פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים היום קיבלתי הודעה למייל מאורנג' שבעוד יומיים הם משיקים את האייפון מישהו הולך לקנות אותו?
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים למעשה המכירה תתחיל מחר בחצות (לפחות בסלקום ובפלאפון)רק מחר יתפרסמו המחירים אבל הם הולכים להיות שערורייתיים :-X
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים למעשה המכירה תתחיל מחר בחצות (לפחות בסלקום ובפלאפון)רק מחר יתפרסמו המחירים אבל הם הולכים להיות שערורייתיים :-Xלא יודע איך סלקום יעשו את זה, כרגע באיידיגיטל רק פלאפון תיהיה
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מה הקשר לIDIGITAL?הם הולכים לעשות את זה בדיזינגוף סנטר ואולי מוקדים נוספיםגם פלאפון עושים מרכז בקניון איילון
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים זה הולך להיות מעניין...והמעניין הוא מה היא כמות הפראיירים שילכו להתעשק ע"י חברות הסלולר.---קראתי שאפל לא מאפשרת מעבדת אייפון בארץ ולכן אם המכשיר נשבר או ננזק בדרך כל-שהיאהם שולחים אותו לחו"ל והלקוח מקבל חדש מהקופסא.(כל זה בתשלום סימלי של 250$)
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מה הקשר לIDIGITAL?הם הולכים לעשות את זה בדיזינגוף סנטר ואולי מוקדים נוספיםגם פלאפון עושים מרכז בקניון איילוןבעיקרון אני לא יכול להרחיב אבל באיי דיגיטל הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שווה לקנות את זה
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים מה כל הרעש, כבר יצא אייפון דור 4 ?או שנזכרו למכור לנו בארץ מכשיר ענתיקה ולקחת על זה מחיר כאילו המכשיר יצא רק אתמול ...
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים לא סביר אבל נחכה ונראהאין מה לחכות, היום הייתה השקה פנימית בחברה מה שאמרתי זה עובדתי פשוט לא לפירסום[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 00:49:13מה כל הרעש, כבר יצא אייפון דור 4 ?או שנזכרו למכור לנו בארץ מכשיר ענתיקה ולקחת על זה מחיר כאילו המכשיר יצא רק אתמול ...באיזה מחיר הוא ימכר? מעניין כי אני אפילו לא יודע...
פורסם 2009 בדצמבר 815 שנים 00:49:13באיזה מחיר הוא ימכר? מעניין כי אני אפילו לא יודע...http://www.dtown.co.il/articles/1052.htmlעל פי הידיעה הזאת זה כבר מרמז לך שהמחיר לא יהיה ידידותי במיוחד בלשון המעטה...
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים לפי מה שהתפרסם המכשיר יעלה כ- 1500-500ש"ח (ל- 3G ול- 3GS) + התחייבות לחבילה של מינימום 170ש"ח ל- 18 חודשים.אני אישית לא מבין על מה המהומה, מחירים יקרים ומוצר ישן (עוד מעט אפל מחליפים את ה- 3GS), חברות הסלולר התחייבו למכור 100K יח' כל אחת, אז כנראה שאת המכשיר החדש שיצא לא נראה בארץ בעתיד הקרוב והרחוק.אה, כן, iTunes נשארת חסומה לישראל...
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים הם לא התחייבו ל80 אלף (ולא 100) מכשיריםמדגם מסויים, אלא ל80 אלף מכשירים בשנה (כל חברה)זה כולל 3G, 3GS והדגם החדש שיגיע ביונילכן אין סיבה שלא יגיע דגם חדש לישראל ביוני-יולי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.