עבור לתוכן

דילמה(קניית כ.מסך חדש למחשב ישן)

Featured Replies

פורסם

כיום הצוואר בקבוק של המחשקים הוא כרטיס המסך אם תשקיע בכרטיס טוב יותר המשחקים ירוצו יותר טוב אין טעם לקנות gf3 או 4 או readon אבל gf2 ti של הרקולס יתאים לך בהחלט!

סקורפיון, יכול להיות שהכוונות שלך הן טובות ויכול להיות שאתה סתם רוצה שיהיה לך מספר הודעות גבוהה, אבל להמליף לאנשים בכזאת קלות ראש על דברים שבכלל לא מתאימים להם זה באמת כבר עובר כל גבול לטעמי.

בעניין כרטיס המסך, תכנה את הMX400 או הMX200 הכי זולים שאתה מוצא לPCI וזהו, וגם זה יותר מדי למחשב הזה, אני חושב שאם יש לך מחשב מרכזי אחד יותר כדאי לך להשיג איזה כרטיס מסך כמו C.LOGIC 1MB PCI ופשוט למכור את כל המחשב באיזה 300-400 ש"ח או אפילו 550 אם אתה נופל על איזה פראייר.

פורסם

כיום הצוואר בקבוק של המחשקים הוא כרטיס המסך אם תשקיע בכרטיס טוב יותר המשחקים ירוצו יותר טוב אין טעם לקנות gf3 או 4 או readon אבל gf2 ti של הרקולס יתאים לך בהחלט!

סקורפיון, יכול להיות שהכוונות שלך הן טובות ויכול להיות שאתה סתם רוצה שיהיה לך מספר הודעות גבוהה, אבל להמליף לאנשים בכזאת קלות ראש על דברים שבכלל לא מתאימים להם זה באמת כבר עובר כל גבול לטעמי.

בעניין כרטיס המסך, תכנה את הMX400 או הMX200 הכי זולים שאתה מוצא לPCI וזהו, וגם זה יותר מדי למחשב הזה, אני חושב שאם יש לך מחשב מרכזי אחד יותר כדאי לך להשיג איזה כרטיס מסך כמו C.LOGIC 1MB PCI ופשוט למכור את כל המחשב באיזה 300-400 ש"ח או אפילו 550 אם אתה נופל על איזה פראייר.

אני לא מאמין שאת המילים האלה כתב ATHLON ! האם הפכת לתומך בעשיקת קברים ? הרי מחשב עם כרטיס מסך כזה הוא לא סתם קבר אלא קבר עתיק ???

פורסם

כן, את המילים האלה אני כתבתי. אם לא הבנתי אין לי בעיה עם זה שבן אדם שיש לו מחשב ישן בבית ימכור אותו, ויקבל את מלא הכסף על המחשב שלו בלי שירוויחו על הגב שלו או ייקנו אותו ממנו במחיר של פקקים של סודה!

הביטוי "לעשוק את הקבר" והמושג "עושק קברים" בא מהפעולות הבאות: סוחר גרוטאות "עושק" מאיזה ילד מחשב פנטיום 3 550 ב500 שקל פה בפורום, כי האנשים פה חושבים שהמחשבים האלה יחסית ישנים ולא שווים כלום, ואז הסוחר "קובר" איזה סטודנט מרושש ו"עושק" ממנו מחיר מופקע על אותו מחשב, לאחר שנשדדו ממנו שיני הזהב(כרטיסי LIVE למיניהם, החלפת הTNT2 בATI 8 מגה, החלפת ה128 זכרון ב64 במקרה הטוב או 32 במקרה הפחות טוב). או במקרה השני שאיזה סוחר בא לפה עם שתי הודעות או הודעה אחת ומנסה לקבור כאן את שיני הזהב שהוא עשק ממחשב של ילד אחר בפורום אחר או אפילו אחרי מספר חודשים באותו פורום. נגד הדברים האלה אני יוצא, נגד מסחר לא הוגן בחלקי מחשב יד-שנייה, שזה למעשה חלקים יד עשירית!!!

אני תמיד אמרתי, שאם משהו רוצה למכור מחשב שלא ימכור אותו בפורום "קבירה ועשיקה" של אתרי החומרה בארץ, אלא שהוא בעצמו יפרסם במקומון או בלוחות של נענע ווואלה, וגם שם יזהר מעש"קים שינסו להוריד אותו במחיר כי הם הולכים ומוכרים אותם לאנשים אחרים במחירים מופקעים. אם אתה אדם פרטי, שיש לו מחשב אחד בבית,ורוצה להפטר מהמחשב הישן שלך אז תמכור אותו במחיר הכי גבוהה שאתה יכול למכור אותו. אני יצאתי נגד סוחרים שחיפשו פה מציאות כמו "חלקים בכמות" או באים לפה כדי לנסות לקנות איזה שן-זהב כמו מאיץ תלת-מימד ב20 שקל ואחרי זה להציע למשהו ל"שדרג" את הATI 8 מגה שלהם לאיזה מאיץ משובח כמ ו TNT 2 ב160 ש"ח. זאת המדיניות שלי היית מאז ומעולם.

פורסם

Ibrow-Now מה אם אסוס??? היא לא אומדת בסדנדרטים???

I don't think so....

לא. אל תתפשר: או הרקולס או ELSA.

זה לא כזאת בעיה....... כמעט בכל חנות מחשבים שאני מכיר יש הרקולס, למשל זיגזג2000, או למיר או כל חנות. הרקולס יותר קשה למצוא (בזיגזג 2000 יש ובעוד חנות שאסור להגיד את שמה).......

פורסם

כדאי לשים לב מה קורה עם ELSA. אף אחד לא רוצה להתקע עם כרטיס שאין לו עידכוני דרייברים כי החברה שייצרה אותו נסגרה...

פורסם

מה איכפת לו אם ELSA תסגר.... מי מתקין דרייברים של ELSA...... מתקינים את הדרייברים של NVIDIA שמתאימים לכל הכרטיסים... ו... אין סיכוי שהם יסירו את התמיכה מהכרטיסים של ELSA. ואם זה כל כך חשוב לך, תבקש מPC PRO בפורום של האתר, שיישאלו את NVIDIA (יש להם קשר טוב עם NVIDIA) אם ELSA תסגר, אז האם הם ימשיכו לתמוך בכרטיסים שלהם בדרייברים שלהם (דטנייטורים למיניהם).

פורסם

למה לא?

הדריברים הם אנויברסלים!

פורסם

עזוב אותי כבר עם המספר הודעות.................

ולמה לא לשדרג ואחר כך לשדרג את השאר? בינתיים זה ייתן ביצועים כי מה שחשוב במשחקים זה הכרטיס מסך

חבר שלי שידרג פנטיום 2 350 החליף לו רק את הכרטיס מסך והוסיף זיכרון והא אמר שבינתיים הוא לא מחליף מחשב לשנה הקרובה כי הוא מאוד מרוצה! והוא עוד קנה mx200 עם 64 mb זיכרון..........

אז ביצועים זה יוסיף ברור.........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים