משקיעים באפקטים לא ממוחשבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.