פורסם 2009 בדצמבר 1015 שנים שלום יש לי מחשב נייד hp dv5 עם מעבד של amd ליבה כפולה..עכשיו לפעמים שאני מדליק את המחשב אני רואה שה cpu על 03%-06% מאמץ.ופעמים אחרות שאני מדליק אותו הוא על 52%-87% מאמץ..בשני המקרים אני נמצא בשולחן עבודה ששום תוכנה ושום דבר לא פתוח ככה שיש פה משהו מוזר לא?תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מצטרף לשאלה!לפעמים בתהליכים רואים שהexplorer הוא זה שמפעיל את המעבד ולפעמים אין אף תהליך ברשימה שמשתמש במעבד,אבל בכל זאת בלשונית המעבד עובד על 50%...כשזה קורה אני עושה ריסט למחשב כי לא ראיתי שהוא מפסיק בפרק זמן סביר...
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים אין כזה דבר "ולפעמים אין אף תהליך ברשימה שמשתמש במעבד" !אתה לא בודק נכון.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים מחבר איך אני בודק מה מעמיס על המחשב כשהוא על 50%? אין איזה תוכנה או משהו?וגם למה לפעמים זה על 50% ולפעמים על 6%? תודה לעוזרים!
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים במנהל משימות אתה ללחוץ על מרובע CPU .כל לחיצה משנה הסדר של תצוגה מגבוה לנמוך וההפך.תסתכל שגבוה ראשון ברשימה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר בדקתי את זה וזה אותו הדבר בשני המצבים..אם משהו יודע משהו בבקשה שיגיד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.