עבור לתוכן

אודה לכם אם תוכלו לתת חוות דעת על חנות מחשבים CobraPC.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמתי לב שמידי פעם בפורום "מפרטים" מציעים מערכות מחשב מהחנות CobraPC ומאחר ואני ממוקם בחולון וזוהי החנות היחידה שראיתי שבנו איתה מפרט בפורום והיא ממוקמת בחולון - הייתי רוצה לדעת מאנשים כאן שקנו או שמעו מנשים אחרים על קנייה בחנות הזו התרשמויות וחוות דעת.

ד"א אני מעוניין לבצע קנייה "גדולה ולקנות מערכת מחשב מלאה כולל מסך.

תודה לכל העוזר.

פורסם
  • מחבר

כל המקומות הנ"ל די רחוקים ממני (אני גר באזור עיריית חולון).

ההיגיון מאחורי מציאת מקום קרוב אלי היא מאחר ואין לי רכב אני אוכל לגשת לסניף של אותה חנות ללא בעיה.

יש גם את אטלנטיק אבל המוצרים שלהם ישנים ויקרים בטירוף לפחות כך הם כרטיסי המסך (מחיר של GEFORCE9800 כמעט כמו מחיר של 5850 - הזוי לגמרי).

ואני אכן מבין בהרכבה אך זה לא ממש יעזור לי בניסיון מימוש אחריות של כרטיס מסך תקול.

פורסם
  • מחבר

אני לא חדש בפורום והדבר הראשון שאני עושה בבואי לשאול שאלה זה חיפוש, אך כפי שניתן לראות בתוצאות החיפוש אין שום תוצאה רלוונטית שניתן למצוא בה חוות דעת רלוונטית לנושא אלה אם כן להחשיב את הנושא שצוחקים בו על השמות המצחיקים שקוברה נותנת למערכות המחשב המוכנות שלה.

אני עדיין מעוניין בחוות דעת רלוונטית לגבי החנות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה לאחר פחות ה24 שעות בגין שאלה חדשה בנושא.

אוקי אז אולי החנות לא כל כך מוכרת כל כך....עכשיו לגבי החנויות הממוקמות רחוק ממקום מגורי ואפילו אלך רחוק עד RSM בצפון וIQPC בדרום.

איך במקרים אלו אתם ממשים אחריות במקרה הצורך בחנויות כמו RSM , SKYPC, IQPC כאשר החנות רחוקה מהבית- אודה לכם אם תספרו על התנסויות עם החברות הללו במקרה הנ"ל.

אף פעם עוד לא יצא לי לקנות מערכת מחשב באינטרנט באשראי אז אני די חושש...

תודה.

פורסם

iqpc נמצאת באשדוד 25 ק"מ מחולון, חנות חביבה ומקצועית מנחם ויאיר אנשים נחמדים, רכשתי מהם בעבר חלקים למחשב חדש ותמיד קבלתי שרות טוב.

skypc שלחתי קרוב משפחה בגלל הקרבה הגאוגרפית, השרות ברכישה היה סביר אבל... היה לו כרטיס מסך תקול ומימוש האחריות לקח המון זמן.

בנוסף לקח להם זמן להגיע למסקנה הזאת, בסופו של דבר העניין הסתיים על הצד הטוב.

KSP ת"א לחבר שלי נשרף לוח X58 ומכוון שהוא צלם ארועים, הוא היה חייב פיתרון במקום, התברר שלוח חילופי לא היה במלאי. בגלל הדחיפות הם שלחו אותו לסניף בחיפה ששם היה לוח חילופי, ראוי לציין שבאותו היום היה לו מחשב שחזר לעבוד.

היתר: זיגזג2000, פנדה, pclogic ברמת גן.

אם אתה מעוניין בחנות, אני ממליץ בחום על IQ באשדוד, רשת KSP סניף השלום ת"א לחלקים.

אגב, למרות השם של KSP אני חייב לציין שאף פעם לא היתה לי בעיה עם מימוש אחריות, ספק שרוף, זכרונות תקולים, לוח... תמיד בדקו והחליפו במקום.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440772.msg3776826#msg3776826

כפי שרשמתי לגבי קוברה, אני קניתי מהם 2 דיסקים קשיחים שונים + כרטיס מסך ואני מאוד מרוצה. אחד מהדיסקים הקשיחים עשה בעיות והפך לבלתי מזוהה במחשב שלי ובמחשב אחר וכאשר הגעתי לממש אחריות בקוברה, לא עשו לי בעיות וישר שלחו את הדיסק הקשיח ליבואן שהחזיר להם דיסק קשיח חדש תוך שבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים