עבור לתוכן

Logtich MX1100 שאלות

Featured Replies

פורסם

אני נוטה לקנות עכבר אלחוטי, כי אני כבר שנים עובד עם אלחוטי , התרגלתי ולכן מעדיף לא לחזור לחוטי. לפי מה שהבנתי לעכבר הזה יש משדר WIFI שמתחבר ל USB. ליד המחשב יש לי ראוטר עם WIFI, האם לא תהיה התנגשות?

דבר נוסף, כיצד העכבר הזה מתפקד במשחקים? יש לציין שאני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם במשחקים חדשים שיוצאים כמו call of duty אבל רוב העבודה תהיה בשימוש שוטף במחשב ואינטרנט. לכן גם חשוב נושא הנוחות בשימוש.אגב עד היום כפי שאמרתי למעלה השתמשתי בעכבר אופטי אלחוטי (די פשוט) ולא הייתה לי בעיה איתו במשחקים.

פורסם

זה לא משדר wifi כך שלא תהיה בעייה.

העכבר סבבה לגמרי גם למשחקים. לדעתי מאוד מאוד משתלם, בעיקר אחרי שהמחיר שלו ירד מ- 350 ל 200 שח.

פורסם
  • מחבר

אז איך המשדר שלו עובד?

פורסם

זה גם תדרי רדיו 2.4 GHZ אבל לא WIFI

פורסם
  • מחבר

מבחינת הקליטה לא תהיה בעיה? הרי אצלי הוא יחובר ל USB האחורי במחשב , והמחשב די רחוק מהעכבר.

פורסם

ככה זה גם אצלי ואין שום בעיה. לעכבר יש טווח די גדול.

בכל מקרה אני מאוד ממליץ על העכבר. נוח ופונקציונאלי במחיר מעולה (אין שום עכבר כזה בכזה מחיר).

פורסם

אני קניתי את העכבר הנ"ל לפני שבוע.

העכבר נוח ליד, יש לו את התוכנה של לוג'יטק שמאוד שימושית, קליטה לרחוק גדול.

אבל אצלי בעכבר הוא זז בדילאיי, אני לא יודע אם התופעה הזו רק אצלי או בכל העכברים האלה - לא יצא לי לבדוק.

פורסם

אני לא שם לב לשום השהייה בתזוזה אצלי. גם לאח שלי יש עכבר כזה, הוא משחק בהרבה משחקי רשת ואין לו שום בעייה כזו. אולי העכבר שלך תקול? :s05:

בכל מקרה , כמו שאמרתי , אני ממליץ.

פורסם
  • מחבר

קניתי את העכבר אתמול ב 199 ש"ח. בסך הכל אפשר לומר שאני מרוצה. העכבר נוח מאוד, כפתורים יעילים ומהיר. לא שמתי לב לדיליי כלשהו.

התאכזבתי מהקליטה שלו- בהתחלה חיברתי את הרסיבר שלו ב USB של המחשב מאחורה. הקליטה לא הייתה טובה ומידי פעם העכבר נתקע. לאחר ההעברה ל USB הקדמי הבעיה נפתרה.

שאלה : קיבלתי יחד איתו דיסק של לוג'יטק עם תוכנת setpoint. האם צריך להתקין אותה? מה היא תתן לי? כי כעת העכבר עובד טוב ללא התוכנה.

פורסם

Setpoint תתן לך יותר שליטה בלחצנים. אתה יכול להגדיר תפקיד לכל לחצן, לשנות את מהירות הסמן, מהירות הגלילה ועוד כל מיני.

אם יש לך גם מקלדת של לוג'טק התוכנה תשלוט גם עליה.

ממליץ לך לעדכן את התוכנה מהאתר שלהם.

לי יש VX Revolution וכל זה עובד מצויין. אפילו מראה לי כמה ימים עוד נשארו לסוללה.

פורסם

מוזר לי לשמוע שיש לך בעיות עם הקליטה. מאיזה מרחק אתה משתמש? אצלי זה מחובר ב USB האחורי ואין שום בעיה גם ממרחק של כ- 5מ' בערך. (לא ניסיתי יותר).

פורסם
  • מחבר

המרחק בין העכבר למשדר בערך מטר. אבל המחשב צמוד לקיר, עמוס בחוטים ובכל החיבורים השונים של החדר. יכול שבגלל זה יש הפרעה בחיבור האחורי. כי ב USB הקדמי , הקליטה מצויינת , וזה גם מרחק של מטר מהעכבר. או שיש סיכוי שמשהו לא תקין?

פורסם

מה מרחק הקליטה כשהוא מחובר מקדימה?

אצלי גם צמוד לקיר עם מלא כבלים. זה לא אמור להפריע.

פורסם
  • מחבר

כמעט אותו מרחק, אולי 10 ס"מ יותר קרוב, לא משהו משמעותי.

פורסם

לגלגל הגלילה אצלי יש יותר מדי "משחק" ימינה ושמאלה, גם אצלכם כך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים