עבור לתוכן

כדי לפתוח חשבון בגוגל צריך פלאפון

Featured Replies

פורסם

בסדר פיקה, אבל זה בכלל לא העניין אז לא ברור לי למה מתעכבים על זה.

העניין הוא שאנשים פה מתבכיינים על זה שצריך לתת מספר טלפון (מי ישמע) לגוגל, אבל לאפשר ל-paypal לחייב את כרטיס האשראי שלהם זה לא מפריע להם...

אפשר לחשוב מה כבר יש להם לעשות עם המספר שלכם, כאילו שחברות הספאם צריכות לקנות את המספרים האלה מגוגל בשביל להספים אותם.. לא שמעתם על ספר טלפונים?

פורסם

הלוואי שישלחו לי ספאם שידוע מאיפה הוא בא אחרי שאני נותן את הטלפון שלי בהרשמה כזו, זה 10,000 שקל בלי הוכחת נזק.

פורסם

1000 ש"ח לכל הודעה (הוספת בטעות 0 מיותר).

פורסם

לא נכון, מה זה יתן להם? הם מחייבים אותך כדי שהם יוכלו לספק לך את קוד האישור בפרטי החיוב של כרטיס האשראי.

נו, גם הטלפון ברישום לגוגל נועד למנוע הונאות, וזה הרבה פחות "מלחיץ" מלחייב לך את חשבון הבנק. אז מה הבעיה בזה? אתה בסך הכל נותן את מספר הטלפון שלך, מה ישמע... כל חנות אינטרנטית היום מקבלת את המספר שלך כשאתה נרשם אליה.

בהוספת כרטיס אשראי הם מחייבים אותך, בהוספת חשבון בנק הם מפקידים שני סכומים נמוכים אקראים, ואז אתה רושם מה הם הפקידו

פורסם

אוקיי אז התכוונתי לכרטיס אשראי.

אני לא מבין למה אנשים פה לא מסוגלים להבדיל בין העיקר לטפל...

פורסם

לוח השנה של גוגל שולח לי תזכורות לפלאפון בSMS בחינם. אם הוא יבקש אני אספר לו גם מה צבע התחתונים שלי

פורסם

לוח השנה של גוגל שולח לי תזכורות לפלאפון בSMS בחינם. אם הוא יבקש אני אספר לו גם מה צבע התחתונים שלי

google-logo.jpg

אז מה... הצבע התחתונים שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים