עבור לתוכן

דעתכם על Dell Studio XPS 13

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב - לא בהכרח ממישהו שרכש אותו אלא על המפרט הטכני , המחיר וכמובן בהתאמה לצרכיי.

צרכיי: עבודה מסחרית (אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה.

סוללה לא הכי משנה, רוב הזמן המחשב יהיה מונח על גבי שולחן (אחבר לו עכבר מכאן שלא אזדקק ב- Thinkpad), משקל עד 2ק"ג.

תאורת מקשים.

חיבור HDMI

תקציב 5000+-

המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2059

בגדול אלה הם צרכיי, אני משער הדגם הנ"ל מתאים לי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים, הצעות אחרות.

בן

פורסם

נראה טוב, די איכותי בבניה, יצא לי לראות אותו, הייתי ממליץ עליו!

פורסם

מסחרית=משרדית ?

thinkpad=touchpad ?

בסה"כ המחשב יענה על הצרכים שלך חוץ מהדרישה של עד 2 ק"ג. הוא קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

משרדית = אופיס,אינטרנט וכד'.

touchpad ממש לא, התכוונתי לנק' האדומה הזו ולא למשטח עכבר עצמו.

לגבי 2ק"ג, לא אהיה קטנוני על 2.2ק"ג

תודה

מה לגבי המחיר? משלם ביחס למפרט?? זו ההתלבטות שלי

פורסם

פלוס מינוס 1500 ש"ח ?

המחשב בקישור עולה כמעט 6500 ש"ח.

ולא מוצא חן בעיני שחנות משקרת לגבי המשקל. לך תדע במה עוד היא משקרת...

פורסם

קצת יקר בארץ... אני קניתי אותו (משתמש בו עכשיו) ב-899% כולל 4GB זיכרון והרד דיסק 500GB

פורסם
  • מחבר

6500 שקל זה המחיר בארץ, רשמתי 5000+- כי בארה"ב זה אפילו פחות, משמע שאשיג אותו ביותר זול.

לגבי המשקל, הוא בסביבות ה2....

ופתחתי בעיקר את הדיון בכדי לקבל המלצות על עוד ניידים בהתאם לדרישותיי. נתתי את הדגם של דאל בכדי להמחיש את המפרט שאני בערך רוצה...

אני ממש לחוץ על קניית המחשב, אשמח אם תייעצו לי בהקדם.

אשמח לשמוע המלצות עם חנויות מהימנות ואולי זולות באיזור המרכז.

פורסם

ופתחתי בעיקר את הדיון בכדי לקבל המלצות על עוד ניידים בהתאם לדרישותיי. נתתי את הדגם של דאל בכדי להמחיש את המפרט שאני בערך רוצה...

אם כן, נא להכניס תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

תרשה לי,

אתה המנהל, אני הכי מצפה ממך לקבל עזרה כאשר אני פותח דיון עזרה. עד שאתה מגיב אתה מעיר משהו כ"כ שולי? אתה רציני איתי?! בזיון לפורום.

פתחתי דיון בנוגע למחשב של חברת Gigabyte, ראשיים לעזור

פורסם

בזיון לפורום? אל תהיה בו. אף אחד לא מכריח אותך, אתה יודע. לך לפורומים יותר טובים ושיהיה לך בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים