פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים קודם כול יש דרך לבדוק אם הוא משקר או לא...אם האפסנאים לובשים מדים ישנים אז ככל הנראה באמת שאין....בכל מקרה שאל בפורומי צבא את השאלה הזאת ואני בטוח שיהיה שם איזשהו אפסנאי שיראה תשאלה וימכור לך.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אם זה נכון, זה עצוב מאוד. עד כמה שאני יודע מדי ב' (וגם א') נתפרים במתפרות שנבחרו במכרזים של משרד הביטחון. המתפרות מקבלות מידי תקופה חומר גלם ("בד") ולפי הכמות שקיבלו, הם חייבים לספק ככה וככה מדים בהתאם. אם יש פחות מדים מכמות הבד שסופקה, יהיו בעיות. חחחח מי סיפר לך את זה? כנס לריקושט פשוט...
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אם זה נכון, זה עצוב מאוד.עד כמה שאני יודע מדי ב' (וגם א') נתפרים במתפרות שנבחרו במכרזים של משרד הביטחון. המתפרות מקבלות מידי תקופה חומר גלם ("בד") ולפי הכמות שקיבלו, הם חייבים לספק ככה וככה מדים בהתאם. אם יש פחות מדים מכמות הבד שסופקה, יהיו בעיות.צחוקים איתך בנאדם... מדי צה"ל מיוצרים ע"י ארצות הברית.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים צחוקים איתך בנאדם... מדי צה"ל מיוצרים ע"י ארצות הברית. והנה על כל המדים שהיו לי רשומות מתפרות ישראליות, אפילו כאלה שנמצאות ליד הבית שלי... :
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אם אין מדי ב' טובים באפסנאות, אז גם לקצינים\נגדים(במיוחד נגדים) אין. ==> סטירה. תאמין לי שיש אצלכם באפסנאות מדים חדשים (אלא אם כן הם מחולקים באופן שערוריתי). דבר עם הסמל שלך\רס"פ והוא אמור לדאוג לך למדים\לתת לך תשובה בסגנון "אין להם עכשיו, אבל הם צריכים לקבל ויביאו לי" או "הנגד לוגיסטיקה יבדוק לי".כמובן שאפשר להחליף עם כל מי שמזדכה על ציוד - משתחחררים, יוצאים לקורסים וכו.אני מבטיח לך שעד סוף השירות כל המדים שלך יהיו מצויינים.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר אם אין מדי ב' טובים באפסנאות, אז גם לקצינים\נגדים(במיוחד נגדים) אין. ==> סטירה. תאמין לי שיש אצלכם באפסנאות מדים חדשים (אלא אם כן הם מחולקים באופן שערוריתי). דבר עם הסמל שלך\רס"פ והוא אמור לדאוג לך למדים\לתת לך תשובה בסגנון "אין להם עכשיו, אבל הם צריכים לקבל ויביאו לי" או "הנגד לוגיסטיקה יבדוק לי".כמובן שאפשר להחליף עם כל מי שמזדכה על ציוד - משתחחררים, יוצאים לקורסים וכו.אני מבטיח לך שעד סוף השירות כל המדים שלך יהיו מצויינים.איזה סמל ורס"פ ?? אני בסדיר כבר שנתיים.פשוט כבר נמאס לי להסתדר אם המכנסיים שיש, אני רוצה שיהיו במידה שלי. כרגע אני אם מכנסיים מידה כפולה ממני והם נראים ממש בלאי.הייתי אלף פעם באפסנאות ואין להם לא כי הם אומרים אלה כי באמת אין אז בגלל זה אני מחפש ממקורות אחרים.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים ואין לך חברים שמשרתים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?או חברים בבסיס שיש להם חברים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר ואין לך חברים שמשרתים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?או חברים בבסיס שיש להם חברים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?אם היו אז נראה לך הייתי מבקש פה ?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים איפה אתה גר?איזה מידה בדיוק אתה צריך?אותיות זה לרוחב , ספרות זה אורךיש ק , ב, ג , מ 1 , 2 ,3 כמובן שעולה...לי לדוגמא יש 2ב תגיד לי מה אתה צריך , ואם זה חייב להיות חדש , או שזה יכול להיות גם משומש אבל במצב טוב+ - טוב מאוד
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אין מה לעשות ,זאת בעיה ידועה בצבא.כשאתה מגיש בלאי יש רק מידה ג', וכשאני אומר רק - אני מתכוון לזה.כל כמה זמן אתה אמור לקבל זוג חדש בנוסף, עד אז - תהיה חזק.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים איפה אתה גר?איזה מידה בדיוק אתה צריך?אותיות זה לרוחב , ספרות זה אורךיש ק , ב, ג , מ 1 , 2 ,3 כמובן שעולה...לי לדוגמא יש 2ב תגיד לי מה אתה צריך , ואם זה חייב להיות חדש , או שזה יכול להיות גם משומש אבל במצב טוב+ - טוב מאודשכחת את מידות הנגדיםממ ומממזה כמו אוהבלים
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים ג 3 זה אחד המידות הנדירות... אם היית מדבר איתי לפני שנה וחצי, שנתיים הייתי מביא לך כמויות של מידה ב חדשים תמורת ג 3... ב 2 זו המידה הכי נפוצה ולכן יש אותה בכמויות בצבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.