עבור לתוכן

בפיתוח-Far Cry 3

Featured Replies

פורסם

הולך להתרחש גם באפריקה?

• תגובות 52
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מסכים עם המסכימים :xyxthumbs:

מאוד אהבתי את FC2! ולא , לא רק בגלל הגרפיקה (שהיא לעצמה הייתה מהממת)

נהנתי ממנו, מהנשקים, מהסביבה הדינמית, ואולי גם מהפשטות... וגם שכל משימה היה אפשר לעבור בצורה שונה.. סביבה שהיא פתוחה לגמרי

וגם הוא לא היה כזה מונוטוני, החברים שעוזרים לך, זה בשביל לרפות את עצמך אתה לוקח פלייר ומוציא את הקליע כאילו באיזה משחק ראיתם דברים כאלה?

אני ל3 מחכה:)

פורסם

אותי Far Cry 2 מאוד אכזב ברמה שאחרי איזה שעתים או 3 שעות עזבתי אותו בלי להביט לאחור

הגרפיקה אולי יפה אבל המשחקיות להקיא וכל השטויות של המלריה והלתקן את האוטו סתם מעצבנים ולא באמת מוסיפים למשחק

פורסם

אותי Far Cry 2 מאוד אכזב ברמה שאחרי איזה שעתים או 3 שעות עזבתי אותו בלי להביט לאחור

הגרפיקה אולי יפה אבל המשחקיות להקיא וכל השטויות של המלריה והלתקן את האוטו סתם מעצבנים ולא באמת מוסיפים למשחק

המשחק Far cry 2 יחסית קל ואני אומר זאת התור אחד ששיחק על הרמה הכי קשה, אז אני פשוט חושב שזה נחמד שמנסים להקשות בעזרת המלריה ותיקוני הרכבים.

לדעתי זה היה אחלה ;D

פורסם

פאר קריי 2 נכשל?!? אחחח הנאיביות..

כן,זה נכון שפאר קריי 2 היה לינארי,משעמם ומאכזב..אבל זה ממש,ממש,ממש לא אומר שהמשחק נכשל..נהפוכו.

פאר קריי 2,מכר 2.5 מיליון עותקים בגירסאות האקסבוקס והPS3 בלבד!!,לא רק שזה לא כשלון,אלא שזו הצלחה מסחרים גדולה מאוד..הרבה כותרים מעולים לא התקרבו למספרים כאלה..והסיבה לכך,די בפשטות,היא ההייפ והפרסום האגרסיבי והמטעה(למדי) שעשו למשחק לפני יציאתו..משחק עם שם מפורסם,המשך של משחק אדיר,שנראה מגניב בסרטונים,ומקבל ציונים טובים(ומוגזמים ביותר) בביקורות-טבעי שימכור הרבה,גם אם במציאות מדובר במשחק מאכזב ובינוני..

בקיצור,פאר קריי 2 היה הצלחה גדולה,ואל תדאג,אני מבטיח לך שלפני יציאת פאר קריי3,ערימות של יחסי ציבור,פרסומות ותשומת לב מאתרי המשחקים,וכל אותם "מאוכזבי פאר קריי 2" ירוצו לקנות גם את פאר קריי 3..

אתה אולי מסתכל על מספר העותקים שנמכרו אבל לדעתי כדאי לך להסתכל מה האנשים קיבלו בתמורה לכסף?

פורסם

הצלחה נמדדת לפי מכירות ולכן המשחק הצליח מאד והחברה מפתחת לו SEQUEL.

אישית לא יצא לי לשחק בו אז אין לי דיעה בעניין.

אבל המשחק גם קיבל ציונים טובים מאד - http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/farcry2?q=far cry

מה שכן הגולשים דירגו אותו הרבה יותר נמוך...

פורסם

החברה לא שמה *** אם המשחק היה טוב או לא. אותם מעניין הדולרים.

פורסם

far cry1 היה בין המשחקים הראשונים שהתקנתי על המחשב.. הייתי בזמנו בן 14 והכל היה מטורף בשבילי :jump:

כל פעם הייתי נתקע באיזה שלב מתייאש לא נוגע בו איזה חודש וחוזר לשחק ובסופו של דבר עובר את השלב לקח לי כמה חודשים טובים לסיים אותו.

עשית לי חשק להתקין אותו שוב, הפעם נעלה בדרגת קושי ובגראפיקה חחח...

פורסם

far cry2 לפי דעתי זכה לציונים גבוהים מסיבה אחת בולטת והיא ברגע שאתה נכנס למשחק אתה מרגיש שוואלה עשו פה עם המנוע הגרפי משהו מרשים משחק שנראה לא פחות מדהים מ CRYSIS ובהרבה יותר קל ממנו הכל בהתחלה נראה טוב הקרבות המשחקיות אבל אחרי כמה שעות במשחק זה מתחיל להימאס עוד פעם שעה נסיעה ברכב ושוב צריך להגיע לנקודה X לקחת משימה וצריך עוד פעם לחזור והנסיעות המיגעות הלוך ושוב גורמים לי לתהות למה לא צירפו הגה עם קניית הכותר וסימנו.

פורסם

מעקב

פורסם

far cry2 לפי דעתי זכה לציונים גבוהים מסיבה אחת בולטת והיא ברגע שאתה נכנס למשחק אתה מרגיש שוואלה עשו פה עם המנוע הגרפי משהו מרשים משחק שנראה לא פחות מדהים מ CRYSIS ובהרבה יותר קל ממנו הכל בהתחלה נראה טוב הקרבות המשחקיות אבל אחרי כמה שעות במשחק זה מתחיל להימאס עוד פעם שעה נסיעה ברכב ושוב צריך להגיע לנקודה X לקחת משימה וצריך עוד פעם לחזור והנסיעות המיגעות הלוך ושוב גורמים לי לתהות למה לא צירפו הגה עם קניית הכותר וסימנו.

ממש רציתי לקרוא את ההודעה שלך, אבל נגמר לי האוויר באמצע.

תנסה להוסיף כמה סימני פיסוק. במצב הזה אף אחד לא ממש יכול להבין למה אתה מתכוון...

:xyxthumbs:

פורסם

תמיד אפשר לקחת אוטובוס.. :lol:

פורסם

צודק בהחלט.

המשחק הציג קונספטים מעניינים בסה"כ,ובשעות הראשונות,בהן אתה עושה כל רוטינה בפעם הראשונה-זה מאוד מרשים,אבל..

כפי הנראה שנגמר להם באמצע(אפילו די בהתחלה),והחל מהשעה השלישית OR SO של המשחק ועד סופו הוא פשוט נראה כמו חתיכת קופי-פייסט אחת גדולה..תיסע תהרוג,תיסע תהרוג,תיסע תהרוג..בלי אפילו נסיון כלשהו לטיפת שינוי..רק לחשוב על זה ולכתוב על העניין מעצבן אותי..

פורסם

far cry1 היה בין המשחקים הראשונים שהתקנתי על המחשב.. הייתי בזמנו בן 14 והכל היה מטורף בשבילי :jump:

כל פעם הייתי נתקע באיזה שלב מתייאש לא נוגע בו איזה חודש וחוזר לשחק ובסופו של דבר עובר את השלב לקח לי כמה חודשים טובים לסיים אותו.

עשית לי חשק להתקין אותו שוב, הפעם נעלה בדרגת קושי ובגראפיקה חחח...

אכן כן עשיתי את זה לא מזמן וזה היה ממש כייף חח.

פורסם

אם היו עושים את מלך האריות בסביבה הצהובה והמדכאת של FarCry 2 סימבה היה מתאבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים