עבור לתוכן

איפה ניתן להשיג/לקנות מדי ב' חדשים ?

Featured Replies

פורסם

קודם כול יש דרך לבדוק אם הוא משקר או לא...אם האפסנאים לובשים מדים ישנים אז ככל הנראה באמת שאין....בכל מקרה שאל בפורומי צבא את השאלה הזאת ואני בטוח שיהיה שם איזשהו אפסנאי שיראה תשאלה וימכור לך.

• תגובות 40
  • צפיות 29k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסית לפנות אל המפקד שלך?

פורסם

אם זה נכון, זה עצוב מאוד.

עד כמה שאני יודע מדי ב' (וגם א') נתפרים במתפרות שנבחרו במכרזים של משרד הביטחון. המתפרות מקבלות מידי תקופה חומר גלם ("בד") ולפי הכמות שקיבלו, הם חייבים לספק ככה וככה מדים בהתאם. אם יש פחות מדים מכמות הבד שסופקה, יהיו בעיות.

חחחח מי סיפר לך את זה?

כנס לריקושט פשוט... :silly:

פורסם

אם זה נכון, זה עצוב מאוד.

עד כמה שאני יודע מדי ב' (וגם א') נתפרים במתפרות שנבחרו במכרזים של משרד הביטחון. המתפרות מקבלות מידי תקופה חומר גלם ("בד") ולפי הכמות שקיבלו, הם חייבים לספק ככה וככה מדים בהתאם. אם יש פחות מדים מכמות הבד שסופקה, יהיו בעיות.

צחוקים איתך בנאדם... מדי צה"ל מיוצרים ע"י ארצות הברית.

פורסם

צחוקים איתך בנאדם... מדי צה"ל מיוצרים ע"י ארצות הברית.

והנה על כל המדים שהיו לי רשומות מתפרות ישראליות, אפילו כאלה שנמצאות ליד הבית שלי... ::)

פורסם

אם אין מדי ב' טובים באפסנאות, אז גם לקצינים\נגדים(במיוחד נגדים) אין. ==> סטירה.

תאמין לי שיש אצלכם באפסנאות מדים חדשים (אלא אם כן הם מחולקים באופן שערוריתי). דבר עם הסמל שלך\רס"פ והוא אמור לדאוג לך למדים\לתת לך תשובה בסגנון "אין להם עכשיו, אבל הם צריכים לקבל ויביאו לי" או "הנגד לוגיסטיקה יבדוק לי".

כמובן שאפשר להחליף עם כל מי שמזדכה על ציוד - משתחחררים, יוצאים לקורסים וכו.

אני מבטיח לך שעד סוף השירות כל המדים שלך יהיו מצויינים.

פורסם
  • מחבר

אם אין מדי ב' טובים באפסנאות, אז גם לקצינים\נגדים(במיוחד נגדים) אין. ==> סטירה.

תאמין לי שיש אצלכם באפסנאות מדים חדשים (אלא אם כן הם מחולקים באופן שערוריתי). דבר עם הסמל שלך\רס"פ והוא אמור לדאוג לך למדים\לתת לך תשובה בסגנון "אין להם עכשיו, אבל הם צריכים לקבל ויביאו לי" או "הנגד לוגיסטיקה יבדוק לי".

כמובן שאפשר להחליף עם כל מי שמזדכה על ציוד - משתחחררים, יוצאים לקורסים וכו.

אני מבטיח לך שעד סוף השירות כל המדים שלך יהיו מצויינים.

איזה סמל ורס"פ ?? אני בסדיר כבר שנתיים.

פשוט כבר נמאס לי להסתדר אם המכנסיים שיש, אני רוצה שיהיו במידה שלי. כרגע אני אם מכנסיים מידה כפולה ממני והם נראים ממש בלאי.

הייתי אלף פעם באפסנאות ואין להם לא כי הם אומרים אלה כי באמת אין אז בגלל זה אני מחפש ממקורות אחרים.

פורסם

ואין לך חברים שמשרתים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?

או חברים בבסיס שיש להם חברים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?

פורסם
  • מחבר

ואין לך חברים שמשרתים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?

או חברים בבסיס שיש להם חברים בבסיסים נורמאלים שיכולים להחליף לך?

אם היו אז נראה לך הייתי מבקש פה ?

פורסם

איפה אתה גר?

איזה מידה בדיוק אתה צריך?

אותיות זה לרוחב , ספרות זה אורך

יש ק , ב, ג , מ

1 , 2 ,3

כמובן שעולה...

לי לדוגמא יש 2ב

תגיד לי מה אתה צריך , ואם זה חייב להיות חדש , או שזה יכול להיות גם משומש אבל במצב טוב+ - טוב מאוד

פורסם

אין מה לעשות ,זאת בעיה ידועה בצבא.כשאתה מגיש בלאי יש רק מידה ג', וכשאני אומר רק - אני מתכוון לזה.

כל כמה זמן אתה אמור לקבל זוג חדש בנוסף, עד אז - תהיה חזק.

פורסם

איפה אתה גר?

איזה מידה בדיוק אתה צריך?

אותיות זה לרוחב , ספרות זה אורך

יש ק , ב, ג , מ

1 , 2 ,3

כמובן שעולה...

לי לדוגמא יש 2ב

תגיד לי מה אתה צריך , ואם זה חייב להיות חדש , או שזה יכול להיות גם משומש אבל במצב טוב+ - טוב מאוד

שכחת את מידות הנגדים

ממ ומממ

זה כמו אוהבלים

פורסם

מ stands for מפלצת :smile1:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני צריך ב1, אצלנו באפסנאות כולם ג\3, מ.

פורסם

ג 3 זה אחד המידות הנדירות... אם היית מדבר איתי לפני שנה וחצי, שנתיים הייתי מביא לך כמויות של מידה ב חדשים תמורת ג 3... ב 2 זו המידה הכי נפוצה ולכן יש אותה בכמויות בצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים