עבור לתוכן

אתר השוואות מחירים חדש

Featured Replies

פורסם

אתר חדש שמתחרה בזאפ מקבוצת יד2 עלה לאויר: http://www.kama.co.il/

היתרון באתר זה שהם לא גובים כסף מבעלי החנויות כך שמספר החנויות שמציעות מוצרים גדול יותר מאשר באתר זאפ.

שווה לבדוק

פורסם

-

פורסם

גם מטרידים אותך בפופ אפס של נציגיי מכירות פפחחחח.

פורסם

אתר נחמד. זה טוב שקיימת תחרותיות בתחום.

מהתרשמות ראשונית עיצוב ניראה קצת חובבני ולא מסכים לגבי הבלאגן וכן גם ניסיתי כ8 לינקים של כרטיסי מסך באתר ו3 מהם לא עבוד, 2 בכלל הביאו אותי לכרטיס מסך נחות יותר (רמאות?) ועוד 3 עבדו אך בהחלט לא הביאו אותי לכרטיס המסך הזול ביותר מאותה סדרה באתר.

לפחות בחיפוש לגבי כרטיס מסך 4850 ו4870 כנראה בגלל שאין עדיין מספיק חנויות במאגר לא נמצאו לינקים עובדים לכרטיסי מסך זולים יותר מבזאפ.

וכן גם חסר חפוש בתוך התשובות.

אך מצד שני ניתן לראות יותר חנויות איכותיות וקיבוץ בקבוצות טוב יותר- אהבתי את זה ומוסיף לאמינות של האתר.

סביר להניח שאם יתווספו עוד אתרים ותוצאות מתוך אתרים קיימים ישנה אפשרות כי אשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

חבר שלי שהוא בעל חנות ספורט בצפון סיפר לי על האתר הזה, הוא אומר שכבעל חנות ומנקודת מבטו האתר הזה עדיף על פני זאפ בגלל שהוא בחינם.

גם אני בדקתי והשוואתי לזאפ, בתחום המחשבים האתר החדש אכן אינו מפותח כמו זאפ אבל בשאר הקטגוריות (כמו ספורט וציוד כושר) יש לאתר הזה יתרון ברור במספר החנויות הגדול.

תקוותי היא שעוד ועוד משתמשים יכנסו לאתר הזה כך שהוא יהווה איום על זאפ והתחרות בינהן תיצור שיפור משמעותי באמינות הפרסום ושיפור הנגישות (מיון קל יותר, תצוגה נוחה יותר וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים