עבור לתוכן

תשלום לטכנאי

Featured Replies

פורסם

כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )

פורסם

לפי דעתי, לרוב הטכנאים לא מגיע לקבל תשלום. אך התקנה מלאה ותקינה של מחשב (הרכבה וחיבורים) שווה היום איזה 175 ש"ח

פורסם

התקנת מחשב בחנות תעלה בערך 150 שקל

אם זה בבית אז אולי 250 ואולי יותר... לא יודע בדיוק

פורסם

175 ש"ח להרכבה של מחשב? לא הגזמנו?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה צריך איזה סיור ב חנויות מחשבים כדי שתבדוק את מחירי ההרכבה היום

עריכה :

האם אתם חושבים שזה נכון שהלקוח יעמוד מאחוריי הטכנאי בזמן שהוא מרכיב ומסדר את הכול ?

אני חשוב שלא כי אחריי הכול זה המקצוע שלו ואלו הם הסודות המקצועיים שלו למשל , שף לא מבשל ומראה את כול הטריקים שלו בבישול

פורסם

אני קיבלתי 200 ש"ח על התקנת דרייברים

לכרטיס מסך והתקנה של מערכת הפעלה+אנטיווירוס

What can I say?

יש אנשים אדיבים בעולם ולמה שאני אמנע את הרצון הטוב ואת אדיבותם?

פורסם

אני חושב שאתה צריך איזה סיור ב חנויות מחשבים כדי שתבדוק את מחירי ההרכבה היום

עריכה :

האם אתם חושבים שזה נכון שהלקוח יעמוד מאחוריי הטכנאי בזמן שהוא מרכיב ומסדר את הכול ?

אני חשוב שלא כי אחריי הכול זה המקצוע שלו ואלו הם הסודות המקצועיים שלו למשל , שף לא מבשל ומראה את כול הטריקים שלו בבישול

לטכנאי אין שום סוד מקצועי. אין שום סוד בדרך ההתקנה של מחשב ביתי.

וכל עוד אתה לא מפריע בצורה מעשית, יש לך זכות לעמוד לו מאחורי האוזן כשהוא מתקין לך את המחשב

פורסם

ברור שאין שום בעיה לעמוד מאחוריו.

בהנחה ומדובר רק בהרכבה - לא כולל התקנה פירמוט וכלום.

במידה ואתה משלם לו והא מוציא לך קבלה - יעני עובד כחוק - לפחות 180-200 ש"ח

עבור עבודה ב"שחור" אפשר גם בפחות.

במידה ומדובר גם בהתקנת תוכנות זה כבר יותר יקר -

עד כמה שאני יודע שעת עבודה של טכנאי עומדת היום על 150 ש"ח לפחות - שוב בעבודה כחוק.

תחשב ותראה.

(כמובן הכל לטכנאי מקצועי - שנותן לך אחריות על העבודה - ובמידה ומשהוא נהרס זה באחריותו !!!)

פורסם

השאלה אם זה מיסדתר מבחינה לגויסטית וכרונולוגית.

פורסם

אני התקנתי וינדאוס פלוס כל התוכנות כולל דריברים והכל הכל הכל ועוד ביקשו ממני לעשות את זה ב 3 שעות על מחשב P 3 733 איטי בצורה מחרידה וקיבלתי 100 שח על זה ובגלל שעשיתי את זה בשעה קודם (בשעתיים) אז הביאו לי עוד 20 שח :P.

ואני בטוח שרוב ה"טכנאים" בחנות שכונתית רגילה היו מחריכים אותך לקנות את כל התוכנות שאתה רוצה ועוד לשלם על ההתקנה של אותם התוכנות .

פורסם

זה לא נכון לעמוד מאחורה, בגלל שזה מעצבן. אבל עם תעמוד בשקט - זה בסדר.

פורסם

זה לא נכון לעמוד מאחורה, בגלל שזה מעצבן. אבל עם תעמוד בשקט - זה בסדר.

אתה מתכוון אם תעמוד בשקט מחוץ לחדר ;D

בניית מחשב ללא מערכת הפעלה וללא אחריות צריכה להחשב כשעת טכנאי

מחשב עם מערכת הפעלה , תוכנות והרצה ואחריות 400 ש"ח

פורסם

הרכבת מחשב כ- 150-200 ש"ח

התקנת מערכת הפעלה + תוכנות 150-250 ש"ח - תלוי בכמות העבודה (יש הבדל בין להתקין רק מע' הפעלה ובין להתקין סט שלם של תוכנות ולקנפג את המערכת וכו').

אם עושים את שניהם ביחד אז נותנים "הנחה" וזה יוצא בין 250-300 ש"ח.

וכמובן שזה תלוי למי אתה עושה את ההרכבה - לקוח קבוע (יותר זול), לקוח מזדמן (לקחת כמה שיותר בגבול ההגיוני), חברים (הם מצפים שתעשה להם טובה...) וכו'

ואין דבר יותר מרגיז ממישהו שלא מבין מה אתה עושה ו"נושף לך בעורף" בזמן שאתה מרכיב מחשב, במיוחד בהתחשב בעובדה שבהרבה מקרים העסק לא עובד חלק על הניסיון הראשון ואז אנשים מתחילים להלחץ ולז**ן את השכל על דברים שהם לא מבינים.

פורסם

for fucking sake

מה כל כך מסובך בהתקנת תוכנה (אפילו ווינדוס) שכל הטכנאים האלא צריכים לקבל על זה כסף?!

רוב ההתקנות הם בעיקר NEXT NEXT ועוד NEXT

פורסם

for fucking sake

מה כל כך מסובך בהתקנת תוכנה (אפילו ווינדוס) שכל הטכנאים האלא צריכים לקבל על זה כסף?!

רוב ההתקנות הם בעיקר NEXT NEXT ועוד NEXT

אתה צודק, נתחיל לעבוד בחינם...

אני באמת צריך לענות לך על זה?

מה עם הדריוורים שאנשים אף פעם לא יודעים איפה? או הסורקים בלי official xp drivers שצריך לריב איתם שעה לגרום להם לעבוד

וגיבויים ממחשבים קודמים של דואר וכדומה, ואלף ואחד בדיקות של המערכת לפני שעוזבים את המחשב

כל זה לוקח הרבה זמן וזמן שווה כסף, ולא כל מתקין ווינדוס נקרא טכנאי

ולא כל הטכנאים צריכים לקבל על זה כסף בזה אתה צודק, יש אנשים שיוצאים החוצה לעבודה עם נסיון בהתקנת ווינדוס מוצלחת אחת בחיים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים