עבור לתוכן

האם הספק מאותת אותות מצוקה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אני נתקל במקרים בהם אני מפעיל את המחשב , המאווררים מתחיל להסתובב ואז המחשב נכבה ואז נדלק שוב מעצמו

וחוזר חלילה. לפעמים הפעולה הזו מפסיקה אחרי פעם אחת ולפעמים מספר פעמים עד שהמחשב מתיצב ומערכת ההפעלה עולה.

מאותו רגע המחשב יציב לחלוטין ועובד רצוף ללא כיבוי עצמי או אי יציבות כלשהי.

מדובר במחשב חדש, לוח אם G41 של MSI , ספק כוח 450W של ezcool ,

2 ג'יגה זכרון של גייל , מעבד E6300 של אינטל , DVD ושני דיסקים קשיחים של WD , כרטיס

מסך 8400 של MSI ללא מאוורר. במערכת יש מאוורר קטן באגזוז , גדול להכנסת אוויר

ומאוור סטנדרטי של אינטל למעבד ומסך 17 של LG.

נראה שהספק אמור לסחוב את כל המערכת , לא ביצעתי שום OC וליתר בטחון טענתי את load fail safe בביוס.

הבעיה מתחרשת לעיתים ולא תמיד, יש פעמים שהמחשב נדלק ללא בעיה כלל ויש פעמים שהבעיה

שציינתי חוזרת.

בדקתי הספקים של הספק בביוס וב- speed fan עבור כל קוו בספק נראים ערכים תקינים

לא חורגים מההספק המותר בכל קוו.

מישהו יכול לתת לי השערות או מה לחפש לפני שאני רץ לדרוש בדיקה במסגרת האחריות של החלקים, לדעתי זה רק ספק ואולי יש פה פגם מהייצור.

פורסם

זה מוזר.. זה מפרט שלא צורך כמעט כלום..

ליתר ביטחון תנסה לבדוק גם זיכרון..

הדבר הזה יכול לקרות גם אחרי איפוס ביוס במקרים מסויימים, אז זו גם אופציה (לפחות זה מה שקורה שאני מאפס את הביוס בלוח שלי)

פורסם
  • מחבר

כן גם אני מאמין שהספק מעל ומעבר ליכולות המחשב ושוב כמו שאני אומר שהוא כבר עולה אז הוא יציב.

באמת עשיתי שדרוג לגרסת הביוס עם MSI UPDATE ולאחר שנתקלתי בבלגנים שציינתי אז עשיתי

load failsafe defaults בביוס , זה ביוס של adwards phoenix ... אמנם ב 2 ההפעלות מאז שכתבתי את הבעיה

זה לא קרה שוב , אבל אתמול שזה חזר לא עשיתי אתחול לביוס אלא רק היום אז מוזר שזה חזר כך סתם.

טוב אני אמתין עוד קצת ונראה לאן נושבת הרוח.

השאלה אם כך , למה זה קורה אחרי איפוס הביוס ?

פורסם

הייתי אומר לך לממש אחריות, אבל אייבורי בטח יגידו לך שהכל בסדר.

פורסם
  • מחבר

חחח איך ידעת שמדובר באייבורי...

ד"א הביעה חזרה שוב!!!

אם אין כאן רעיונות אלך בקרוב אליהם ונראה מה יגידו

פורסם

אמרת ספק של איזיקול אמרת אייבורי. אמרת MSI אמרת אייבורי... הם דוחפים את שני המותגים הללו לכל מפרט. כמובן שזה הכי משתלם להם (הם היבואנים של MSI)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים