עבור לתוכן

התלבטות בין שלושה דגמים

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי:

HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח

HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר.

מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650).

המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות.

השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספים במפרט שכדאי לי לשים לב אליהם? או שפשוט לבחור לפי המחיר המשתלם ביותר...?

מה אתם הייתם מעדיפים?

מבקשת את עזרתכם בהקדם,

תודה!!!

פורסם

שמע לי אם אתה כבר בתקציב כזה תיקח את הHP Pavilion DV6-1330EJ עם כרטיס מסך בהרבה יותר טוב משלהם והמעבד גם חזק אומנם אני חושב לא כמו הp8400 אבל עם השילוב של הכרטיס מסך הזה הוא מעיף את שני המחשבים שציינת בביצועי גרפיקה

פורסם

ה-1330EJ וה-1340EJ הם אותו מחשב, רק ב-1340 הדיסק יותר גדול. כרטיס המסך הוא 4650 בשניהם והוא משאיר את ה-9200M הרבה מאחור בביצועי 3D.

פורסם

ויותר RAM.

פורסם
  • מחבר

אז שאני אבין, סוג המעבד לא משנה בכלל???

פורסם

בשביל משחקי 3D וצפיה בסרטים חשוב גם הכרטיס מסך והזיכרון פנימי [RAM].

פורסם

אז שאני אבין, סוג המעבד לא משנה בכלל???

וודאי שמשנה, אבל ספציפית למשחקי 3D כרטיס המסך משנה הרבה יותר, ובכל מקרה, ההבדל במעבדים בין הT6600 לP8400 הוא מזערי, בעוד שההבדל בכרטיסי המסך בין ה-9200M ל-HD4650 הוא שמיים וארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים