עבור לתוכן

הבדלים בין כרטיסי 5970

Featured Replies

פורסם

אהלן

יצא לי לראות שני כרטיסי 5970, אחד GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 והשני SAPPHIRE HD5970 OC 2GB GDDR5.

מה המשמעות של האוברקלוק במקרה הזה? האם זה אומר שהוסיפו עוד קירור?

ובכלל, מה מהם עדיף?

פורסם

מהו מפרט המערכת שלך? (כולל ספק כח ומסך)

אגב ככה או ככה HD5970 לא משתלם, לא הוא ולא המחיר הפסיכי שלו.

פורסם

מחזק את זה שמעלי..... =\

עם כבר בא לך לשדרג ואתה רוצה ביצועים טובים אז HD5850 או HD5870

יספיקו לך מאודדד !!! (וגם עולה פחות).

פורסם
  • מחבר

מהו מפרט המערכת שלך? (כולל ספק כח ומסך)

אגב ככה או ככה HD5970 לא משתלם, לא הוא ולא המחיר הפסיכי שלו.

מעבד core I7 860

מסך 24'

8 ג'יגה זכרון

ספק 750W של SeaSonic

מחזק את זה שמעלי..... =\

עם כבר בא לך לשדרג ואתה רוצה ביצועים טובים אז HD5850 או HD5870

יספיקו לך מאודדד !!! (וגם עולה פחות).

לא זה מה ששאלתי אם עדיף 5970 או כרטיס אחר. את השיקול התקציבי תן לי לעשות, אני אסתדר איתו.

פורסם

סביר להניח שהקירור זהה והOC הוא מזערי , לכן קח את הזול מביניהם.

פורסם

מעבד core I7 860

מסך 24'

8 ג'יגה זכרון

ספק 750W של SeaSonic

לא זה מה ששאלתי אם עדיף 5970 או כרטיס אחר. את השיקול התקציבי תן לי לעשות, אני אסתדר איתו.

עניתי לך ואמרתי לך מה עדיף לא רק מבחינת תקציב ואף אחד לא ניכנס לך לכיס באתי לעזור לא טוב לך אז ביי.

פורסם

אין לנו בעיה שתקנה אותו. ענו לך פה שבעיקרון שניהם די זהים. קח את מה שהכי זול\בא עם באנדל טוב יותר (אולי איזה משחק). העיקר שהבנת את זה ששניהם לא משתלמים, וכמובן לא ייתנו לך שום יתרון בביצועים מול 5850\5870. בעתיד כאשר תהיה לך ירידה ב-FPS כזאת שתוריד מחווית המשחק, ההבדל בינהם יהיה מינורי בהחלט. עצתי, קח 5850, ובעוד שנה וחתי תקנה כרטיס חדש (עם טכנולוגיה מתקדמת יותר) בעוד 1500 ש"ח, והנה חסכת 500 ש"ח ונהנת מביצועים גבוהים יותר.

פורסם

אגב זה הכרטיס היחידי ששבר את CRYSIS ברזולוציה של 1920X1200 ב VH

ממוצע FPS של 55 עם 4AA - פשוט סוס ביצועים.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5970,2474-8.html

http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=9Mnq-1M83l8&fromurl=/watch%3Fv%3D9Mnq-1M83l8

קרייסיס היה משחק חמוד איי שם ב2007 כן...

אבל יש קצת יותר משחקים, כאלה שהכרטיס מוציא בהם 180+ FPS ברזולוציה הזאת

פורסם

ברור שיש עוד משחקים....רק ציינתי שיש כרטיס ראשון בשוק שהצליח לשבור אותו ועד היום זה פשוט זה לא קרה.

פורסם

לשבור את קרייסיס?, אתה מתכוון לשבור אותו בהגדרות הנתונות, אפשר להגיד גם שHD5850 שובר את קרייסיס ללא AA.

הריי FPS גבוהה זאת המטרה, פילטרים זה רק אמצעים, ואותם מתאימים לביצועים.

בכל אופן זאת השורה התחתונה למה HD5970 אינו מומלץ, חוץ מהאורך המוגזם שלו שאינו נכנס בכלל ברוב מארזי הMOD, גם המחיר שלו מופקע וגם יחס הביצועים לרזולוציה לא כזה אגדי... נכון להיום ונכון לעכשיו, אני לא רואה סיבה למה ללכת מעל לHD5850 בשביל 1920X1200, הנה אני משחק DIRT 2 על הגדרות מקסימאליות עם DX11, שמכביד משמעותית וגם AA, ואני עדיין נהנה מ60+ FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים