עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך, ביצועים וסרטי HD

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי,

המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS

מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3).

סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..)..

בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..

פורסם

תופעת הריבועים הגדולים היא בשימוש מופחת של MotionDetector, מה שדואג שלא ישארו עקבות בתזוזה גדולה

אם אתה רוצה האצת HD ומשתמש בCOREAVC, הריי שכרטיס כמו GT210 נולד בשביל השימושים שלך, מחיר של בין 220 ל250 שקלים.

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVN210&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

בסך הכל הרכיבים במחשב שלך צריכים להתמודד בקלות עם HD.

אגב הבעיה הזאת לרוב באמת קורת מתצוגה גראפית שגויה, או מחוסר עיבוד. E7200 זה ממש לא לאגים בעיבוד.

פורסם
  • מחבר

תופעת הריבועים הגדולים היא בשימוש מופחת של MotionDetector, מה שדואג שלא ישארו עקבות בתזוזה גדולה

אם אתה רוצה האצת HD ומשתמש בCOREAVC, הריי שכרטיס כמו GT210 נולד בשביל השימושים שלך, מחיר של בין 220 ל250 שקלים.

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVN210&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

בסך הכל הרכיבים במחשב שלך צריכים להתמודד בקלות עם HD.

אגב הבעיה הזאת לרוב באמת קורת מתצוגה גראפית שגויה, או מחוסר עיבוד. E7200 זה ממש לא לאגים בעיבוד.

תודה על התשובה המהירה,

איך הכרטיס gt210 יתמודד עם הממשק aero של win7 ?

האם יהיה הבדל באיכות הסרט אם אני יראה אותו עם הכרטיס הזה או עם gts250 למשל ?

ואני זוכר שפעם היה איזה אתר להשוואת כרטיסי מסך.. (בוחר 2 כרטיסים וזה מפרט בטבלה את הנתונים) ידוע לך מה האתר ?

פורסם

http://www.gpureview.com/

איכות התמונה תהיה זהה בGT210 לעומת GTS250, הGTS250 הוא כרטיס לגיימינג ולא לHD, בשביל זה בדיוק יש כרטיסים כמו הGT210 שהם בעוצמתם כמו 8500GT-9400GT~

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה,

רק לגבי האתר, האם אני יכול לראות את הביצועים שלו תחת עומס (משחקים, סרטם וכו') לעומת כרטיסים אחרים ? יש לי גם בבית 8400GS..

ולא ענית לי איך הכרטיס יתמודד עם הגרפיקה של win7 ?

פורסם

הכרטיס אמור להתמודד בסדר גמור עם הגרפיקה של האירו... יש שבבים חלשים ממנו בניידים שמתפקדים טוב בזה.

אי אפשר באתר הזה לראות ביצועים, אלא נתונים יבשים נטו,

בהשווה ל8400GS, הGT210 חזק ממנו בלפחות 70%

פורסם

האם בCOREAVC מסומן ב DEBLOCKING על STANDARD?

פורסם
  • מחבר

האם בCOREAVC מסומן ב DEBLOCKING על STANDARD?

עד עכשיו זה היה מסומן על skip always, היום שיחקתי קצת עם מלא דברים (שברובם אין לי מושג מה הם) ובנוסף העברתי את ה deblocking ל standart ושמתי לב שהתמונה השתפרה וגם הריבועים האלה כבר לא קיימים..

בכל מקרה, אני רוצה לקבל את התמונה הכי טובה שיש אז כנראה אני יילך על ה gt210 ..

פורסם

עד עכשיו זה היה מסומן על skip always, היום שיחקתי קצת עם מלא דברים (שברובם אין לי מושג מה הם) ובנוסף העברתי את ה deblocking ל standart ושמתי לב שהתמונה השתפרה וגם הריבועים האלה כבר לא קיימים..

בכל מקרה, אני רוצה לקבל את התמונה הכי טובה שיש אז כנראה אני יילך על ה gt210 ..

כמו שחשבתי.

גם לי פעם הייתה אותה בעיה ואמרו לי לשנות לSTANDART והריבועים האלה נעלמו וקיבלתי תמונה חלקה לחלוטין.

DEBLOCKING זה בעצם תהליך שדורש המון משאבים מהכרטיס מסך או מהמעבד ולכן ביטולו ע"י SKIP ALWAYS

גורם לאיבוד באיכות התמונה וניגון חלק יותר כי הצריכת משאבים פחותה.

אבל אין סיבה שהמחשב שלך לא יריץ HD טוב ולכן אני ממליץ שתשאיר את זה על STANDARD ותיהנה מתמונה חלקה בלי ריבועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים