עבור לתוכן

Antec P182/183 vs. Silverstone Raven

Featured Replies

פורסם

מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec.

היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ה - P183 הוא מארז מצויין, מה שמפריע לי בו זה שהוא קטן יחסית.

ה - SILVERSTONE RAVEN 2 לעומת זאת מרווח מאד ולכן הייתי מעדיף אותו.

איך ה - B25 אגב ביחס אליהם מבחינת אוורור ? (גם הוא מארז די קטן, אפילו קטן יותר מה - P183)

פורסם
  • מחבר

איך ה - B25 אגב ביחס אליהם מבחינת אוורור ? (גם הוא מארז די קטן, אפילו קטן יותר מה - P183)

אני ממש לא נלהב מה-B25. קודם כל, הוא באמת קטן. יש לי היום P150, ואשמח למארז גדול ממנו, וזהו אחת הסיבות שרציתי להתקדם ל-P182/3. חוצמזה, הביקורות מציינות את המארז כבעל איכות בניה מאוד גבוהה, אבל הוא פחות שקט ומאוורר מהאנטק. לדוגמה - http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2007/09/05/lian-li_pc-b25/4. מבחינתי הוא לא עומד על הפרק.

בנוגע ל-Raven, מעולם לא ראיתי מארז שהביקורות עליו כ"כ חלוקות. חלקן נותנות לו ציון 9.5 ומהללות אותו, ואחרות קוטלות אותו לחלוטין. בעוד שב-spcr, אתר שעושה בדיקות מאוד רציניות, טען שבאותן רמות רעש הוא מקרר טוב מה-P183 (http://www.silentpcreview.com/article1002-page7.html), הרי שב-bit-tech מציינים אותו כנפילה בנושא האיוורור (במיוחד לאור ההשקעה המטורפת באוורור שיש בו - 3 מאווררי 180 להכנסת אוויר לדוגמה), ונותנים לו ציון 4 בביצועים, ו-6 סה"כ. שני האתרים רציניים - למי להאמין?

בנוסף, המארז די מיוחד - הוא למעשה מתפקד בסיבוב של 90 מעלות לעומת מארז רגיל. לוח האם מותקן בסיבוב של 90 מעלות, וכל החיבורים והיציאות הן למעשה בצד העליוןשל המארז, כולל חיבור החשמל.

יש מישהו שמכיר אותו מספיק טוב בשביל לעשות השוואה שלו עם ה-P182/3? כי הגודל בלבד הוא לא סיבה לקחת אותו.

פורסם

BIT TECH היחידים שקטלו ולא הייתי סומך עליהם בעניין הזה (יש להם עוד כמה ביקורות מפתיעות למדי שאני לא מסכים איתן), רוב האתרים הביאו לו ציונים מעולים.

פורסם

ה P183 ממש לא קטן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים