עבור לתוכן

בפיתוח-Far Cry 3

Featured Replies

פורסם

סליחה אל תגיד "לא מרגש". הסיפור של קרייסיס שבכל קטע של המשחק אתה רק מצפה לראות מה קרה, למה אתה על האי, מה זה הקולות האלה שאתה שומע, לאן פרופט נעלם, מה היה אתר החפירות של הצפון קוריאנים, מה הם מצאו שמה, מה קרה אחרי זה, אחרי זה בפרק ההרחבה מה קרה לחייל השני מנקודת מבט אחרת(קראו לו סייקו לא?) ועכשיו כל הפרק הבא שממשיך להסביר לאן עפו כל החייזרים האלה שטסו מכיוון האי לאנשהו וראית אותם בשמיים בשדה התעופה ומעל נושאת המטוסים באלפיהם - כל אלו הופכים את קרייסיס לאחד המשחקים המרתקים בתולדות תעשיית המשחקים.

אז אל תגיד שיש לו "רק גרפיקה יפה". יש לו הכל. משחקיות, חידושים(החליפה ומיליון אפשרויות להרוג אויביים ולסיים משימות),גרפיקה, מולטיפלייר והרחבות.

הוא לשם שינוי מ FAR CRY2 לדוגמה, גם בפרק השני יספק את הסחורה ויזכיר להמון אנשים שמ2007 לא ראו משחק טוב את החוייה של CRYSIS.

• תגובות 52
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מאשר

קרייסיס הוא יהלום

זה משחק שאפשר לשחק בישיבה אחת מרוב שהוא בנוי טוב מבחינת עלילה המשימות עצמן וכל הנשקים אפשרויות וכו

אישית אני הכי אוהב את השלב שאתה על הספינת אם של החייזרים בקרייסיס הראשון למרות שהרבה אנשים לא מתחברים לשלב הזה

פורסם

לא מבין איך אנשים לא חושבים שקרייסיס מדהים...באמת...

כנראה אנשים שהמשחק פעל אצליהם חרא.

משחק מעולה. באמת מדהים.

מבחינה עלילתית הוא עומד בקו אחד עם הרבה משחקים אחרים - לא מתחת ולא מעל, אבל שומר על עניין ומוצג בסינמטיות מטורפת ואדירה.

על זה עיצוב שלבים מדהים, הן מבחינה גראפית [שעד היום שום משחק לא התקרב לגראפיקה של המשחק הזה] והן מבחינת משחקיות וחופש התנועה.

האקשן מדהים, הNANO SUIT אומנם לא כזה דבר מקורי, אבל מאפשר חופש פעולה מהנה, האויבים יחסית חכמים בהשוואה למשחקים אחרים, הסאונדטרק מצוין, ארסנל הנשקים אדיר, ואורך המשחק הוא מעבר למספק בהתייחס לעובדה שמדובר במשחק FPS לסינגל.

פשוט משחק אדיר.

Crytek יודעים מה הם עושים. המזבלה שעשו את FC2 הם עלובי נפש שלא יודעים לא דבר ולא חצי דבר על משחקיות טובה מהי. דדוקציה היא לא בדיוק התכונה החזקה אצליהם.

פורסם

לא מת על קריסס אבל Far Cry2 היה פשוט מסריח

אני מת כבר לאיזה HL3 (לא פרק משחק חדש ) אבל לא ניראה לי שמשחק כזה יצא בקרוב

פורסם

גם קרייסיס לא כזה מרגש.

גרפיקה מדהימה ותו לא

מחזק

אני אישית מבחינת משחק והכול אהבתי מאוד את FC2 רק חבל שהם קצת נסחפו עם הקטע של הנהיגה בשביל להגיע ליעד המשימה.

FC2 היה לו פונציאל אדיר לקבל 10 בקלות אני אישית לא התחברתי ל CRYSIS נכון הוא מדהים גרפית מאוד קל [מי אמר אויבים חכמים? סימתי אותו על רמה קשה בלי הרבה מחשבה הודות לכוחות העל של הגיבור ].

אני מצפה בגכליון עיניים לFC3 יש לי הרגשה טובה שהם יבינו את הטעות שלהם בקודם והוא יחזור להיות משחק הפעולה שטעון לכתר שנית [מFC1].

ולא לי המשחק לא מקרטע הודות ל GTX285 2GB .

בכל מקרה יש סיבה טובה למה FC2 לא קיבל ציון 4 אלה יותר לכיוון ה9 בממוצע כי כל מי ששיחק בו ידע שיש בו הכל רק במשהו אחד יותר מדי וזה הנהיגה במיוחד ,

פורסם

יש סיבה טובה למה FC2 לא קיבל ציון 4 אלה יותר לכיוון ה9 בממוצע כי כל מי ששיחק בו ידע שיש בו הכל רק במשהו אחד יותר מדי וזה הנהיגה במיוחד ,

צודק שיש סיבה, זה בגלל הפער בין ה-HYPE שאותם אתרים יצרו לקראת ההשקה שלו לבין השוק שהם קיבלו כששיחקו בו לראשונה ולא היה להם נעים לתת לו את ה-4 . . .מלבד זאת הם כולם קיבלו עותקים חינם מהמפיצה ואסור להם לכתוב שהוא חרא אז תמיד "מעגלים" פינות. ככה עובדת תעשיית ה"ביקורות" בכל אתר. קיבלת? עיגלת.

פורסם

:screwy:

נראה לך שבגין קבלת עותק של משחק הם יעגלו פינות?

כל אתרי הביקורות העיקריים מקבלים עותק באופן אוטומטי,

גם קטנים יותר מקבלים זה, הערך של עותק הוא אפסי.

עיגול פינות הוא נושא אחר והרבה יותר גדול

מדובר בעשרות ולפעמים מאות אלפי דולרים שהולכים לצד זה או אחר

התופעה הרווחת היא הבטחת באנרים קבועים לפרסום תמורת כמה נקודות זכות

פורסם

עם כל הכבוד לCRYTEC אני חושב שהיא מפסידה בכמה אספקטים ליוביסופט מונטריאל. כמו שאי אפשר להצחיק כל הזמן גם אי אפשר להוציא משחק אולטרה מהנה כל הזמן, ועם ניסיון העבר של מונטריאל אני יכול לקוות שהם למדו מהטעות של FC2 ויתקנו אותה בFC3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים