עבור לתוכן

אני רוצה להבין דבר אחד - איך נמרוד הראל מצליח לסובב כפית 360 מעלות בין הידיים .

Featured Replies

פורסם

אז ככה,

אין לי מושג למה אבל הוא עשה הופעה בבית הספר שלנו היום (והאמת כל הכבוד לו , הוא עשה אחלה הופעה ואפילו אמר בתחילתה שהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים וכל מי שיאמר לנו שיש לו כאלה הוא שקרן, כי אחרת הוא כבר היה מיליונר .)

באחד מהטריקים שלו הוא לקח כף (שאפילו השתמש בה בטריק אחר שהראה לנו ממקודם) , כף רגילה לגמרי שאפילו הרגשתי במו ידיי לאחר הטריק .

הוא שם אותה במאונך בין שתיי הידיים שלו ( יד-כף-יד) כאשר החלק שאוכלים ממנה מופנה כלפי מעלה .

הוא ספר עד 3 ונראה מאוד מתאמץ (לא מאמין לתרגיל המאמץ שלו ממש) והכף פשוט התחילה להסתובב לו בין היידים (באמת שהסתכלתי ממש טוב על היידים שלו והם לא זזו לפחות לא מבחוץ .. אני מאוד סקפטי לגבי דברים כאלו וממש בחנתי טוב את העיניין) .

בסופו של דבר - הכף עשתה 360 . בין הכף שאוכלים ממנה ל"עמוד" שמחזיקים בו נהיה סלסול כמו קפיץ כאילו סובבו אותה 360 מעלות .

לא הצלחתי להסביר את העיניין בשום דרך הגיונית . מה גם שהוא היה עם חולצה קצרה צמודה, ג'ינס דיי סקיני כזה ככה שאין מצב שהוא איכשהו החליף בין 2 כפות שונות .

אם מישהו מסוגל להסביר את זה , בבקשה שיסביר P:

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אחי זה קסם.

פורסם

מחר הוא בא לבית ספר שלי, שווה להגיע?

פורסם

הוא לא כיפף את הכפית אלא החליף אותה, זה שלא ראית את זה - זה הטריק. אחיזת עיניים.

פורסם

חפש בגוגל\יוטיוב - How to Bend a Spoon ואני בטוח שתמצא תתשובה...

דרך אגב אני מאוד מעריך את נמרוד הראל שתמיד מזכיר שאין לו כוחות על טבעיים והוא לא עושה את עצמו מינימום אלוהים כמו שאחרים עושים...בנאדם צנוע..

פורסם

לא הכי צנוע, יש לו קצת גישה, אבל הוא בהחלט לא עושה מעצמו אלוהים, והכי חשוב- הוא מוצלח.

ההופעה שלו פי 10 יותר טובה משל כל אחד אחר שראיתי עם חומר דומה.

פורסם

איזה בתי ספר יש לכם

הלוואי הוא היה בא לשלי

הקוסם היחידי שהביאו לנו לבית ספר זה איזה חרדי

פורסם

:lol:

כנראה אין ת-ק-צ-י-ב.

פורסם

גם אני הייתי בהופעה שלו לפני כמה זמן, והרבה דברים שהוא עשה הפתיעו אותי מאוד. ולא רק כיפוף כפיות-מניפולציות שהוא עשה על אנשים.

בהחלט מעניין איך הוא עושה את זה. קסם זה לא.

פורסם

מחר הוא בא לבית ספר שלי, שווה להגיע?

תלך זה חובה!

אתה תצטער אחרי זה שלא הלכת.

פורסם
  • מחבר

כן אני מאוד מקווה שהלכת ^ אחלה הופעה שבעולם !

ועדיין לא מצאתי את התשובה לאיך הוא עשה את זה .. ואני ממש לא חושב שהוא החליף את הכף .. פשוט אין מצב . הוא היה עם חולצה קצרה וכל הזמן לא ניתקתי את המבט מהכף .. כל תזוזה שלה ראיתי .. מה גם שהיו ילדים מהשכבה שלי לידו והם העידו שהוא לא החליף את הכף ..

הוא פשוט תותח! טריקים טריקים אבל אי אפשר להבין איך הוא עושה אותם !

פורסם

זה הנקודה בקסמים...

פורסם

כן אני מאוד מקווה שהלכת ^ אחלה הופעה שבעולם !

ועדיין לא מצאתי את התשובה לאיך הוא עשה את זה .. ואני ממש לא חושב שהוא החליף את הכף .. פשוט אין מצב . הוא היה עם חולצה קצרה וכל הזמן לא ניתקתי את המבט מהכף .. כל תזוזה שלה ראיתי .. מה גם שהיו ילדים מהשכבה שלי לידו והם העידו שהוא לא החליף את הכף ..

הוא פשוט תותח! טריקים טריקים אבל אי אפשר להבין איך הוא עושה אותם !

נדמה לי במה שהוא עשה לכם מדובר פה בזריזות ידיים... תאמין או לא זה עבודה של שנים. פעם חקרתי עליו הרבה, הוא מהילדות התעסק בזה.

יש פרקים שהוא מגלה...

http://www.flix.co.il/tapuz/nimrod/

תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים