עבור לתוכן

מזרונים ....מה יותר נוח "לטקס" או "וויסקו אלסטי" ?

Featured Replies

פורסם

אני פשוט אחרי 2 החלפות של מזרונים (קפיצים) בחנות החלטיתי ללכת על הכי טוב ..

יכול להיות שטעיתי שוב ..

פורסם

מה שיותר יקר? :x

ככה זה הולך בדברים האלה... נוחות+איכות=יוקר.

פורסם
  • מחבר

מה שיותר יקר? :x

ככה זה הולך בדברים האלה... נוחות+איכות=יוקר.

:) זה תמיד נכון ...

אבל במקרה הנל הם אותו מחיר ..:( מקשה על החלטה לא ?

פורסם

לשאול אותנו כאן לא יתן לך מענה טוב, תשכב על המזרנים במשך כמה דקות ומצא מה יותר נוח לך, תשנה תנוחות ותחליט.

רצוי גם להיתייעץ עם המוכר (בהנחה ולא משוחד לאחת החברות :-X) בנוגע לרמת קשיחות המזרן ביחס למידותיך כי ככל שמשקל הגוף גדול יותר כך רצוי כי הקשיחות תעלה. בנוסף יש גם משתנים של גובה וכד'..

פורסם

זה תלוי באיזה סוג של שינה יש לך , אם אתה ישן בצורה הקטית קרי זז הרבה בלילה עלייך לקחת את הלייטקס מפני שהוא "קפיצי" יותר וגמיש הרבה יותר ולכן הוא יקבל בהבנה את השינויים התזזתיים של הישן , אם השינה שלך רגועה יותר ואינך משנה תנוחות בצורה הקטית ומרובה אז מומלץ לך לקחת את הויסקו מפני שהיסקו משמר את הצורה ולכן משנה אותה גם לאט יותר והוא ירגיש לאדם הקטי כלא אחיד וכמלה באמפס ( מהמורות ) אבל לאדם שאיננו מחליף הרבה תנוחות הוא נוח בצורה מדהימה מפני שהוא לומד את מיבנה הגוף ולוחץ עליו בצורה מלאה ככול הניתן ובכך מחלק את המשקל על כל שטח המזרון ואתה מרגיש כאילו אתה ישן על אוויר ואינך מרגיש את לחץ המזרון .

לילה טוב !

הכי מומלץ מיזרון קפיצים עם שיכבת פילוטופ עבה ככול האפשר לפחות ארבע סמ' של הציפוי המתאים לך ( לייטקס / ויסקו )

פורסם
  • מחבר

אני היבנתי שוויסקו באמת מאזן את הגוף ובכך הוא מוריד את כמות התנועות שאתה עושה ..

זה פעולה ותוצאה ..

פורסם

הוא לא מוריד אלא אם התנועתיות שלך בלילה היא כתוצאה מנסיונות של הגוף למצא תנוחה נוחה - אז הוא כן יוריד אבל הוא בהחלט מתאים את עצמו לצורה של הגוף ובכך יתרונו שהוא מחלק את משקל הגוף על שטח גדול יותר ולכן הלחץ המופעל על כל נקודה הינו קטן יותר ואי לכך מרגיש "נוח" יותר ולכן הגוף איננו מתהפך למצא תנוחה טובה יותר , בוא אגיד לך כך , אם אתה אדם שלא מתנועע הרבה בלילה , סיכוי סביר שתמצא את עצמך באותה תנוחה שבה נרדמת , אם אתה מבין למה אני מתכוון .

פורסם

לשאול אותנו כאן לא יתן לך מענה טוב, תשכב על המזרנים במשך כמה דקות ומצא מה יותר נוח לך, תשנה תנוחות ותחליט.

+1

זה עניין של תחושה אישית

פורסם

קניתי לפני שנה וחצי מיטת ספר מלטקס.

והיא פשוט מדהימה, נוחה ברמה מטורפת.

והיא לא עלת כולכך הרבה גג אלפים.

מה שכן, אני לא ממליץ לקחת מסוג הבד הזה שקל לנקות אותו, כיוון שקשה לנקות ממנו חול וליכלוך מסוג כזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים