פורסם 2009 בדצמבר 916 שנים אהלן לכולם. יש לי בעיה קצת תמוהה בכל מה שקשור למשחקי רשת (לדוגמא שר הטבעות אונליין או וורקראפט). העניין הוא שאני לא יכול להתחבר. לגמרי. השלב הראשוני של ההתחברות נכשל באופן קבוע. הבעיה התחילה לא מזמן, לפני כמה חודשים עוד שיחקתי בלי בעיה, עזבתי לכמה זמן, ועכשיו שחזרתי אני לא יכול להתחבר בכלל.אני מחובר דרך 012 על תשתית הוט במהירות 2.5 מגה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בראוטר, אבל כשניתקתי אותו וחיברתי את המחשב ישירות עדיין לא נוצר שום חיבור. העניין מוזר עוד יותר בגלל ששאר הדברים עובדים אחלה, הורדות וכו' לא עושים שום בעיות, הבעיה היא ספציפית למשחקי רשת המוניים.האם 012 חוסמים פורטים או משהו כזה? או שהבעיה היא במחשב (הדבר היחיד שהשתנה בחודשים האחרונים הוא ווינדוס 7 במקום ויסטה, אם זה משנה).תודה מראש על העזרה!
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים ההגבלה הזו קיימת אצלם כבר למעלה מחצי שנה, חסימת שרתי משחק(לא ניתן לעשות אפילו LOGIN)
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים אני חושב שלי בזק בינלאומי ו012 עשו את הדבר הכי מגעיל, אני משחק במשחק Mmorpg (שאני משאיר דלוק 24/7) במשך חצי שנה הכל היה טוב(בבזק בינלאומי) אבל פתאום יום אחד 5 דקות אחרי שהייתי נכנס למשחק הוא היה מתנתק או שהיה לי פינגים של 1200+ , יש לי גם חשבון ב012 ניסיתי אותו ובאמת הכל עבד מצוין, אחרי שבוע היה לי את אותה בעיה גם ב012. 2 החברות אמרו לי לנסות לעבור לחבילת gamer ואולי זה יעזור (אין לי התחייבות בשניהם) אז הם הציעו לי אותה בחינם אבל עם התחייבות לשנה.וזה משחק Mmorpg חוקי, לא מפר זכויות יוצרים לא כלום , התנתקתי משניהם ובינתיים בחברה שעברתי אליה הכל עובד בסדר אני מקווה שגם ימשיך
פורסם 2009 בדצמבר 1016 שנים לי גם יש בעיות עם משחקי רשת.. אני מצליח לעשות login אבל זה מתנתק. 012 כמובן ובהתחייבות... עד מתי מרץ 2010.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.